Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА КОСТУР
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
РИБОЛОВ НА КОСТУР
Може ли да ми препоръчате платен водоем в радиус стотина километра около София,където човек може да отиде и успешно да половува среден и едър костур.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: РИБОЛОВ НА КОСТУР
яз.Бушляк между Перник и Радомир - 4лв на пръчка , рибата не се плаща 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
nikejo написа:яз.Бушляк между Перник и Радомир - 4лв на пръчка , рибата не се плаща
Благодаря.
Изглежда ми добре на снимките ,които си направил.
Аз искам да отида някъде ,където със сигурност ще се хване риба,защото ще съм с един приятел аджамия и не искам да го откажа още на първо четене.

Ще съм ти благодарен ,ако ми кажеш как точно се стига до там, а и какви са ти отзивите за язовир Яржиловци/гледам че и там си ходил/.Чух ,че и там има добър костур.
Привет;миналата седмица на язовир Жребчево хванах около 7 кг костур.абе около 0.550 до 0.450
кг на парче .торен черав. за севте в живота ми.В момента на язовир Питово дават да се лови шаран срещу 5 лв на пръчка и 1 лв на кг улов. От НОВА ЗАГОРА Е НА 18 КМ
БЕЗПАРИ Е костура;каракудата и др
кг на парче .торен черав. за севте в живота ми.В момента на язовир Питово дават да се лови шаран срещу 5 лв на пръчка и 1 лв на кг улов. От НОВА ЗАГОРА Е НА 18 КМ

- Николай Неделков
- учете се от него
Жоро Иванов написа:nikejo написа:яз.Бушляк между Перник и Радомир - 4лв на пръчка , рибата не се плаща
Благодаря.
Изглежда ми добре на снимките ,които си направил.
Аз искам да отида някъде ,където със сигурност ще се хване риба,защото ще съм с един приятел аджамия и не искам да го откажа още на първо четене.![]()
Ще съм ти благодарен ,ако ми кажеш как точно се стига до там, а и какви са ти отзивите за язовир Яржиловци/гледам че и там си ходил/.Чух ,че и там има добър костур.
Ако костура не кълве , в което силно се съмнявам , ще захраниш с уклейска захранка и до 20 минути процедурата ще е хвърляш-вадиш , само едри уклеи и по някоя бабушка , но си трябва и периодично захранване след началното.Костура го търси само на рибка и на 20-25 метра от брега , не повече. Аз ловя на дъно , но и на плувка хващат - въпрос на избор

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако искаш здрави костури - отиваш или на Батак , или на Пясъчник като мине забраната 

TICA FAN