РИБОЛОВ НА КОСТУР

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Жоро Иванов
новобранец
новобранец

РИБОЛОВ НА КОСТУР

Мнение от Жоро Иванов »

Може ли да ми препоръчате платен водоем в радиус стотина километра около София,където човек може да отиде и успешно да половува среден и едър костур.
Предварително благодаря.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: РИБОЛОВ НА КОСТУР

Мнение от Николай Неделков »

яз.Бушляк между Перник и Радомир - 4лв на пръчка , рибата не се плаща 8)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Жоро Иванов
новобранец
новобранец

Мнение от Жоро Иванов »

nikejo написа:яз.Бушляк между Перник и Радомир - 4лв на пръчка , рибата не се плаща 8)

Благодаря.
Изглежда ми добре на снимките ,които си направил.
Аз искам да отида някъде ,където със сигурност ще се хване риба,защото ще съм с един приятел аджамия и не искам да го откажа още на първо четене. :lol:
Ще съм ти благодарен ,ако ми кажеш как точно се стига до там, а и какви са ти отзивите за язовир Яржиловци/гледам че и там си ходил/.Чух ,че и там има добър костур.
a4oni
новобранец
новобранец

Мнение от a4oni »

Привет;миналата седмица на язовир Жребчево хванах около 7 кг костур.абе около 0.550 до 0.450
кг на парче .торен черав. за севте в живота ми.В момента на язовир Питово дават да се лови шаран срещу 5 лв на пръчка и 1 лв на кг улов. От НОВА ЗАГОРА Е НА 18 КМ :D БЕЗПАРИ Е костура;каракудата и др
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Жоро Иванов написа:
nikejo написа:яз.Бушляк между Перник и Радомир - 4лв на пръчка , рибата не се плаща 8)

Благодаря.
Изглежда ми добре на снимките ,които си направил.
Аз искам да отида някъде ,където със сигурност ще се хване риба,защото ще съм с един приятел аджамия и не искам да го откажа още на първо четене. :lol:
Ще съм ти благодарен ,ако ми кажеш как точно се стига до там, а и какви са ти отзивите за язовир Яржиловци/гледам че и там си ходил/.Чух ,че и там има добър костур.

Ако костура не кълве , в което силно се съмнявам , ще захраниш с уклейска захранка и до 20 минути процедурата ще е хвърляш-вадиш , само едри уклеи и по някоя бабушка , но си трябва и периодично захранване след началното.Костура го търси само на рибка и на 20-25 метра от брега , не повече. Аз ловя на дъно , но и на плувка хващат - въпрос на избор :wink: А как се стига - хващаш от София магистралата за Перник и си караш само по нея , последния квартал е кв.Бела вода , там има само къщи , пише си "Бела вода". Като минеш табелата , след около 1 км на едно изнанагорно има отклонение в дясно за гр.Батановци. Завиваш там и караш само направо. След 2-3 км има табела на ляво " Ковачевци" . Хващаш на там и след 400-500м стигаш с.Черна гора - пише си. И на края на селото , точно на най-виското на изнанагорното има черен път в ляво. Хващаш по него. Пътят не е лош , равен чакъл. След около 600м си на язовира и си избираш място. Аз ловя на около 200-300 м в лято от фургона. На Ярджиловци не съм ходил скоро , но чувам , че вадят канални сомчета , но предимно случайни. Аз не съм доволен от този язовир. От 2-та ти препоръчвам Бушляк.Дано съм ти помогнал да разбереш къде се намира. Успех :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ако искаш здрави костури - отиваш или на Батак , или на Пясъчник като мине забраната :wink:
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”