Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Как да се отървем от натрапниците !!!
Модератор: sapuna
Re: Как да се отървем от натрапниците !!!
Опс,тук до някъде не съм съгласен,обосновавам се веднага,аз като нов също пуснах два три поста напълно безмислени,че и в теми които нямат нищо общо с мойто искане или изказване,например първия ми пост беше,че отивам на Доспат за риболов ама съм го постнал в раздел бракониери,представете си кво стана,раздела завря от бъзици,че и аз взех да се обиждам чак докато се усетя какви лайна съм забъркал,после постепенно всичко си дойде на място.Та по въпроса на Любо бих казал така,ако има нестопосани постове от колега регистрирал се скоро и има две три мнения които ни дразнят може съвсем любезно и колегиално да му се обясни къде му е грешката и за в бъдеще да внимава да не си повтаря грешките и тогава ако продължава в същия дух си има бутонче в мнението му за докладване на администратора
тогава админите да си вземат решение.
Всеки от нас в началото е правил грешки та дори и сега и не би трябвало да сме толкова критични към новите,а що се отнася за постове които явно си личи вече заяждането тогава бан.

Всеки от нас в началото е правил грешки та дори и сега и не би трябвало да сме толкова критични към новите,а що се отнася за постове които явно си личи вече заяждането тогава бан.
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бат`Неделчо, никой не говори за "новобрански" изпълнения, но наистина след 10-15 мнения, поста, е нормално да си свериш часовника, да попрочетеш и полека-лека да влезнеш в час...нали?! Тука иде реч за съвсем умишлено омаскаряване на теми и/или сайта като цяло.
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
edimi написа:Бат`Неделчо, никой не говори за "новобрански" изпълнения, но наистина след 10-15 мнения, поста, е нормално да си свериш часовника, да попрочетеш и полека-лека да влезнеш в час...нали?! Тука иде реч за съвсем умишлено омаскаряване на теми и/или сайта като цяло.
Значи пак не съм в час

Здравейте, аз не съм писал във форума от години, но за сметка на това влизам всеки ден и чета! За съжаление през последните няколко години ми се събират само 3-4 излета, но форомът ме прави съпричастен към риболова, може би има и други като мен на които няма да и е приятно да ги банат затова че не постват. Все пак нека модераторите решат!
"Ако криеш невежеството си, никой няма да ти се присмее, но и никога нищо няма да научиш."
Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"

Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"

Споко бе пичове! Барута пресява всеки един кандидат за член на форум, което е супер гадна работа и му отнема много време, но на практика не е възможно подбора да е на 100%! Няма как да се проверяват данните при регистрация и всеки може да даде неверна информация за себе си. Едва ли има начин да се предпазим от провокатори, пък и не знам дали е нужно да отделяме прекалено внимание и енергия на този проблем. Видяхте какво стана с темата на оня капут - понапсувахме го, поразтоварихме се от ежеднемния стрес и накрая му бихме шута. Разбира се, идеята на Кроки е много добра, но аз лично се съмнявам че ще удържаме фронта. Все ще се намери някой неразбрал или някой с по-слаби нерви и екшъна започва. Според мен отговора на проблема е съвсем ясно показан в подписа на автора на тази тема!
- malkia_joro
- разбира нещата
Аз предлагам всяка нова тема първо да се прегледа от модератор и след това да се пуска.Ако има подобни теми модератора му пише едно ЛС и го насочва.При положение,че темата е от заядливите или от типа "тъпа та проста" не я пуска и на потребителя се прави предупреждение,а след това бан.А когато вече се одобри качествена тема модераторите ще трият заядливите коментари и ще налагат санкции на провинилите се.
Аз като се регистрирах,първата ми тема я пуснах на грешно място и сапуна веднага ме предупреди и я преместих.Ако темата се преглеждаше предварително,тази грешка нямаше да стане,защото модератора щеше да ми пусне темата в правилния раздел.
Аз като се регистрирах,първата ми тема я пуснах на грешно място и сапуна веднага ме предупреди и я преместих.Ако темата се преглеждаше предварително,тази грешка нямаше да стане,защото модератора щеше да ми пусне темата в правилния раздел.
Красотата на живота е в това,че продължава.

- malkia_joro
- разбира нещата
Аз само правя предложение,пък вие си преценявате.А парите за билет по-добре да ги даваме на вас,че като гледам каво става в раздел "бракониери",тези от ИАРА въобще не ги заслужават. 

Красотата на живота е в това,че продължава.

- krokibg
- учете се от него
Знаете ли че ако някой ми пусне лично съобщение и ми каже какво нему харесва във моите писаници или държание,ще се опитам да променя тези неща
Но ако нещо нему харесвам или се мисли за нещо повече от някой,но няма сърце/или ако го има е на мишка/ започва да пуска заядливи теми и така прави всички на маймуни.Има и такива,които като ги баннат,мозъка им е малко/нищо че разбират от компютри/и неможе да се сети какво е направил та взима да търси хакерски начини да прави проблеми и да създава смут със простотийте които пише из темите.Те си знаят,дори може и да е между нас,да пише със ник който всички знаем,но след като излезе,се логва през разни други програми и ботове започва да бълва гадната си помия,но всичко това може да го направи само някой,който е толкова тъп и самовлюбен че направо нямам думи.В живота,хората за да те уважават и вярват,се иска да си показал многократно че заслужаваш тяхното уважение
Неможе за 17-20 години да искаш да знаеш и можеш всичко и когато те обиди нещо,по-добре напиши на лично съобщение на човека какво те е обидило и го помоли да него прави повече.Всеки който е баннат,да се оттегли със достойнство,да му мине наказанието и след това да се присъедини към форума без угризения.В противен случай,прави това което правят и нашите политици !!! Правят простотий и се опитват да ни убедят след това че нищо неса направили и че няма даси подават отставката.Как се питам да се оправи тази държава,като такива колеги после ще станат бащи/ако не са и такива вече/ и трябва да научат децата си на честност и почтенност
Тези последните думи ги пиша на нашите доброжелатели и да им обясня че изобщо немогат да ни впечатлят със хакерските си способности,защото те неса никакви хакери и ако се мислят за такива,нека прочетат кодекса на хакерите

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Маи единственото предложение което може да има някакьв ефект е на Кроки.Не виждам смисьл от задьлжителните полета,дали е вярно това което сьм написал там или не,е без значение.Пускаш някаква тьпа тема,после още една и банн.И каква е разликата дали сьм изльгал или не,ако сьм написал всичко вярно,какво?? Не можеш да пратиш полиция,щото човека пуснал тьпо мнение.А пьк за банн това е без значение.Пьк и като се замисля,постове като тоя на Гаргантюа внасят малко разнообразие
доста хора си изкараха отрицателната енергия с/у него и маика му
Позабавлявахме се ,попсувахме си и банн,според мен това е начина
Така или иначе идиоти винаги ще има,без значение дали им обрьщаме внимание или не.

Позабавлявахме се ,попсувахме си и банн,според мен това е начина

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
От малкото ходене за риба започнахме да се втеляваме за подробности.Каквото и да се направи,такива постове ще има , и то не само при нас. Хакерите са винаги една крачка напред.Всичко е въпрос на личен избор от наша страна. На който му се псува-ще псува,на който му се чете-ще чете,на който му се смее-ще се смее.Не мисля,че става нещо кой знае какво фатално.Като влезе после админа,ще прецени , ще изтрие темата и толкова. Трябва ли за няколко кирливи поста да се усложнява всичко , или да се товарят допълнително админ и модератори?
Поздрави!
Поздрави!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- krokibg
- учете се от него
И в това има резон !!! Но все пак може и да ги игнорираме и толкоз.Хакер бил,такъв бил,никакъв хакер неможе да бъде !!! Хакерите са високо интелигентни хора и никога небиха правили такива простотий
Те си имат кодекс и се занимават със неща,за които нашите набедени простаци само могат да сънуват !!! Какво като ми влезе във компа или успее да ми вкара вирус ??? Ще преинсталирам Уиндоуса за отрицателно време и ще търся начин никога вече да неможе да влезе.Ще ми повреди харда,дреме ми на дядовия,ще си купя нов и по голям.Нямам какво толкова да загубя асвен някоя и друга програмка
Но ако даде господ да го разбера кой е,направо никога вече няма да вреди на хората и да се заяжда като се е скрил зад някой боот или програма. Абе,просто ги игнорирайте и да вървят на майната си !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги!Не успях да прочета всички мнения но искам да кажа че аз наистина влизам всяка вечер но почти не участвам във форумите.Това обаче съвсем не значи че съм някой от тия гадове дето могат да ви дразнят и да ви оризиляват форумите.Напротив ,просто виждам че повечето от вас се познават и за това не се включвам.С интерес чета някой ваши съвети и понякога сте ми много полезни за което ви благодаря.сигурен съм 4е има и отрепки дето само дразнят но мойе би има и такива като мен.Риболова ми е хоби доста отдавна и не пропускам възможност да разпусна на някой гьол. На слука на всички
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Е това което е написал компетенцията е истината.чуруликпенчо написа:От малкото ходене за риба започнахме да се втеляваме за подробности.Каквото и да се направи,такива постове ще има , и то не само при нас. Хакерите са винаги една крачка напред.Всичко е въпрос на личен избор от наша страна. На който му се псува-ще псува,на който му се чете-ще чете,на който му се смее-ще се смее.Не мисля,че става нещо кой знае какво фатално.Като влезе после админа,ще прецени , ще изтрие темата и толкова. Трябва ли за няколко кирливи поста да се усложнява всичко , или да се товарят допълнително админ и модератори?
Поздрави!
Какво толкова палят някой,напрао им са кефя,чак понякога сами пълнят самосвала.(от нерви рано се затрива)
Чаки смешно ми става.
Има си бутонче има си Модератори който се справят.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Може би ако имаше повече МОДове...?
Така или иначе сме поне 50-на редовни, които влизаме всеки ден по няколко пъти...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Абе наистина Любо е прав .Ако не му обърнем внимание на тъпата тема и никой не му отговори надявам се той ще се сети , че е тъп и не е за този форум.А като изкаме да си чешем езиците си има СПАМ тема и ПИСНА МИ.....и др.теми.Не им ли обръщаш внимание на глупаците те си затрайват .Ако осира наще теми ще го баннат .Той пак ще се регистрира и пак ще го баннат .Сама отваря работа на модераторите но какво да се прави глупака си е глупак.Ако се намери уред за мерене на глупостта и селянията(не говоря за културните хора от село)целия свят ще е от полза.
Дайте да не се занимаваме с тях и това е .Сега се сетих - ако се измисли стандартен отговор за тъпи теми и всеки го знае .Когато някой пусне тема без смисъл и всички му отговорят с отговор не по темата и с подобаващ тон как ли ще се почуства той.Това е от мен - щот май ще посета ПИСНА МИ.... 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ