Фитнес

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Фитнес

Мнение от Paublo_Eskobar »

Пускам темата защото съм запален по фитнеса и спорта от доста време!Тук можем да разнищим темата за фитнеса.

Програми,Упражнения,Добавки,Диети и т.н

Нека всеки който се занимава със фитнес да пише!Ще научим нещо един от друг,може да запалим някой от колегите и така нататъка!Сигурен съм че всеки един от нас иска да изглежда добре и търси всякакви начини да го направи,може би в развитието на темата ще намери правилния избор :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Фитнес

Мнение от ivotatos »

брато тренирал сам много но вече не мога да тренирам култоризма е един много не благодарен спорт ще ме питаш защо ами бласкаш като ненормален и след като спреш си ставаш пак сащия даже и при някой си минават теглото ако на срещата беше до мен можехме цяла вечер да говорим за това но ако мога с нещо ще помогна тук вав твмата.
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Аз 7 години съм тренирал редовно и усилено

На първо място са диетите ,не да отслабваш а да консумираш храна с високо съдаржание въглехидрати за сила

Ако нямаш намерения да ходиш по състезания ,по добре забрави за каквито и да добавки в храната

И най-важнато когатто си в залата просто тренирай през единият час в който си там .Когато аз тренирах имаше много хора които се тъпчеха с кви ли не химии а неможеха да ме бият нито по килограми нито по релеф на тялото,щото като влезнеха в залата и по 30мин се оглеждат в огледалата вместо да тренират

Ако искаш цъкни на лс да ти кажа някои хубави програми за трениране
я чувствась себя очен хорошо
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

И аз бях запален по фитнеса, но носех две дини под мишницата(футбол и фитнес) и по късно разбрах, че няма да успея с двете заедно и почнах само да блъскам. Резултатите не закъсняха, но качвах повече на сила вместо на килограми, като свърших със студентството се хванах да работя като програмист и за да се докажа заебах тренировките и след 6 месеца си мислих, че съм същия като преди, но уви получих една херния и после операция и сега ме е страх да се върна в залата. Така, че до болка съм запознат с тази област.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не знам за диети и добавки,по причина,че когато аз бльсках бях на 17г и тогава нямаше такита работи,а и нямаше кой да ти каже :D :D муахме пьржоли и по една тава боб с леб и това ни беше диетата :D в резултат-огромна маса за кратко време,огромно самочуствие,утрояване на махленските сбивания,сьответно и на синините под очите и единствения спомен са ми двете гадни стрии на раменете,та чак ме е срам да ходя гол :evil: наистина крайно неблагодарен спорт(ако изобщо може така да се нарече).горещо препорьчвам плуването и тениса обаче...по убав фитнес от тях няма.това според мен :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

беш килограмовия,да не забравяме и най добрият спорт
Имах един циган ,който бачкаше при мен та викаше

Аууууууу мъръсници,прааат КЕС :lol: :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Момчета темата не е насочена спецялно към мен!Аз знам доста и не знам много,говоря за фитнеса като спорт и разпускане и потдържане на тонус.В никакъв случй не става въпрос за стероидни анаболи и какви ли не там сериозни химии,тяхната употреба води само до здравословни проблеми и нещастия в бъдеще.
Стриите се получават при рязкото напълняване или отслабване и са един голям проблем сред трениращите целящи да качват максимума от мускулна маса за възможно най кратък период от време.
Има хора във фитнеса които изглеждат огромни и вдигат на лежанката със 60-70 кила и то по някакви смешни 3-4 повторения,но дойде някой младеж с релефната рачичка от 35см чист от всякъде (Цял ден ял боб :) и пилежко Не визирам себе си) и си тури 80 килца и ги мета като за световно.С това искам да кажа че тренираш ли си чисто мускулите се задържат по-дълго и се възтановяват по-бързо след определен период от почивка от залата макар и да не изглеждаж ГОЛЕМ!
петър власев написа:Аууууууу мъръсници,прааат КЕС
АААаааа не правят КЛЕС :D
Алберт Айнщайн
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе аз стигнах до 110 и нагоре с леб,пьржоли и боб,па не знам за релефните :D :D :D :D и то за дестина месеца!!!набирания правех с една 20 кила тежест на крьста и прочие...е беше,БЕШЕ :oops: са,рапалката ако ми грьмне един шамар може и да не се освестя :D :D :D :D не рапалката-на митев дьщерята даже:D :D :D ама не най малката :D :D :D вижте кво-ако верно ви интересува разни диети,програми и пр имам един приятел близьк(надявам се) щангиста,който мое да ви направи една уместна схема,йок,че е бил и инструктор,па и името му вдьхва доверие :D не знам за релефните пичове,но сьм пряк свидетел,как се бльскахме за глупости и чат пат влезеха в залата двама,трима мяха,дето на закуска удрят по 3 щембета,а на вечеря-гризат овчи ГРЬБНАЦИ,поразметат некоя щанга 130-140 кила и си заминат.. :D :D :D даже брат ми ,Бог да го прости ми разказа следната случка:имало некьв-жестока МАСА и само бльскал до припадьк,а те го ебавали-бре,бре,Коце(примерно),ай стига с тия щанги-оди еби жена си....аааа,казал той-ше ебем..само ХАБИ ХОРМОНА :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

С това искам да кажа че тренираш ли си чисто мускулите се задържат по-дълго и се възтановяват по-бързо след определен период от почивка от залата макар и да не изглеждаж ГОЛЕМ!

Това е напълно вярно

От личен опит

Никога не тренирай в един и същи ден гърди и гръб
Аз тренирам гръб, крака ,трапец на единият ден
на втория гърди,трицепс,и леки упражнния за бицепс
на третия късаща тренировда за бицепс и предмишница като завършвам с коремни преси и упражнения за любовния мускул

Аз ти препорчвам като начало да играеш упражненията за гърди ,пък и за каквото позволява само с бъмпели/гири/
понеже едната ръка винаги е по-силна от другата /при мен лявата ми ръка при избутване е по-силна от дясната/играейки със едни и същи килограми дъмпели във всяка ръка ще се развиваш А симитрично и ще оеднаквиш силата на ръцете си а от там и ще изпълняваш упражненията по прецизно

И запомни по-добре по малка тежест но чисти и правилни опражнения отколкото да се напъваш излишно за минимален резултат

Ако искаш да постигнеш релеф и много добре оформено тяло ще ти кажа една златна рецепта

Просто спираш или намаляш драстично солта която консумираш и никакво ядене след 20.00
Честата употреба на алкохол също не е препоръчителна

Не лош спорт,но не и хубаво да се прекалява с него
И запомни че наистина видими резултати се постигаг чак след 3до5 месеца редовни тренировки
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Петре не лоша програма,но изпускаме рамената с нея.
Аз бих добавил програма която е доста добра и изпитана от мен за разтежа на ръцете,ако иска човек да набляга към тях!
Гърди,Рамо
Гръб,Трапец,Крака
Бицепс,Трицепс,Корем
Ако на някой му е интересен този тип програма ще я драсна цялата с упражненията :wink:
А за алкохола той пречи на всичко,но в добра компания,музика и смях защо да не мушнеш една напитка :D
Алберт Айнщайн
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Здравейте ,колеги !Тази тема ми хареса.
Мисля ,че колегата имаше предвид да разровим темата "Фитнес", а не само културизма.
Мога да споделя моя скромен опит.Сега съм на 38г. и от 3г. след 17-18г. прекъсване отново се занимавам със спорт.Причината беше високо кръвно и наднормено тегло- всичко това изчезна и сега се чувствам перфектно .В седмицата два пъти бягам по 4-5км и два пъти във фитнес залата.Не ползвам протеини и тем подобни.Редувам натоварванията на мускулите ми по моя си схема удобна за мен. В залата започвам с бягане 10мин. единият ден гръб,трицепс и предна част на бедрото, вторият път гърди ,бицепс и задна част на бедрото ,като при всички тренировки завършвам с коремни преси.Другите два дни започвам с бягане от вкъщи до края на Гребната база в Пловдив -4-5км в една посока, като при връщането тичам на почивки по 250м и правя клякания и упражнения за прасец.
Забравих да ви кажа , че отказах цигарите,след 20 годишна употреба - много ми пречеха на бягането.
Обикновено спорта е като риболова,алкохола,секса и т.н.-решава проблеми от всякакъв характер.
Поздрави и успех колеги!!! :D :D :D
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Дълго мислих дали да пиша в темата,щото много може да се каже а и доста да се спори...
Ако на някой му трябва програма за маса,или за релеф да пише,или ако някой го интересува коя добавка или медикамент как и колко да се взима пак нека пише,мога да намеря всички добавки(креатин,л-карнитин,глутамин и всякви протеини) на тънки цени също така и всякаква химия на хапчета,инжекций даже и на свещички....(дори български бионабол в шишенца и руски метан),с това припечелвах като бях ерген и не бачках......но сега вече нямам врема да се занимавам.А как ми липсва приятното усещане от постоянната лека мускулна треска.... :|
Изображение
Аватар
predator
новобранец
новобранец

Мнение от predator »

Здавейте тренирам вече година и половина съвсем натурално преди седмица почнах да пия креатин със глюкоза за маса
5пъти ходя на седмица по час и половина блъскам събота и неделя почивам
тренирам също винг чун и parcour когато имам повече време но това на страна които има въпроси да пита :D
1 кибрит - 5ст...1 литър бензин - 2.50лв....
....да видиш как Община Добрич гори..БЕЗЦЕННО!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

predator написа:Здавейте тренирам вече година и половина съвсем натурално преди седмица почнах да пия креатин със глюкоза за маса
тренирам също винг чун и parcour когато имам повече време но това на страна които има въпроси да пита :D
Ми батко, кога ходиш за риба? :D
Аватар
predator
новобранец
новобранец

Мнение от predator »

imitev72 написа:
predator написа:Здавейте тренирам вече година и половина съвсем натурално преди седмица почнах да пия креатин със глюкоза за маса
Ми батко, кога ходиш за риба? :D
еми предимно събота или неделя когато има време :)
1 кибрит - 5ст...1 литър бензин - 2.50лв....
....да видиш как Община Добрич гори..БЕЗЦЕННО!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”