нещата ни :)

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: нещата ни :)

Мнение от SONY »

Гого , следващия път трябва да има конкурс за най-готина шапка :lol:
TICA FAN
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

5кила батка ~! Стола ти без езната пружина не е в мене гарантирам ти от толково много подоръци не бих си и помислил да ти взема стола :D :D
CARP FISHING :fishing9:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

SONY написа:Гого , следващия път трябва да има конкурс за най-готина шапка :lol:
Вие с Митев и хвърлихте око на тази моята шапка - едвам я оттървах. Не мога да я подаря - скъп спомен ми е! Работиш ли по въпроса с филма, или ще събирате всичко накуп и тогава може би ? Краси Поборников също има доста материал.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Предлагам на куп да съберем всичко.Аз не снимах много , понеже ми падна батерията :? ама имам материял , които ще изкарам тия дни.Нека ако някой има видео файлове , моля да се свърже с мен на ЛС или по скайп да уточниме нещата.Мисля , че ако се обработат нещата и се свържат , като един цял филм ще стане добре.Що се отнася до шапката - запазена марка ти е вече! На друг надали ще му отива толкова :wink:
TICA FAN
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Абе колеги ,ама пускали се изобщо чалга :?: :!: :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Shiko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Shiko »

В моят лаптоп остана един диск със "Македонски песни"! Пращам го по куриер за моя сметка стига собственика да се намери :smt020
Който пие БИРА не умира !
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

SONY написа:Предлагам на куп да съберем всичко.Аз не снимах много , понеже ми падна батерията :? ама имам материял , които ще изкарам тия дни.Нека ако някой има видео файлове , моля да се свърже с мен на ЛС или по скайп да уточниме нещата.Мисля , че ако се обработат нещата и се свържат , като един цял филм ще стане добре.Що се отнася до шапката - запазена марка ти е вече! На друг надали ще му отива толкова :wink:

Приягелю в моя лап топ събрах около 1500 снимки от 10на фотоапарата на колеги :wink:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Кажи поне къде живееш та ако някой ги намери , да дойде у вас да ти ги остави.Кажи и къде си държиш въдиците :lol: И как е малко .. да си нямаш понятие от участниците във форума , и някой да ти каже " Здрасти , аз съм Марко Поло " :lol: Моя приятел си е глътнал езика кат си му го изръсил тва :lol: :lol:
TICA FAN
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

imitev видео файлове ако имаш също сваляй.Чака те доста работа с тея 1500 броя фотоси :lol:
TICA FAN
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Постепенно вещите ще се върнат на собствениците им, ако и на Марко ключовете се намерят от някъде, всичко ще си дойде на мястото.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

е Аз явно съм си харесал товаИзображение , сега се прибрах и Женицата ми , ровейки за компромати , ме пита за какво е това ?, и мисловно се телепортнах с ден назад и баси :shock:
ако не са ситизени връщам по куриер!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Shiko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Shiko »

А въпросните ключове търсихте ли ги около нужника :butthead: ? Вярно че има буйна растителност и опасност от мини ама все пак :lol: То дали да не се направи отделна тема кой къде се облекчаваше по време на срещата!
Който пие БИРА не умира !
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Shiko написа:А въпросните ключове търсихте ли ги около нужника :butthead: ? Вярно че има буйна растителност и опасност от мини ама все пак :lol: То дали да не се направи отделна тема кой къде се облекчаваше по време на срещата!
Ей момче я да връщаш диска на колегата,че :axe: ще трябва да му правиме съвсем същата компилация с някои нови попълнения :lol:
Облекчаването беше доста по далеч от бивака дано не са останали "някъде там" :(
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Даааа,с тези нужници накрая викам да съберем общо пари за химически тоалетни или да ги вземем под наем за два-три дни,че то животните изпопадаха и си счупиха кое глава,кое крак :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :wink: :wink: :wink: За другата среща,където и да е,мисля че трябва до се измисли нещо от този род,щото иначе не е приятно,поне за жените да има пък ние и на поляната можем да го пуснем :lol: :lol: :lol:

Що се отнася до забравени и загубени вещи,ако някой нещо намери,до ден два ще го имате непокътнато.Аз обаче ще посъветвам Марко,да сменя веднага всички видове патронници които има и то веднага без да се бави !!!! При мене има един стол само,който е на едно момче от Хасково.той обаче ми е близо и ще дойде да си го вземе или аз ще го закарам като отида до там.Ако някой нещо е забравил,близо до водоема или на брега,го съветвам да не се надява много мнного на чудеса,зящото доста рибари минаха вече и ако са го намерили вече евъпросния предмет е собственност на друг.Е,това е за сега и до следващото ми пребиране от язовира.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

За хим.тоалетни не съм съгласен по ефтино ще ни излезе да купим мивки втора ръка :D :D :D майтап разбирасе,що се отнася до забравени вещи до моя РОД ПОД като си тръгвах имаше найлонова кесия със три предпазителя за телескопични пръти и вътре звънчета от бушони,прибрах ги и са при мен,ако някой се сети за тях да се обажда ще му ги пратя.
Аз си тръгнах един от последните и поогледах района но не видях нищо друго,след Наско и Поборников ако остане нещо незнам.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”