Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Мисля Утре На Слаковци
Модератор: Кърцата
- vodi77
- ще става разбирач
Re: Мисля Утре На Слаковци
Може допълнително да се разбереме евентуално за 23 вечерта и на 25 да се приберем.
Да ги поразцепиме малко
Да ги поразцепиме малко

Аз пак съм за риба;;;;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Немога да обещая,иска ми се много но не се знае как ще съм на работа,но ще се разберем до тогава.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз от 19 мисля да изляза малко отпуска до 30 , понеже имам много тежък график , на 19 имам рожден ден един приятел също и двама приятели балове , после на 23 -24 -25 се балове после на 27 на рожден ден на 29 на бал и на 31 на сватба хахах ще бъда пълен банкрут към 1-ви (несе знае дали ще съм жив от толкова пиене ) но мисля 21-22 да ги одела за риболов , че няма кога после , дайте да измислим нещо за тия дати , вище каксте с работното време и да изцепваме

- vodi77
- ще става разбирач
21и22 се падат сряда и четвъртак,много кофти.
Ама има време може да се измисли нещо.
Ама има време може да се измисли нещо.
Аз пак съм за риба;;;;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Съжалявам!През седмицата не мога.Аз мисля до 2-ри юни да не мърдам,а тогава мисля да отида до южната съседка за 2-3 дни.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еми Ок ако искате дайте си скаипа да не спамим тук а да се доразберем на там моя е eX7rEMiS7a (ex7remis7a) за по лесно

MiTaKa™ написа:Ако искате можем да се разбреме нещо ...
Здравейте!!
Аз ходих на 6-ти с брат ми. Цял ден валя, пръска, валя, пръска ... Към 9.00ч. - един костур къде 400гр. на рибе - на дъно, после на плувка малко слънчаци, 1 бабка и 10-на костурчета, повечето на щипок, останалите на бял. За целия ден само от другата страна на стената изкараха нещо - не видях много добре, но според мен беше шаран над 2кг. Брат ми изкара също костурчета, слънчак и 1 рак. Времето си беше много променливо, нивото не бяха го пипали.
Живот и здраве, по-нататък пак!!!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пиша тука защото нема смисъл да пускам нова тема със същото заглавие хах. Таа към 16 часа тръгвам за Слаковци , мислех два дни да остана , но се оказа ,че съм на бал и треа да се прибера по рано затова днес преспиване и утре към 5 6 си тръгвам , е зависи ако много се разкълве може и да пропусна бала. Киснал съм царевица около седмица и 2 3 дни ще храна с лодка и очаквам сериозен риболов , ако ще има форумци да пишат да се срещтнем

- vodi77
- ще става разбирач
Митак на работа съм,мисля да дърпам в петък след обяд на някъде 

Аз пак съм за риба;;;;
-
- фен клуб-скобар
Да ги разцепиш Митак.
Аз мисля да ходя в понеделник за две нощувки.
П.П. Към Води77
Не мога да ти отговоря на ЛС-то ,щото си изключил тази опция.
П.П. Към Води77
А бе Адаш ти дом нямаш ли сиsaksi написа:Да ги разцепиш Митак.
П.П. Към Води77

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- фен клуб-скобар
До понеделник,ще станат 10 дниbkd написа:А бе Адаш ти дом нямаш ли сиsaksi написа:Да ги разцепиш Митак.
П.П. Към Води77
Не мога да ти отговоря на ЛС-то ,щото си изключил тази опция.![]()
Сменяй си регистрацията и чорбаджията на Слаковци ,да ти я подпечати
![]()
![]()

- Super_Liubo
- новобранец
Колега Митак аз ще сам там на 23 и 24 с жената и още едно приателче и жена му,запазили сме си бунгало,дано да е хубаво врвмето...,по принцип със CERRUTI ходим на риба почти всяка неделя ама нали му се роди бебе а и е на работа в петак,аз от скоро съм във форума...айде па ако ходиш и ти да ги разцепиме 

ТуКа иМа,ТуКа нЕмА,
КаДе Е рИбАтА !?!
КаДе Е рИбАтА !?!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Еее много се радвам за колегата Черути много е точен живо и здраво да му е детенцето както и семейството му , Колкото до слаковци днес към 18 часа си бях в София , попринцип рибата кълвеше но през ноща имапе много силна буриа и атмосферното налягане много спадана и това оказа влияние на рибата. Ния престигнахме към 17 снощи на язовира захраних с лодката и започна великото , чакане колегите до нас бяха 3 дни и вчера от сутринта до обят бяха хванали към 15 шаранчета и 3 амурчета към 1.5 и едно изправяне на кована кука от амур , през ноща имахме един удар на шаран около 1.800 кг а колегите до нас един амур 5 кг и малко , и след малко едно късане пак на амур , Към обяд ние и колегите до нас извавихме каракуди около 600 -700 гр , и после поспря. Към 2 още две едри каракуди и много силен удар аванса пищи въдицата във водата , за жалост беше на бащата не мойта хах , пусклане малко на аванса навиване пак аванс и рибата дойде на 7 -8 метра от брега и какво се случи
рибата сякаш легна на дъното и неможе да се мръдне , аз вече бях във водата с кепа а баща ми разправя , че неможе да го мръдне , а въдицата се беше огънала на обрач , аванса одпуска по малко но много трудно беше навиването , отпуснахме аванса пощи докраи с намерението да тръгне на вътре но след малко олекна и куката беше изправена (мустад) .Хората около нас невярваха ,че има и такива риби в рибарника както и ние според нас рибата беше над 10кг.Друго интересно е че на бели на торни на стериопор царевица няколко вида пуканки НЕПИПНА . Повечето от рибата която хванахме беше на една и съща въдица която беше на капан с 3 малки плочки кюспе овити във хляб (ръчен) , той като се намкри стаа като тесто. таааа рибата която удари беше също на тази стъв , а удара и беше 5 мин след замятането й , каква според вас беше рибата аз знам че сом ляга така на дъното . но беше много борбен и имаме съмнения за амур.Нооо емоцийте бяха на 6

- Super_Liubo
- новобранец
браво Митак,поне сиси направил кефа
мерси за инфото !
аз утре и в събота сам там,ще заложа на фидера и едно дъно ще си взема една резервна на плувка,дано само да е поносимо времето за риболов...,като се върна ще пиша или ще предавам пряко от там чрез CERRUTI 

ТуКа иМа,ТуКа нЕмА,
КаДе Е рИбАтА !?!
КаДе Е рИбАтА !?!