Не съм доволен от...

Модератор: sapuna

Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Не съм доволен от...

Мнение от BERG »

Павел Иванов написа:BERG , къмто мен ли беше адресирано туй ?!? Ако е към мен съвсем информативно - иде реч за спинингова макара с размер 2500 :idea: В случая е доста по-лека от кютучето на АваШибата от линка на малкият Жоро ! Със същият брой лагери , верно с по-широка шпула ( ако кажеш че тва е мачова шпула на макарата от линка ще ме сосипеш не от друго а от смех :wink: ) , просто иде реч за съвсем друг ценови клас та за туй и не придирям особенно :wink: Не друго ами много по-добре би звучал от теб един коментар от типа на - За толкоз пари толкова ! - ама пак немаше да е актуален щото за тия парета има Шекспир , Серт , Спро , АБУ и други къдет са доста по-добри :wink:
Павле , друже не към теб - ако беше, щях да ти го пратя на ЛС. Просто изказах мнение по въпроса. И съм съгласен с теб, че при подбора на макарката трябва да се отчитат доста повече фактори от цената например.Ха на слука! :wink:
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ух ! Тва къдет изтрополе тъй силно беше камъкът къдет ми се търкулна от сърцето :D Не ми обръщай внимание ама некси не ми се връзваше един чиляк да казва че от нещо е недоволен и да чака другите да кажат от какво те не са доволни а пък другите само го убеждават че бърка и че требва да е доволен от това от което е недоволен :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

Павел Иванов написа:Ух ! Тва къдет изтрополе тъй силно беше камъкът къдет ми се търкулна от сърцето :D Не ми обръщай внимание ама некси не ми се връзваше един чиляк да казва че от нещо е недоволен и да чака другите да кажат от какво те не са доволни а пък другите само го убеждават че бърка и че требва да е доволен от това от което е недоволен :lol:
И аз съм недоволен от жената , ама комшията ме убеждава че била много хубава.... :wink: Майтап бе Уийлииии :D
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Павел Иванов написа:Има моменти когато трябва да не се развива толкоз лесно ! Примерно при обикновен ( не УЛ ) риболов използвам макаре с размер 2500 , като се закачи някъде блесната или случайно хвана геримче заложено от "колеги" , натягам аванса докрай , навеждам напред пръчката и въртя ! Резултата обикновенно е извадено дърво , изправени тройки , изваден герим сосе пет- шест килограмов камък и няколко писалки за него , в мега редки случай скъсване на линията ! Пак повтарям , туй нащо се извършва с макара 2500 и брейд 1.2 по джапанеското оразмеряване ! А да не споменевам колко чужди примамки си вадя тъй - виждам я закачена някъде по водната шир , мятам , закачам я и я изваждам :D
Това упражнение посмъртно не можеш да го направиш с Ава-Шимата,защото се огъва!
Целта на темата беше друга,ама не се получи.По-добре я заключете!
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

malkia_joro написа: Целта на темата беше друга,ама не се получи.По-добре я заключете!

Няма как да откажа ! :wink:
Заключено

Обратно към “Въдици и макари”