Футбол

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Re: Футбол

Мнение от HarryCarp »

Какво е мнението ви за уволнението на Наско Сираков и Станимир Стоилов от ПФК Левски, и назначаването на Вили Вуцов за старши треньор.
Нека всеки в началото на мнението си да пише от кой отбор е.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Мойто мнение е че окончателно спирам да гледам български футбол :evil: Парите за ремонти щели да отидат за трансфери на нови играчи,а пък то колко много пари са малиии страшни играчи ще закупят :roll:
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Май 11, 2008 12:23 am, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

От Левски съм :D , според мен Мъри трябваше да остане.Батков да направи това преди дербито е малко пресилено.Мисля,че имаме нужда от нов собственик за добро или за лошо сме с нов треньор,който си пада малко палячо,но пък има хъс за победа.За Сираков може би си го заслужи при него всичко е далавера.Времето ще покаже дано промяната е била за добро :smt023 .Най-важното сега е утре да бием чорбата :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Запей със нас запей сегаааа САМО ЦСКААА :lol: Айде тръгвам към мача довечера титлата се празнува в Биад :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Въпреки че съм от Левски искам да честитя титлата на цска,и дано се представят добре в Европа както и Левски и другите Български отбори.Надявам се,че не съм само аз който стиска палци за всичките Български отбори в Европейските турнири.Макар,че познавам крайно сини и крайно червени фенове,които се радват от загубите на вечния съперник на Европейските терени.САМО ЛЕВСКИ :smt023 .
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

joroNH написа:Колеги според вас м/у кои отбори ще е финала в шампионската лига.Според мен Ман.Юд.и Челси,а фаворит за спечелването на купата е Манчестър Юнайтед. :wink:
Само да бях играл и еврофутбол :idea: :idea: :idea: 100% успеваемост.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”