Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Футбол
Модератор: dantho.mihov
Re: Футбол
Какво е мнението ви за уволнението на Наско Сираков и Станимир Стоилов от ПФК Левски, и назначаването на Вили Вуцов за старши треньор.
Нека всеки в началото на мнението си да пише от кой отбор е.
Нека всеки в началото на мнението си да пише от кой отбор е.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мойто мнение е че окончателно спирам да гледам български футбол
Парите за ремонти щели да отидат за трансфери на нови играчи,а пък то колко много пари са малиии страшни играчи ще закупят 

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Май 11, 2008 12:23 am, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
От Левски съм
, според мен Мъри трябваше да остане.Батков да направи това преди дербито е малко пресилено.Мисля,че имаме нужда от нов собственик за добро или за лошо сме с нов треньор,който си пада малко палячо,но пък има хъс за победа.За Сираков може би си го заслужи при него всичко е далавера.Времето ще покаже дано промяната е била за добро
.Най-важното сега е утре да бием чорбата
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Запей със нас запей сегаааа САМО ЦСКААА
Айде тръгвам към мача довечера титлата се празнува в Биад 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Въпреки че съм от Левски искам да честитя титлата на цска,и дано се представят добре в Европа както и Левски и другите Български отбори.Надявам се,че не съм само аз който стиска палци за всичките Български отбори в Европейските турнири.Макар,че познавам крайно сини и крайно червени фенове,които се радват от загубите на вечния съперник на Европейските терени.САМО ЛЕВСКИ
.

Само да бях играл и еврофутболjoroNH написа:Колеги според вас м/у кои отбори ще е финала в шампионската лига.Според мен Ман.Юд.и Челси,а фаворит за спечелването на купата е Манчестър Юнайтед.