Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

нещата ни :)
Модератор: sapuna
- Rapala_Team
- разбира нещата
Re: нещата ни :)
5кила батка ~! Стола ти без езната пружина не е в мене гарантирам ти от толково много подоръци не бих си и помислил да ти взема стола

CARP FISHING 

Вие с Митев и хвърлихте око на тази моята шапка - едвам я оттървах. Не мога да я подаря - скъп спомен ми е! Работиш ли по въпроса с филма, или ще събирате всичко накуп и тогава може би ? Краси Поборников също има доста материал.SONY написа:Гого , следващия път трябва да има конкурс за най-готина шапка
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Предлагам на куп да съберем всичко.Аз не снимах много , понеже ми падна батерията
ама имам материял , които ще изкарам тия дни.Нека ако някой има видео файлове , моля да се свърже с мен на ЛС или по скайп да уточниме нещата.Мисля , че ако се обработат нещата и се свържат , като един цял филм ще стане добре.Що се отнася до шапката - запазена марка ти е вече! На друг надали ще му отива толкова 

TICA FAN
Абе колеги ,ама пускали се изобщо чалга

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Shiko
- новобранец
- Обратна връзка:
В моят лаптоп остана един диск със "Македонски песни"! Пращам го по куриер за моя сметка стига собственика да се намери 

Който пие БИРА не умира !
SONY написа:Предлагам на куп да съберем всичко.Аз не снимах много , понеже ми падна батериятаама имам материял , които ще изкарам тия дни.Нека ако някой има видео файлове , моля да се свърже с мен на ЛС или по скайп да уточниме нещата.Мисля , че ако се обработат нещата и се свържат , като един цял филм ще стане добре.Що се отнася до шапката - запазена марка ти е вече! На друг надали ще му отива толкова
Приягелю в моя лап топ събрах около 1500 снимки от 10на фотоапарата на колеги

Кажи поне къде живееш та ако някой ги намери , да дойде у вас да ти ги остави.Кажи и къде си държиш въдиците
И как е малко .. да си нямаш понятие от участниците във форума , и някой да ти каже " Здрасти , аз съм Марко Поло "
Моя приятел си е глътнал езика кат си му го изръсил тва

TICA FAN
imitev видео файлове ако имаш също сваляй.Чака те доста работа с тея 1500 броя фотоси 

TICA FAN
Постепенно вещите ще се върнат на собствениците им, ако и на Марко ключовете се намерят от някъде, всичко ще си дойде на мястото.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
е Аз явно съм си харесал това
, сега се прибрах и Женицата ми , ровейки за компромати , ме пита за какво е това ?, и мисловно се телепортнах с ден назад и баси 
ако не са ситизени връщам по куриер!

ако не са ситизени връщам по куриер!

- Shiko
- новобранец
- Обратна връзка:
А въпросните ключове търсихте ли ги около нужника
? Вярно че има буйна растителност и опасност от мини ама все пак
То дали да не се направи отделна тема кой къде се облекчаваше по време на срещата!

Който пие БИРА не умира !
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ей момче я да връщаш диска на колегата,чеShiko написа:А въпросните ключове търсихте ли ги около нужника? Вярно че има буйна растителност и опасност от мини ама все пак
То дали да не се направи отделна тема кой къде се облекчаваше по време на срещата!

Облекчаването беше доста по далеч от бивака дано не са останали "някъде там"

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Даааа,с тези нужници накрая викам да съберем общо пари за химически тоалетни или да ги вземем под наем за два-три дни,че то животните изпопадаха и си счупиха кое глава,кое крак
За другата среща,където и да е,мисля че трябва до се измисли нещо от този род,щото иначе не е приятно,поне за жените да има пък ние и на поляната можем да го пуснем

Що се отнася до забравени и загубени вещи,ако някой нещо намери,до ден два ще го имате непокътнато.Аз обаче ще посъветвам Марко,да сменя веднага всички видове патронници които има и то веднага без да се бави !!!! При мене има един стол само,който е на едно момче от Хасково.той обаче ми е близо и ще дойде да си го вземе или аз ще го закарам като отида до там.Ако някой нещо е забравил,близо до водоема или на брега,го съветвам да не се надява много мнного на чудеса,зящото доста рибари минаха вече и ако са го намерили вече евъпросния предмет е собственност на друг.Е,това е за сега и до следващото ми пребиране от язовира.

Що се отнася до забравени и загубени вещи,ако някой нещо намери,до ден два ще го имате непокътнато.Аз обаче ще посъветвам Марко,да сменя веднага всички видове патронници които има и то веднага без да се бави !!!! При мене има един стол само,който е на едно момче от Хасково.той обаче ми е близо и ще дойде да си го вземе или аз ще го закарам като отида до там.Ако някой нещо е забравил,близо до водоема или на брега,го съветвам да не се надява много мнного на чудеса,зящото доста рибари минаха вече и ако са го намерили вече евъпросния предмет е собственност на друг.Е,това е за сега и до следващото ми пребиране от язовира.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
За хим.тоалетни не съм съгласен по ефтино ще ни излезе да купим мивки втора ръка
майтап разбирасе,що се отнася до забравени вещи до моя РОД ПОД като си тръгвах имаше найлонова кесия със три предпазителя за телескопични пръти и вътре звънчета от бушони,прибрах ги и са при мен,ако някой се сети за тях да се обажда ще му ги пратя.
Аз си тръгнах един от последните и поогледах района но не видях нищо друго,след Наско и Поборников ако остане нещо незнам.

Аз си тръгнах един от последните и поогледах района но не видях нищо друго,след Наско и Поборников ако остане нещо незнам.