Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Фитнес
Модератор: dantho.mihov
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Фитнес
Пускам темата защото съм запален по фитнеса и спорта от доста време!Тук можем да разнищим темата за фитнеса.
Програми,Упражнения,Добавки,Диети и т.н
Нека всеки който се занимава със фитнес да пише!Ще научим нещо един от друг,може да запалим някой от колегите и така нататъка!Сигурен съм че всеки един от нас иска да изглежда добре и търси всякакви начини да го направи,може би в развитието на темата ще намери правилния избор
Програми,Упражнения,Добавки,Диети и т.н
Нека всеки който се занимава със фитнес да пише!Ще научим нещо един от друг,може да запалим някой от колегите и така нататъка!Сигурен съм че всеки един от нас иска да изглежда добре и търси всякакви начини да го направи,може би в развитието на темата ще намери правилния избор

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ivotatos
- ще става разбирач
Re: Фитнес
брато тренирал сам много но вече не мога да тренирам култоризма е един много не благодарен спорт ще ме питаш защо ами бласкаш като ненормален и след като спреш си ставаш пак сащия даже и при някой си минават теглото ако на срещата беше до мен можехме цяла вечер да говорим за това но ако мога с нещо ще помогна тук вав твмата.
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
- петър власев
- разбира нещата
Аз 7 години съм тренирал редовно и усилено
На първо място са диетите ,не да отслабваш а да консумираш храна с високо съдаржание въглехидрати за сила
Ако нямаш намерения да ходиш по състезания ,по добре забрави за каквито и да добавки в храната
И най-важнато когатто си в залата просто тренирай през единият час в който си там .Когато аз тренирах имаше много хора които се тъпчеха с кви ли не химии а неможеха да ме бият нито по килограми нито по релеф на тялото,щото като влезнеха в залата и по 30мин се оглеждат в огледалата вместо да тренират
Ако искаш цъкни на лс да ти кажа някои хубави програми за трениране
На първо място са диетите ,не да отслабваш а да консумираш храна с високо съдаржание въглехидрати за сила
Ако нямаш намерения да ходиш по състезания ,по добре забрави за каквито и да добавки в храната
И най-важнато когатто си в залата просто тренирай през единият час в който си там .Когато аз тренирах имаше много хора които се тъпчеха с кви ли не химии а неможеха да ме бият нито по килограми нито по релеф на тялото,щото като влезнеха в залата и по 30мин се оглеждат в огледалата вместо да тренират
Ако искаш цъкни на лс да ти кажа някои хубави програми за трениране
я чувствась себя очен хорошо
-
- вече хвърля и на тежко
И аз бях запален по фитнеса, но носех две дини под мишницата(футбол и фитнес) и по късно разбрах, че няма да успея с двете заедно и почнах само да блъскам. Резултатите не закъсняха, но качвах повече на сила вместо на килограми, като свърших със студентството се хванах да работя като програмист и за да се докажа заебах тренировките и след 6 месеца си мислих, че съм същия като преди, но уви получих една херния и после операция и сега ме е страх да се върна в залата. Така, че до болка съм запознат с тази област.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не знам за диети и добавки,по причина,че когато аз бльсках бях на 17г и тогава нямаше такита работи,а и нямаше кой да ти каже
муахме пьржоли и по една тава боб с леб и това ни беше диетата
в резултат-огромна маса за кратко време,огромно самочуствие,утрояване на махленските сбивания,сьответно и на синините под очите и единствения спомен са ми двете гадни стрии на раменете,та чак ме е срам да ходя гол
наистина крайно неблагодарен спорт(ако изобщо може така да се нарече).горещо препорьчвам плуването и тениса обаче...по убав фитнес от тях няма.това според мен 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- петър власев
- разбира нещата
беш килограмовия,да не забравяме и най добрият спорт
Имах един циган ,който бачкаше при мен та викаше
Аууууууу мъръсници,прааат КЕС

Имах един циган ,който бачкаше при мен та викаше
Аууууууу мъръсници,прааат КЕС

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Момчета темата не е насочена спецялно към мен!Аз знам доста и не знам много,говоря за фитнеса като спорт и разпускане и потдържане на тонус.В никакъв случй не става въпрос за стероидни анаболи и какви ли не там сериозни химии,тяхната употреба води само до здравословни проблеми и нещастия в бъдеще.
Стриите се получават при рязкото напълняване или отслабване и са един голям проблем сред трениращите целящи да качват максимума от мускулна маса за възможно най кратък период от време.
Има хора във фитнеса които изглеждат огромни и вдигат на лежанката със 60-70 кила и то по някакви смешни 3-4 повторения,но дойде някой младеж с релефната рачичка от 35см чист от всякъде (Цял ден ял боб
и пилежко Не визирам себе си) и си тури 80 килца и ги мета като за световно.С това искам да кажа че тренираш ли си чисто мускулите се задържат по-дълго и се възтановяват по-бързо след определен период от почивка от залата макар и да не изглеждаж ГОЛЕМ!

Стриите се получават при рязкото напълняване или отслабване и са един голям проблем сред трениращите целящи да качват максимума от мускулна маса за възможно най кратък период от време.
Има хора във фитнеса които изглеждат огромни и вдигат на лежанката със 60-70 кила и то по някакви смешни 3-4 повторения,но дойде някой младеж с релефната рачичка от 35см чист от всякъде (Цял ден ял боб

АААаааа не правят КЛЕСпетър власев написа:Аууууууу мъръсници,прааат КЕС

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе аз стигнах до 110 и нагоре с леб,пьржоли и боб,па не знам за релефните
и то за дестина месеца!!!набирания правех с една 20 кила тежест на крьста и прочие...е беше,БЕШЕ
са,рапалката ако ми грьмне един шамар може и да не се освестя
не рапалката-на митев дьщерята даже:D
ама не най малката
вижте кво-ако верно ви интересува разни диети,програми и пр имам един приятел близьк(надявам се) щангиста,който мое да ви направи една уместна схема,йок,че е бил и инструктор,па и името му вдьхва доверие
не знам за релефните пичове,но сьм пряк свидетел,как се бльскахме за глупости и чат пат влезеха в залата двама,трима мяха,дето на закуска удрят по 3 щембета,а на вечеря-гризат овчи ГРЬБНАЦИ,поразметат некоя щанга 130-140 кила и си заминат..
даже брат ми ,Бог да го прости ми разказа следната случка:имало некьв-жестока МАСА и само бльскал до припадьк,а те го ебавали-бре,бре,Коце(примерно),ай стига с тия щанги-оди еби жена си....аааа,казал той-ше ебем..само ХАБИ ХОРМОНА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- петър власев
- разбира нещата
С това искам да кажа че тренираш ли си чисто мускулите се задържат по-дълго и се възтановяват по-бързо след определен период от почивка от залата макар и да не изглеждаж ГОЛЕМ!
Това е напълно вярно
От личен опит
Никога не тренирай в един и същи ден гърди и гръб
Аз тренирам гръб, крака ,трапец на единият ден
на втория гърди,трицепс,и леки упражнния за бицепс
на третия късаща тренировда за бицепс и предмишница като завършвам с коремни преси и упражнения за любовния мускул
Аз ти препорчвам като начало да играеш упражненията за гърди ,пък и за каквото позволява само с бъмпели/гири/
понеже едната ръка винаги е по-силна от другата /при мен лявата ми ръка при избутване е по-силна от дясната/играейки със едни и същи килограми дъмпели във всяка ръка ще се развиваш А симитрично и ще оеднаквиш силата на ръцете си а от там и ще изпълняваш упражненията по прецизно
И запомни по-добре по малка тежест но чисти и правилни опражнения отколкото да се напъваш излишно за минимален резултат
Ако искаш да постигнеш релеф и много добре оформено тяло ще ти кажа една златна рецепта
Просто спираш или намаляш драстично солта която консумираш и никакво ядене след 20.00
Честата употреба на алкохол също не е препоръчителна
Не лош спорт,но не и хубаво да се прекалява с него
И запомни че наистина видими резултати се постигаг чак след 3до5 месеца редовни тренировки
Това е напълно вярно
От личен опит
Никога не тренирай в един и същи ден гърди и гръб
Аз тренирам гръб, крака ,трапец на единият ден
на втория гърди,трицепс,и леки упражнния за бицепс
на третия късаща тренировда за бицепс и предмишница като завършвам с коремни преси и упражнения за любовния мускул
Аз ти препорчвам като начало да играеш упражненията за гърди ,пък и за каквото позволява само с бъмпели/гири/
понеже едната ръка винаги е по-силна от другата /при мен лявата ми ръка при избутване е по-силна от дясната/играейки със едни и същи килограми дъмпели във всяка ръка ще се развиваш А симитрично и ще оеднаквиш силата на ръцете си а от там и ще изпълняваш упражненията по прецизно
И запомни по-добре по малка тежест но чисти и правилни опражнения отколкото да се напъваш излишно за минимален резултат
Ако искаш да постигнеш релеф и много добре оформено тяло ще ти кажа една златна рецепта
Просто спираш или намаляш драстично солта която консумираш и никакво ядене след 20.00
Честата употреба на алкохол също не е препоръчителна
Не лош спорт,но не и хубаво да се прекалява с него
И запомни че наистина видими резултати се постигаг чак след 3до5 месеца редовни тренировки
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Петре не лоша програма,но изпускаме рамената с нея.
Аз бих добавил програма която е доста добра и изпитана от мен за разтежа на ръцете,ако иска човек да набляга към тях!
Гърди,Рамо
Гръб,Трапец,Крака
Бицепс,Трицепс,Корем
Ако на някой му е интересен този тип програма ще я драсна цялата с упражненията
А за алкохола той пречи на всичко,но в добра компания,музика и смях защо да не мушнеш една напитка
Аз бих добавил програма която е доста добра и изпитана от мен за разтежа на ръцете,ако иска човек да набляга към тях!
Гърди,Рамо
Гръб,Трапец,Крака
Бицепс,Трицепс,Корем
Ако на някой му е интересен този тип програма ще я драсна цялата с упражненията

А за алкохола той пречи на всичко,но в добра компания,музика и смях защо да не мушнеш една напитка

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- научил се да хвърля
Здравейте ,колеги !Тази тема ми хареса.
Мисля ,че колегата имаше предвид да разровим темата "Фитнес", а не само културизма.
Мога да споделя моя скромен опит.Сега съм на 38г. и от 3г. след 17-18г. прекъсване отново се занимавам със спорт.Причината беше високо кръвно и наднормено тегло- всичко това изчезна и сега се чувствам перфектно .В седмицата два пъти бягам по 4-5км и два пъти във фитнес залата.Не ползвам протеини и тем подобни.Редувам натоварванията на мускулите ми по моя си схема удобна за мен. В залата започвам с бягане 10мин. единият ден гръб,трицепс и предна част на бедрото, вторият път гърди ,бицепс и задна част на бедрото ,като при всички тренировки завършвам с коремни преси.Другите два дни започвам с бягане от вкъщи до края на Гребната база в Пловдив -4-5км в една посока, като при връщането тичам на почивки по 250м и правя клякания и упражнения за прасец.
Забравих да ви кажа , че отказах цигарите,след 20 годишна употреба - много ми пречеха на бягането.
Обикновено спорта е като риболова,алкохола,секса и т.н.-решава проблеми от всякакъв характер.
Поздрави и успех колеги!!!

Мисля ,че колегата имаше предвид да разровим темата "Фитнес", а не само културизма.
Мога да споделя моя скромен опит.Сега съм на 38г. и от 3г. след 17-18г. прекъсване отново се занимавам със спорт.Причината беше високо кръвно и наднормено тегло- всичко това изчезна и сега се чувствам перфектно .В седмицата два пъти бягам по 4-5км и два пъти във фитнес залата.Не ползвам протеини и тем подобни.Редувам натоварванията на мускулите ми по моя си схема удобна за мен. В залата започвам с бягане 10мин. единият ден гръб,трицепс и предна част на бедрото, вторият път гърди ,бицепс и задна част на бедрото ,като при всички тренировки завършвам с коремни преси.Другите два дни започвам с бягане от вкъщи до края на Гребната база в Пловдив -4-5км в една посока, като при връщането тичам на почивки по 250м и правя клякания и упражнения за прасец.
Забравих да ви кажа , че отказах цигарите,след 20 годишна употреба - много ми пречеха на бягането.
Обикновено спорта е като риболова,алкохола,секса и т.н.-решава проблеми от всякакъв характер.
Поздрави и успех колеги!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
- CERRUTI
- сериозен играч
Дълго мислих дали да пиша в темата,щото много може да се каже а и доста да се спори...
Ако на някой му трябва програма за маса,или за релеф да пише,или ако някой го интересува коя добавка или медикамент как и колко да се взима пак нека пише,мога да намеря всички добавки(креатин,л-карнитин,глутамин и всякви протеини) на тънки цени също така и всякаква химия на хапчета,инжекций даже и на свещички....(дори български бионабол в шишенца и руски метан),с това припечелвах като бях ерген и не бачках......но сега вече нямам врема да се занимавам.А как ми липсва приятното усещане от постоянната лека мускулна треска....
Ако на някой му трябва програма за маса,или за релеф да пише,или ако някой го интересува коя добавка или медикамент как и колко да се взима пак нека пише,мога да намеря всички добавки(креатин,л-карнитин,глутамин и всякви протеини) на тънки цени също така и всякаква химия на хапчета,инжекций даже и на свещички....(дори български бионабол в шишенца и руски метан),с това припечелвах като бях ерген и не бачках......но сега вече нямам врема да се занимавам.А как ми липсва приятното усещане от постоянната лека мускулна треска....

- predator
- новобранец
Здавейте тренирам вече година и половина съвсем натурално преди седмица почнах да пия креатин със глюкоза за маса
5пъти ходя на седмица по час и половина блъскам събота и неделя почивам
тренирам също винг чун и parcour когато имам повече време но това на страна които има въпроси да пита
тренирам също винг чун и parcour когато имам повече време но това на страна които има въпроси да пита

1 кибрит - 5ст...1 литър бензин - 2.50лв....
....да видиш как Община Добрич гори..БЕЗЦЕННО!
Ми батко, кога ходиш за риба?predator написа:Здавейте тренирам вече година и половина съвсем натурално преди седмица почнах да пия креатин със глюкоза за маса

- predator
- новобранец
еми предимно събота или неделя когато има времеimitev72 написа:Ми батко, кога ходиш за риба?predator написа:Здавейте тренирам вече година и половина съвсем натурално преди седмица почнах да пия креатин със глюкоза за маса

1 кибрит - 5ст...1 литър бензин - 2.50лв....