Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Най-гадната стръв
Модератор: dantho.mihov
- Димича
- ще става разбирач
Най-гадната стръв
КОЯТО СМЕ ползвали,ползваме,или ще ползваме!Здравейте!!!То,до края на ЗАБРАНАТА остават още някакви си мижави 10-ина дни,та се чудим вече какви л..на да предъвкваме!Чудих се,тая тема в "Стръв"ли,в"Успешни",или другаде да я пусна,но понеже ми се струва,че има повече отношение не към рибите,а към задвъдичното у-во,реших да е тук/ако греша,нека Модераторите я преместят!/.Кажете,колеги,коя е за вас най-гадната стръв,от която ви се изприщват ръцете,гади ви се,ходи ви се по"ГОЛЯМА"и т.н.,и все пак рибите я обожават и ви е донесла не един успешни излета??? Наслука,НАЩУКА,и- 

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- ще става разбирач
Re: Най-гадната стръв
Аз лично не се гнуся от нито една стръв и пиявици , и червее и всякфи гадини съм слагал на куката и от нищо не се гнуся 

-
- учете се от него
Колкото и да е странно- симеони
Един закача , два избягат-хем ги овъргалвам с пясък ако има ноколо , отделно дето ги гоня из кофата (ако не е със сито) и не мога да си хвана тоя с "точния " размер

- maycal
- ще става разбирач
Това как да се разбира-"симеони"? Да не би саркастично да имаш предвид стръв, кръстена така в чест на "славния" Симеон Сакскобурготски ( настоящ български политик, който с помощта на признателния български народ се самонаправи сериозен милионер)?IDA написа:Колкото и да е странно- симеони![]()
![]()
Един закача , два избягат-хем ги овъргалвам с пясък ако има ноколо , отделно дето ги гоня из кофата (ако не е със сито) и не мога да си хвана тоя с "точния " размер
![]()
![]()

- Димича
- ще става разбирач
За мен лично винаги са били "БЕЛИТЕ",и то не самите личинки,а средата,която обитават. Спомням си навремето,когато нямаше такива спец.магазини,как ходехме да ги събираме по умрели добитъци по реки,пътища и т.н.Ама рибата ги обичаше и се хващаше.Пък сега с тея парфюмираните,...Ма,то и риба вече няма!

-
- учете се от него
Нямам в предвид С.С. , имам в предвид точно картинката на Сапуна , отделно дето имат шипчета на муцуните , огъват се на 180 градуса и бодът.Някъде им викат "щипок" , другаде "кускозъб" , може да има и други наименования. Изключително издръжлив на куката но винаги монтажа трябва да е такъв че да го държи над дъното , при това положение той постоянно и неистово се мъчи да се докопа до дъното и да се зарови там. Има симеони по 12-15 и повече сантиметра.maycal написа:Това как да се разбира-"симеони"? Да не би саркастично да имаш предвид стръв, кръстена така в чест на "славния" Симеон Сакскобурготски ( настоящ български политик, който с помощта на признателния български народ се самонаправи сериозен милионер)?IDA написа:Колкото и да е странно- симеони![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе С.С. , пак става , ама по друга схема- на водни ски ( "тролинг") и за бели акули

- Димича
- ще става разбирач
Ма,той тоз нашия,стея рехАви мустаки ,розАви бузки и хитър поглед май по-става за стръв за МУХАРКИ

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
За такава стаф немога да се сетя много неща сам пробвал и немога да се оплача.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Най ми е гадно да закачам пиявица
на куката
!Не знам защо обаче ме побиват тръпки като видя тая гад в бурканчето как шава
! По няма да ме е гнус да закача курешка или дърадонка отколкото пиявица 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
IDA написа:maycal написа:[quote="IDA"
Иначе С.С. , пак става , ама по друга схема- на водни ски ( "тролинг") и за бели акули![]()
![]()

-
- сериозен играч
Пробвайте да накиснете костно брашно с вряла вода в къщи на затворени прозорци
Един път пробвах и после се наложи да умилостивявам жената половин година 

-
- разбира нещата
Попово прасе-подвижен лайнарник!Брррррр!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- nikaro
- ще става разбирач
Веднъж пробвах със опърлен плъх
Повече никога няма да опитам!!!

Повече никога няма да опитам!!!
Които обича да лови кефал на жива стръв , не е гнуслив
Знаем , че той обича всякакви деликатеси , почти няма насекомо около реката , което да не го обича. 

TICA FAN