яз.Ал.Стамболийски

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

CellNet написа:Сега как е положението на язовира :lol: :lol: :lol:
Да казва който е ходил :D А отделно чакаме информация от Токи ама явно е още там.
Аватар
CellNet
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от CellNet »

Токи момче идвай да разправяш :D
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

Пристигнах си най на края.Питайте какво ви интересува??????Само едно ще ви кажа мноооооооооооооооо вода.Не бях го виждал никога до сега толкова пълен. :shock: :shock: :shock:
rosen_sv.
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rosen_sv. »

Как са местата по южния бряг и пътя през с.Младен.Може ли да се слезе с кола до язовира.Там местата са на високо и мисля,че не са залети.Колко е нивото по нивомера на кулата.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Toki написа:Пристигнах си най на края.Питайте какво ви интересува??????Само едно ще ви кажа мноооооооооооооооо вода.Не бях го виждал никога до сега толкова пълен. :shock: :shock: :shock:
Най-после се вьрна :D и сега да започнем подред с вьпросите:)
1.Каква риба ловихте :?:
2.Какво дава по принцип добре там докато ти беше :?:
3.Нещо от хишниците(сом,бяла,щука) :?:
4.Шаран :?: :D
5.Имаш ли някой снимки от язовира да се види колко е пьлен :?:
6.Абе казвай и каквото те е впечатлило теб от риболова там :D
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

rosen_sv. написа:Как са местата по южния бряг и пътя през с.Младен.Може ли да се слезе с кола до язовира.Там местата са на високо и мисля,че не са залети.Колко е нивото по нивомера на кулата.
Що се отнася до с.Младен не мога да ти дам инфо тъй като не сме стигали чак до там, но съдейки там където бяхме ние мисля , че е залята базата.Нивото не съм го гледал ама водата вървеше около 2 метра над преливника.Ако знаете заведението на базата на Павликени гаражите отдолу бяха във вода.Имам два клипа снимани на стената но като ги сваля ще ги дам на някой да ги качи нейде.
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

Aglia написа:
Toki написа:Пристигнах си най на края.Питайте какво ви интересува??????Само едно ще ви кажа мноооооооооооооооо вода.Не бях го виждал никога до сега толкова пълен. :shock: :shock: :shock:
Най-после се вьрна :D и сега да започнем подред с вьпросите:)
1.Каква риба ловихте :?:
2.Какво дава по принцип добре там докато ти беше :?:
3.Нещо от хишниците(сом,бяла,щука) :?:
4.Шаран :?: :D
5.Имаш ли някой снимки от язовира да се види колко е пьлен :?:
6.Абе казвай и каквото те е впечатлило теб от риболова там :D
Като цяло риба
Предимно си чешехме крастата с бабушки,такива големи не бях ловил там.Бяха по една педя и около 400гр.стръв жито,кус-кус,хляб абе кво има.Интересно бе че не излезна нито една каракуда.
Що се отнася до хищниците сом и щука не, вечер излизаха добри костури на рибе и блесна около500гр. хванахме и някоя друга сулка(бяла риба)но ги пускахме обратно бяха малки.
Шаранчета хванахме две по килограм.Нямаше място де да нахварляме артилерията за дъно всичко е залято максимум две въдици за дъно.
Беше много трудно да се риболовства.Наблегнахме също на хапване и пийване :lol:
Към 10 септември пак съм там.
Аватар
CellNet
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от CellNet »

Лошо е било тва с водата :roll:
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Добре де фактически кьде може да се отиде с преспиване там(и колата също да е до водата) има ли такива места :?: А има ли много хора по язовира(рибари или кьпещи се там) :?: Онова място за което преди говорехме е явно под водата,а и да не беше винаги ще е заето :( То сигурно е по спокойно през седмичните дни там и се намира по някое местенце може би :roll:
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

Aglia написа:Добре де фактически кьде може да се отиде с преспиване там(и колата също да е до водата) има ли такива места :?: А има ли много хора по язовира(рибари или кьпещи се там) :?: Онова място за което преди говорехме е явно под водата,а и да не беше винаги ще е заето :( То сигурно е по спокойно през седмичните дни там и се намира по някое местенце може би :roll:
Малко са местата дето колата може да е тебе, но има такива.Ние бяхме преди орехите, палатката беше разпъната точно на пътя.Мястото за което говорехме преди се намираше близо два метра под водата :( :( :( Там също може да се остане , но требе да се спи горе на пътя и нали се сещаш колко е неудобно всяка сутрин да сваляш цялата магария долу вечер да я катериш нагоре и т.н.Народ има по язовира, но са предимно рибари, не са в изобилие , но има.
rosen_sv.
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rosen_sv. »

Toki написа:
rosen_sv. написа:Как са местата по южния бряг и пътя през с.Младен.Може ли да се слезе с кола до язовира.Там местата са на високо и мисля,че не са залети.Колко е нивото по нивомера на кулата.
Що се отнася до с.Младен не мога да ти дам инфо тъй като не сме стигали чак до там, но съдейки там където бяхме ние мисля , че е залята базата.Нивото не съм го гледал ама водата вървеше около 2 метра над преливника.Ако знаете заведението на базата на Павликени гаражите отдолу бяха във вода.Имам два клипа снимани на стената но като ги сваля ще ги дам на някой да ги качи нейде.
Разбрах,че пътя се е сринал.Става въпрос за отбивката над язовира,на дясно е за бунгалата наляво за местата,които ме интересуваха.
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

Ами от толкова мнооооооооо вода кво да се очаква...
Към 10ти ще ида да го вида как е.Дано да е паднало нивото.Ловели хорицата костурчета на рибе по последни данни.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Чувам че Стамболийски пак прелива...някой знае ли какво е положението по-точно там :?:
Аватар
olpi
новобранец
новобранец

Мнение от olpi »

положението е кофти.много вода -гъста боза,кал.крайно неподходящо за риболов. прелива около метър над преливника
enisasanov
новобранец
новобранец

Re: яз.Ал.Стамболийски

Мнение от enisasanov »

аз сам от красно сега не прелива по река росица вече няма много риба бият я с ток и наи различни мрежи имаше и лин щуки запостя реката пална с водорасли пална джунгла

Добре дошъл във форума колега! Тази тема е от преди близо три години, обърни внимание на по-актуалните!
Dedy
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”