Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

E на тва му се вика смех
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: E на тва му се вика смех
Интересно е в блатото водолазProtos_Immortal написа:на тия блата ходят всякакви изруди не сам се дрогирвал както каза един колега не сам се напил поради причината че не пия.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Майтап,да ней ама на Копринка един водолаз ми искара акъла.Как си мятам до една върба,и искочи пред мене.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- учете се от него
Колега , ама това верно ли бе...., аз мислех че се майтапиш. Аз съм виждал подобен идиот късно есента на 1999г.(септември/октомври) на Оризари (езерото до селото със ски влека). Плуваше с неопрен , очила и шнорхел с часове от единия до другия край по протежение на брега който е от към Марица. Като съм правил сметка може би по 10-12 километра на ден. Това всеки ден , аз тогава ходех за риба по 4-5 дни /седмично. Все едно че гледаш корморан- изчезва ти от погледа и се появява след 50-70 метра. Оглеждал съм се за харпун , мрежи или нещо подобно- НЯМАProtos_Immortal написа:Аз немога да разбера каде е проблема.Не се ебавам,базикам,шегувам или габаркам.Казвам ви истината такава каквато е там на тия блата ходят всякакви изруди не сам се дрогирвал както каза един колега не сам се напил поради причината че не пия.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Вие ме хвърлихте в дълбоки размисли
Аз на морето не съм виждал водолаз пък на блато
Не мога го повярвам това нещо.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Миналата година на р. Велека един водолаз(харпунджия) ми изскочи на 2 метра от плувката. Бях потресен от наглостта му
.

-
- учете се от него
Колега , ОРИЗАРЕ е бивша бластериера която не се експлоатира може би повече от 30 години , с доста голяма площ е , може би около 700-1000 декара и дълбочини до 28-30 метра. Отделено е с дига със широчина 50-100 метра от р. Марица и нивото на водата в него се потдържа на принципа на скаченита съдове през този естествен филтър. Водата е много чиста и с доста голяма прозрачност!!!! Блатата (повечето от тях са бивши бластериери) ,в повечето случаи са подобни поради затворения биоцикъл в тях.Paublo_Eskobar написа:Вие ме хвърлихте в дълбоки размислиАз на морето не съм виждал водолаз пък на блато
Не мога го повярвам това нещо.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Нямах предвид теб колега!
Имах предвид абсурдната случка на Протоса.
Иначе все пак понаучих нещо за Оризаре

Иначе все пак понаучих нещо за Оризаре

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Протоса да си гледа Терана и да не пише абсурди , че бил закачил водолаз с куката щото , колкото и да ми се иска да повярвам не мога.Може да е имало водолаз , но надали са го закачили с куката и то под водата.
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Така не сам се изнасмеал отдавна

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Преди три години на Стефаново дин такъв юнак с харпун цяла сутрин се завира из шавара и излеза с два шарана над десет килограма....взе ми акъла...дойдоха да му помагат да ги извади от водата

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- Rapala_Team
- разбира нещата
Така вече започвам да се занимавам с лъжи ! Искам да знам като сте засекли и като сте дърпалии докарали водолаза до брега тоя човек как си е изкарал тая тройка щото според мен като сте усетили че е едро парче бая сте дърпали и едвали е било безболезнено

CARP FISHING 

[quote="Rapala_Team"]Така вече започвам да се занимавам с лъжи !
С тея измислици за водолази глей до къде го докархте и малкия

С тея измислици за водолази глей до къде го докархте и малкия

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- Димича
- ще става разбирач
Майтап,майтап,ама на Самуиловската пресевна мин.г.имах чувството,че водолазите са повече от кормораните!!!
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
И при нас беше сащия случаи нямаше нито мрежа нито харпун нз кво е правил тоя човек доло но и през деня не е мъдро да влизаш в тия блата зареди прасетата чакашти на дъното.IDA написа:Колега , ама това верно ли бе...., аз мислех че се майтапиш. Аз съм виждал подобен идиот късно есента на 1999г.(септември/октомври) на Оризари (езерото до селото със ски влека). Плуваше с неопрен , очила и шнорхел с часове от единия до другия край по протежение на брега който е от към Марица. Като съм правил сметка може би по 10-12 километра на ден. Това всеки ден , аз тогава ходех за риба по 4-5 дни /седмично. Все едно че гледаш корморан- изчезва ти от погледа и се появява след 50-70 метра. Оглеждал съм се за харпун , мрежи или нещо подобно- НЯМАProtos_Immortal написа:Аз немога да разбера каде е проблема.Не се ебавам,базикам,шегувам или габаркам.Казвам ви истината такава каквато е там на тия блата ходят всякакви изруди не сам се дрогирвал както каза един колега не сам се напил поради причината че не пия.Все се ослушвах да не го лепна с някоя пружина или с някоя щукарка (щуките там ги ловях на дъно с единична кука 4/0-6/0) Така и не можах да разбера що за луд е тоя- просто се появяваше от някъде по трасето
Нито съм го видял къде и кога влиза , нито къде и кога излиза
![]()
![]()
Шах от всякъде
![]()
![]()
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Не дарпахме особено много щото сам идваше кам нас и кукака беше засегнала само костюма и беше малко одран.Rapala_Team написа:Така вече започвам да се занимавам с лъжи ! Искам да знам като сте засекли и като сте дърпалии докарали водолаза до брега тоя човек как си е изкарал тая тройка щото според мен като сте усетили че е едро парче бая сте дърпали и едвали е било безболезнено![]()
![]()
![]()