Най-гадната стръв

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Най-гадната стръв

Мнение от Димича »

КОЯТО СМЕ ползвали,ползваме,или ще ползваме!Здравейте!!!То,до края на ЗАБРАНАТА остават още някакви си мижави 10-ина дни,та се чудим вече какви л..на да предъвкваме!Чудих се,тая тема в "Стръв"ли,в"Успешни",или другаде да я пусна,но понеже ми се струва,че има повече отношение не към рибите,а към задвъдичното у-во,реших да е тук/ако греша,нека Модераторите я преместят!/.Кажете,колеги,коя е за вас най-гадната стръв,от която ви се изприщват ръцете,гади ви се,ходи ви се по"ГОЛЯМА"и т.н.,и все пак рибите я обожават и ви е донесла не един успешни излета??? Наслука,НАЩУКА,и- :drinkers:
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Най-гадната стръв

Мнение от ULtRA^CsKa »

Аз лично не се гнуся от нито една стръв и пиявици , и червее и всякфи гадини съм слагал на куката и от нищо не се гнуся :roll:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колкото и да е странно- симеони :oops: :oops: :oops: Един закача , два избягат-хем ги овъргалвам с пясък ако има ноколо , отделно дето ги гоня из кофата (ако не е със сито) и не мога да си хвана тоя с "точния " размер :D :D :D
Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

IDA написа:Колкото и да е странно- симеони :oops: :oops: :oops: Един закача , два избягат-хем ги овъргалвам с пясък ако има ноколо , отделно дето ги гоня из кофата (ако не е със сито) и не мога да си хвана тоя с "точния " размер :D :D :D
Това как да се разбира-"симеони"? Да не би саркастично да имаш предвид стръв, кръстена така в чест на "славния" Симеон Сакскобурготски ( настоящ български политик, който с помощта на признателния български народ се самонаправи сериозен милионер)? :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

За мен лично винаги са били "БЕЛИТЕ",и то не самите личинки,а средата,която обитават. Спомням си навремето,когато нямаше такива спец.магазини,как ходехме да ги събираме по умрели добитъци по реки,пътища и т.н.Ама рибата ги обичаше и се хващаше.Пък сега с тея парфюмираните,...Ма,то и риба вече няма!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

maycal написа:
IDA написа:Колкото и да е странно- симеони :oops: :oops: :oops: Един закача , два избягат-хем ги овъргалвам с пясък ако има ноколо , отделно дето ги гоня из кофата (ако не е със сито) и не мога да си хвана тоя с "точния " размер :D :D :D
Това как да се разбира-"симеони"? Да не би саркастично да имаш предвид стръв, кръстена така в чест на "славния" Симеон Сакскобурготски ( настоящ български политик, който с помощта на признателния български народ се самонаправи сериозен милионер)? :wink:
Нямам в предвид С.С. , имам в предвид точно картинката на Сапуна , отделно дето имат шипчета на муцуните , огъват се на 180 градуса и бодът.Някъде им викат "щипок" , другаде "кускозъб" , може да има и други наименования. Изключително издръжлив на куката но винаги монтажа трябва да е такъв че да го държи над дъното , при това положение той постоянно и неистово се мъчи да се докопа до дъното и да се зарови там. Има симеони по 12-15 и повече сантиметра.
Иначе С.С. , пак става , ама по друга схема- на водни ски ( "тролинг") и за бели акули :D :D :D
Изображение
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Ма,той тоз нашия,стея рехАви мустаки ,розАви бузки и хитър поглед май по-става за стръв за МУХАРКИ :rolleyes: :roll:
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

За такава стаф немога да се сетя много неща сам пробвал и немога да се оплача.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Най ми е гадно да закачам пиявица :vom: на куката :oops: !Не знам защо обаче ме побиват тръпки като видя тая гад в бурканчето как шава :)! По няма да ме е гнус да закача курешка или дърадонка отколкото пиявица :lol:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

IDA написа:
maycal написа:[quote="IDA"
Иначе С.С. , пак става , ама по друга схема- на водни ски ( "тролинг") и за бели акули :D :D :D

:D :D :D :supz: :supz: :supz:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Пробвайте да накиснете костно брашно с вряла вода в къщи на затворени прозорци :? Един път пробвах и после се наложи да умилостивявам жената половин година :|
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Попово прасе-подвижен лайнарник!Брррррр!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Веднъж пробвах със опърлен плъх :vom:
Повече никога няма да опитам!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Които обича да лови кефал на жива стръв , не е гнуслив :wink: Знаем , че той обича всякакви деликатеси , почти няма насекомо около реката , което да не го обича. :wink:
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”