E на тва му се вика смех

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Re: E на тва му се вика смех

Мнение от Николай-Русе »

Protos_Immortal написа:на тия блата ходят всякакви изруди не сам се дрогирвал както каза един колега не сам се напил поради причината че не пия.
Интересно е в блатото водолаз :shock:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Майтап,да ней ама на Копринка един водолаз ми искара акъла.Как си мятам до една върба,и искочи пред мене.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Protos_Immortal написа:Аз немога да разбера каде е проблема.Не се ебавам,базикам,шегувам или габаркам.Казвам ви истината такава каквато е там на тия блата ходят всякакви изруди не сам се дрогирвал както каза един колега не сам се напил поради причината че не пия.
Колега , ама това верно ли бе...., аз мислех че се майтапиш. Аз съм виждал подобен идиот късно есента на 1999г.(септември/октомври) на Оризари (езерото до селото със ски влека). Плуваше с неопрен , очила и шнорхел с часове от единия до другия край по протежение на брега който е от към Марица. Като съм правил сметка може би по 10-12 километра на ден. Това всеки ден , аз тогава ходех за риба по 4-5 дни /седмично. Все едно че гледаш корморан- изчезва ти от погледа и се появява след 50-70 метра. Оглеждал съм се за харпун , мрежи или нещо подобно- НЯМА :roll: Все се ослушвах да не го лепна с някоя пружина или с някоя щукарка (щуките там ги ловях на дъно с единична кука 4/0-6/0) Така и не можах да разбера що за луд е тоя- просто се появяваше от някъде по трасето :roll: Нито съм го видял къде и кога влиза , нито къде и кога излиза :roll: :roll: :roll: Шах от всякъде :roll: :roll: :roll:
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Вие ме хвърлихте в дълбоки размисли :roll: Аз на морето не съм виждал водолаз пък на блато :shock: Не мога го повярвам това нещо.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Миналата година на р. Велека един водолаз(харпунджия) ми изскочи на 2 метра от плувката. Бях потресен от наглостта му :axe: .
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Paublo_Eskobar написа:Вие ме хвърлихте в дълбоки размисли :roll: Аз на морето не съм виждал водолаз пък на блато :shock: Не мога го повярвам това нещо.
Колега , ОРИЗАРЕ е бивша бластериера която не се експлоатира може би повече от 30 години , с доста голяма площ е , може би около 700-1000 декара и дълбочини до 28-30 метра. Отделено е с дига със широчина 50-100 метра от р. Марица и нивото на водата в него се потдържа на принципа на скаченита съдове през този естествен филтър. Водата е много чиста и с доста голяма прозрачност!!!! Блатата (повечето от тях са бивши бластериери) ,в повечето случаи са подобни поради затворения биоцикъл в тях.
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Нямах предвид теб колега! :wink: Имах предвид абсурдната случка на Протоса.
Иначе все пак понаучих нещо за Оризаре :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Протоса да си гледа Терана и да не пише абсурди , че бил закачил водолаз с куката щото , колкото и да ми се иска да повярвам не мога.Може да е имало водолаз , но надали са го закачили с куката и то под водата.
TICA FAN
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Така не сам се изнасмеал отдавна :lol: :lol: :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Преди три години на Стефаново дин такъв юнак с харпун цяла сутрин се завира из шавара и излеза с два шарана над десет килограма....взе ми акъла...дойдоха да му помагат да ги извади от водата :!: :!: :roll:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Така вече започвам да се занимавам с лъжи ! Искам да знам като сте засекли и като сте дърпалии докарали водолаза до брега тоя човек как си е изкарал тая тройка щото според мен като сте усетили че е едро парче бая сте дърпали и едвали е било безболезнено :?: :D :D :D
CARP FISHING :fishing9:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

[quote="Rapala_Team"]Така вече започвам да се занимавам с лъжи !

С тея измислици за водолази глей до къде го докархте и малкия :!: :!: 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Майтап,майтап,ама на Самуиловската пресевна мин.г.имах чувството,че водолазите са повече от кормораните!!!
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

IDA написа:
Protos_Immortal написа:Аз немога да разбера каде е проблема.Не се ебавам,базикам,шегувам или габаркам.Казвам ви истината такава каквато е там на тия блата ходят всякакви изруди не сам се дрогирвал както каза един колега не сам се напил поради причината че не пия.
Колега , ама това верно ли бе...., аз мислех че се майтапиш. Аз съм виждал подобен идиот късно есента на 1999г.(септември/октомври) на Оризари (езерото до селото със ски влека). Плуваше с неопрен , очила и шнорхел с часове от единия до другия край по протежение на брега който е от към Марица. Като съм правил сметка може би по 10-12 километра на ден. Това всеки ден , аз тогава ходех за риба по 4-5 дни /седмично. Все едно че гледаш корморан- изчезва ти от погледа и се появява след 50-70 метра. Оглеждал съм се за харпун , мрежи или нещо подобно- НЯМА :roll: Все се ослушвах да не го лепна с някоя пружина или с някоя щукарка (щуките там ги ловях на дъно с единична кука 4/0-6/0) Така и не можах да разбера що за луд е тоя- просто се появяваше от някъде по трасето :roll: Нито съм го видял къде и кога влиза , нито къде и кога излиза :roll: :roll: :roll: Шах от всякъде :roll: :roll: :roll:
И при нас беше сащия случаи нямаше нито мрежа нито харпун нз кво е правил тоя човек доло но и през деня не е мъдро да влизаш в тия блата зареди прасетата чакашти на дъното.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Rapala_Team написа:Така вече започвам да се занимавам с лъжи ! Искам да знам като сте засекли и като сте дърпалии докарали водолаза до брега тоя човек как си е изкарал тая тройка щото според мен като сте усетили че е едро парче бая сте дърпали и едвали е било безболезнено :?: :D :D :D
Не дарпахме особено много щото сам идваше кам нас и кукака беше засегнала само костюма и беше малко одран.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”