Blood Sport

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: Blood Sport

Мнение от Local »

Пуснете кранчето на язовира, така ще стане най-добре :D :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Local написа:Пуснете кранчето на язовира, така ще стане най-добре :D :D :D :D

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 Аз съм заааа :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt077 :smt077 :smt077 :smt077

Моля да бъдем спортмени, да дадем шанс на рибата сама да влезе в чувалите! Аз съм за "феър плей"!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

ААА недей с лошо бе, тате! Молим те, как няма да идваш, аз поп съм резервирал, Марко на сватбено пътешествие ще ме води с прасчо, а ти да не додеш. Веднъж се жени дъщеря ти! Ела зарадвай я!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Dedy написа:
xenohаck написа:Поздрави от Кроки ! Рибата кълвяла като ненормална каза да ви кажа !
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Ура! Ще натъпчем чувалите!
Хахаха... :lol: :lol: закачам ремаркетооооо......
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

chirusa_bg написа:То тая награда, хубаво ще я взема, но
Първо-Апарат си има и тоя не ми требва
Второ- Дамата на сърцето ми явно се е напила и сега залага на Марко и кой беше там.
:shock: Аз ли съм дамата на сърцето ти :shock: ?И защо трябва от тук да го разбирам хи хи :wink: Ето,сега вече тройката ми е готова:)Деди,бе не ме баламосвай,щом съм казала,това ще са фаворитите :roll: Ако пък не,може да им дадете наи-големите рибки за снимката (излъжете ме малко,накарайте ме да се почуствам ЖЕНА)ха ха
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Леле, май от форума на Маниаците орнитолози е сформирана група камикадзета, които ще опитат за гръмнат стената и да пуснат рибата в Марица и да я спасят от нас Месарите! Кроки, вади бързо от склада два-три албански бункери и блокирай подстъпите. Аз със софийската бригада ще ги затиснем в гръб! Внимавайте в нашите стройни месарски редици да няма присламчили се маскирани орнитолози! :smt018 Ще се правят, че с пилиматите ще грибосват!:smt070 Всеки, който носи за захранка просо или шарен слънчоглед за канарчета, трябва да е под постоянен контрол! :smt071 И най-важното:- да разхвърляме по цялата поляна найлонови пликчета и шишета, да натрошим дамаджаните, да нахвърляме във водата отворените консервени кутии, да си измием колите от язовира, да си сменим маслото на тревата и т.н. :smt067 Бдете братя и да помогнем на Кроки да превърнем това мяста в живописен боклучарник! :lol: :lol: :lol:
А мислите ли си с каква тежка многоцевна картечница ще ни срещне Любо след всички тези призиви и обещания? :lol: :lol: :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Диканаров написа:... И най-важното:- да разхвърляме по цялата поляна найлонови пликчета и шишета, да натрошим дамаджаните, да нахвърляме във водата отворените консервени кутии, да си измием колите от язовира, да си сменим маслото на тревата и т.н. ...
:smt066 :smt066 :smt066 :smt066

Вива ла Диканаров! Вива ла Революсион!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Dedy написа:
Диканаров написа:... И най-важното:- да разхвърляме по цялата поляна найлонови пликчета и шишета, да натрошим дамаджаните, да нахвърляме във водата отворените консервени кутии, да си измием колите от язовира, да си сменим маслото на тревата и т.н. ...
:smt066 :smt066 :smt066 :smt066

Вива ла Диканаров! Вива ла Революсион!
Веселяци ,Той -Любо- боксови ръкавици е нагласил за състезанието :lol: :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Аз пък съм приготвил един багажник сливенски сини камъни!Дето видя да клъвне едра риба почвам да хвърлям.Обсега на ръчното ми фърляне е 60м.-тъй че мислете къде ще заставате кат ме видите :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Аз мислех утре да дърпам,ама май ще е на втори ... за София! :D
/при байряците де/
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

chapara написа:
chirusa_bg написа:ААА недей с лошо бе, тате! Молим те, как няма да идваш, аз поп съм резервирал, Марко на сватбено пътешествие ще ме води с прасчо, а ти да не додеш. Веднъж се жени дъщеря ти! Ела зарадвай я!

Ааа сине-МАЙЧИН,щерката кат чу кви ги гласите се отказа,ма аз не мога се откажа.Нея ще я оставя да си развева байрака в София,а аз ще си го вея на Езерово.Заредил съм пиячка скромно и тва е,за награди не се боря.Важното е да има емоции,в което не са съмнявам.На 2ри потеглям. :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers:

Чапаре кво ма напрай бре :evil: заради тебе мойта щерка коландиса да дойде сега твойта немало да идва,поставяш ме в неудобно положения :idea:
Разчитам на Сапуна да я уварди,майкоооо!!!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

grandal_331 написа:Аз пък съм приготвил един багажник сливенски сини камъни!Дето видя да клъвне едра риба почвам да хвърлям.Обсега на ръчното ми фърляне е 60м.-тъй че мислете къде ще заставате кат ме видите :lol:
Абе тия да не си мислят че ша ловят риба? Изображение Щот аз кво съм им приготвл,леле майко само да се наредат. Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”