Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Езерово
-
- научил се да хвърля
Re: Езерово
Браво,колега!Поздравявам те с приятното прекарване и точното описание!
Бихте ли ми обяснили, като наближа с.Езерово от там накъде? Благодаря предварително!

Бихте ли ми обяснили, като наближа с.Езерово от там накъде? Благодаря предварително!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Като влезеш в селото има едно малко мостче, точно преде да стигнеш до училището.
На мостчето завиваш в дясно, после право напред. В началото има 20-50 метра гаден път, после става бетон и сте там.
На мостчето завиваш в дясно, после право напред. В началото има 20-50 метра гаден път, после става бетон и сте там.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво за излета направо там си е красота,а колко много риба си хванал олеле
.Всеки път като видя тема с името Езерово направо не искам да я отварям за да не видя това което видях сега.Чирусе направо ни разби и търпение и фантазии сега ще има безсънни нощи до 2-ри за мен.Направо как им завиждам на колегите които ще тръгват на 1-ви 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него
Ами много малко си хванал бе батка
Шегувам се , разбира се , умопотресаващ улов 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Благодаря на chirusa_bg за информацията!Мисля най-после да отида!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не си сам колега и аз за пореден път(заради тъпата ми работа) ще пропусна и тази НС3,но живи и здрави да сме друг път.Успехи на Всички колеги които ще мерят сили ,било то на гьола било то на масата.Успехи и ще чакаме репортажи!!ivo75 написа:Направо разби детските фантазии на всички и репортажа за излета ще е постаянно в сънищата през следващите нощи(ако някой спи де )Браво за излета и евала на бат Любо.След снимките още повече съжалявам,че ще пропусна срещата .Ама да му е.... майката на този живот и пуста каръщина кво да се прави само ще гледам и сънувам.Желая ви успешен рибалов и приятно напиване.![]()
![]()

Където качеството е от значение!
-
- разбира нещата
Времето се очертава да бъде отвратително,но не вярвам на някой да му пука след този репортаж
!

Много ги накъсвам... кордите!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Че то и времето излезе като ,,демокрацията,, - както си иска, тъй ни прецаква -законът на Мърфи
Мамка му каквото и да е:риба може и да не хванем и не е задължително, ама поне ще се запознаем и ще се почерпим, както подобава
Аве ти мен уважааш ли ма ва...или не ма уважааш...

Мамка му каквото и да е:риба може и да не хванем и не е задължително, ама поне ще се запознаем и ще се почерпим, както подобава

Аве ти мен уважааш ли ма ва...или не ма уважааш...

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Ама то красота...и..чудо!Мноооого жалко....!За мен(разбира се).А за всички присъстващи на НС-3 -ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ.Пожелавам ви от сърце много рибохващане и още повече,много огнепоглъщане
Абе завиждам ви..,кво.. признах си

Колеги, може ли по-подробно инфо за местонахождението на язовира, защото нещо може и да се бъркам, ама тук (Варна) около с.Езерово не съм чувал да има язовир. Та на въпроса-къде е това място !?!?
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Колега скоро май не си влизал във форума, става въпрос за Пловдивско.

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
НЯКОЙ МАЙ ЗАБРАВИ ДА КАЖЕ,ЧЕ ТАКСАТА Е 11 ЛЕВА И КОЙ КАКВОТО СИ ХВАНЕ
А мен най-ме кефи да си хващам на "Доспат"! 

- vodi77
- ще става разбирач
НЕЩО ЛОШО ЛИ ИМА В ТОВА?lglpb написа:НЯКОЙ МАЙ ЗАБРАВИ ДА КАЖЕ,ЧЕ ТАКСАТА Е 11 ЛЕВА И КОЙ КАКВОТО СИ ХВАНЕ
ЩОМ ИМА РИБА ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ТАКСАТА?
И КОЙ КАКВОТО СИ ХВАНЕ ГО ПУСКА.
И НЕДЕЙ ДА КРЕЩИШ,АКО ОБИЧАШ.

Аз пак съм за риба;;;;