Моля за съвет.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re:
Eто за това и риболова ни е на такова ниво. Не слушай глупости приятелю. Чети риболовните спасиния. Купи ги веднъж всичките, не са много 4 бр са. Виж кое ще ти хареса и чети.Dedy написа:Тони 72 написа:Мисля да закупя щеката,макар,че наистина много съжалявам че не е 13 метра![]()
![]()
![]()
![]()
Стой! Не бързай! Щом си начинаещ, едва ли ше се юрнеш декември месец да излавяш рибата. Изчакай до пролетта, събери някой лев за щека на 13 метра. Сигурен съм, че много скоро 11-ката ще ти дойде къса и ще се псувш защо не си взел по-дълга (следва продаване и търсене на нова, което е безмислено).
Щом си прочел това-онова, повече литература не ти е нужна, ако разбираш от риболов на плувка след 2-3 излета си готов.
Винаги има какво да научиш. Повярвай ми.
Да работят онези, които не могат да ловят риба!
Re: Re:
paparaka написа:Eто за това и риболова ни е на такова ниво. Не слушай глупости приятелю. Чети риболовните спасиния. Купи ги веднъж всичките ...

Така, така!
-
- новобранец
Re: Моля за съвет.
КАКВА ЩЕКА ДА СИ КУПЯ НОВА ИЛИ СТАРА 11 ИЛИ13 МЕТРА ТЪЙ КАТО СЪМ НАЧИНАЕЩ
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Втора ръка 13 м , ти като искаш пак можеш да ловиш на 11 с нея , а защо втора ръка ами защото това няма да е "твоята" щека и скоро ще я махнеш .
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Бисо
- сериозен играч
И на 14.50м.,ми е идвала "късичка",та за това-"Колкото повече,толково повече"Георги Кръстев написа:Втора ръка 13 м , ти като искаш пак можеш да ловиш на 11 с нея , а защо втора ръка ами защото това няма да е "твоята" щека и скоро ще я махнеш .

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Георги Кръстев
- сериозен играч