Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Ха,здравейте !!!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Ха,здравейте !!!
Сапунка радвам се колега,че си спечелил наградата.Моите най добри пожелания ,да си жив и здрав и да ни радваш със своите коментари и репортжи .
На здраве и само добри рибоци
На здраве и само добри рибоци
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Сапуне , честито! И като си гледаш фотоапарата , да се сещаш за мене , та някой път да ме водиш да мъкнеме големи риби

TICA FAN
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Това бях драснал в началната тема:
Благодаря Ви приятели!
Lovo,имаш ми думата и репортажите!sapuna написа:Бат Илия бърза!!!![]()
Няма да стане братле!Ще хвърлям в/у твоите,да ти открадна рибите!![]()
Поздрави Lovo!Прекрасна идея!Едно силно преживяване е ценен спомен,а спомен придружен със снимка е вечен!
п.п. Обещавам само трофейни риби да снимам!![]()
![]()
Благодаря Ви приятели!
Пекан е от всички страни :smt02 3аслужи си наградата 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ужким съм постянно пред PC a съм изтървал тази тема за наградата
)
Чудя се аз Сапуна що се ми казваше абе Оги кво ти трябва да хвърляш въдиците я виж как хубаво си пием виното !
А това си е било илиминиране на конкуренцията от негова страна !
Цялата работа била в този великолепен цифров фотоапарат !
Ами Митак да ти е честито !!!

Чудя се аз Сапуна що се ми казваше абе Оги кво ти трябва да хвърляш въдиците я виж как хубаво си пием виното !
А това си е било илиминиране на конкуренцията от негова страна !
Цялата работа била в този великолепен цифров фотоапарат !
Ами Митак да ти е честито !!!

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги рибари.
Нямаше ме известно време, но като чета за какво става въпрос съжалявам много, че не бях част от тази великолепна компания.
Честито на Сапуна и на останалите наградени, както вика бат Любо не може да награди всичките присъстващи то ако ставаше така там целогодишно щеше да се протака срещата и да му изловите всичката риба
.
Радвам се от ваше име за невероятните ви преживявания и нека по често да са тези приятни моменти и да си помагаме взаимно.
Нямаше ме известно време, но като чета за какво става въпрос съжалявам много, че не бях част от тази великолепна компания.
Честито на Сапуна и на останалите наградени, както вика бат Любо не може да награди всичките присъстващи то ако ставаше така там целогодишно щеше да се протака срещата и да му изловите всичката риба

Радвам се от ваше име за невероятните ви преживявания и нека по често да са тези приятни моменти и да си помагаме взаимно.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Здравейте на всички, чух се с Любо и решението ни за едната карта е, че тя се дава на жената на chapara тъй като тя не успя да хване риба, но имаше голямо желание и по случай първото и закачане на червей върху кукичка. Очакваме от нея да стане рибарка и да води мъжа си за риба някой ден. За другата карта решете вие на кой да се даде до като се вземе решение картата остава в изчакване.
- dimitar_
- сериозен играч
Чак сега успявам да кача снимки и да почета на "един дъх" . Първо едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на Любо , от мен , Кака и щерката , че ни събра толкова много хора на едно място . Язовира е прекрасен и ако някога "вятъра ме отвее" натам , ще се обадя задължително ... !

Наздраве , Любо , жив и здрав бъди !!!
Колкото до Митака , ето още една причина поради която смятам че наградата му приляга ...

Е , не е ли така ... !?!?!?
Абе , ако питате мене , всички които бяха там , заслужават награда !!!
Наздраве , Любо , жив и здрав бъди !!!
Колкото до Митака , ето още една причина поради която смятам че наградата му приляга ...
Е , не е ли така ... !?!?!?
Абе , ако питате мене , всички които бяха там , заслужават награда !!!
-
- и господ не е толокова добър
Честито братле
Само незнам колко плати на хасковлии да ми откраднат кантара да немога да си тегля рибите
Жив и здрав да си брат,да снимаш само големи риби. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Нещо почва да ме избива на съмнения.Да не би Неделчовия водолаз да е объркал куките и да е качнал шарко на погрешния такъм 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Водолаз,неводолаз,хасковлии и кантар,не му разбирам!

Тази сутрин,в 8ч. и 5мин. получих SMS от офиса на Еконт!Случих се на работа,а и земетресението ми създаде допълнителна такава,но все пак в 16,30 часа намерих секунда да прескоча!
Ами...страхотен е!Утре му взимам една мемори 8ГБ,непромокаема опаковка и го полагам в рибарския куфар!Има си предназначение-и ще се използва само в тази насока!
В началото на тема GEO&BOB написах:

Тази сутрин,в 8ч. и 5мин. получих SMS от офиса на Еконт!Случих се на работа,а и земетресението ми създаде допълнителна такава,но все пак в 16,30 часа намерих секунда да прескоча!
Ами...страхотен е!Утре му взимам една мемори 8ГБ,непромокаема опаковка и го полагам в рибарския куфар!Има си предназначение-и ще се използва само в тази насока!

В началото на тема GEO&BOB написах:
Сега мога само да добавя и едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!sapuna написа:Поздрави Lovo!Прекрасна идея!Едно силно преживяване е ценен спомен,а спомен придружен със снимка е вечен!
п.п. Обещавам само трофейни риби да снимам!![]()
![]()
- ivotatos
- ще става разбирач
тафихме му кантара на Илйката без да искаме (уж деееее) нали трябва да взема кадем та да мога да хващам трофеийни екземпляри тази година на аз.Овчарица
Митак честито баткоооо жив и здрав бьди пожелавам ти го от все сьрце!!!!!

Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
-
- кандидат преподавател
Сапуне че риби ще снимаш то е ясно,ама ти пожелавам една фото-сесия с русалки 20 годишни.
по работно облекло. 

-
- и господ не е толокова добър
Ами сега мойте момчета,събирати манги и ми копувате апарат,и да бъде хубав,не ментаivotatos написа:тафихме му кантара на Илйката без да искаме (уж деееее) нали трябва да взема кадем та да мога да хващам трофеийни екземпляри тази година на аз.Овчарица![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Митак да си жив и здрав да го ползваш стотици години.Аз казах първата вечер когато бях хванал голямата рибка,че апарат не искам и искам да го подарим на Любчо за спомен.Сега пропуснах,но искам да кажа на всички колеги на другата среща ще събирам по 5лв на чове да купим нещо на Лубака за спомен.Жеста от негова страна е голям,редно е и ние да се реваншираме.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Заслужава човека,а аз искам да му подаря две радиостанции една там в офиса и една в лодката.