Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Най-гадната стръв
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Най-гадната стръв
Опашатка-така поне му казват в Благоевград.Бял червей с опашка.Събира се от съвсем прясна,рядка тор.
Пусти скобар ,,мре,, за тая гадинка.Ама смърди ужасно.Два пъти си варих пинсетите ,за да махна миризмата.
Пусти скобар ,,мре,, за тая гадинка.Ама смърди ужасно.Два пъти си варих пинсетите ,за да махна миризмата.
Риболовът не е слука,а наука!
-
- ще става разбирач
Мисля, че и аз се присъединявам към колегата Владото. Става въпрос за едни подобни червеи(може и да са същите), които вадех от един свинарник. Мнооооооооого кофти миризма и усещане.Даже сега като се сетя и ми става неприятно. Иначе към другите видове стръв неам особени скрупули.
-
- кандидат преподавател
Напрао не мога да се сетя чак пък за гадна стръв.Мръсна - да,но туй е от гледна точка на социалистическото възпитание и официалната гигиена.Чи смърдяло на лайна -мноо важно,вий там... в тоалетната да не произвеждате парфюм?Да смърди /торните червеи лятно време,а и онези с опашчиците от свинската тор /,топна си пръстите във водата след това,после към обяд си изяждам с кеф еденето,със същите почернели миризливи пръсти.А пък ако чувството за гнус е непреодолимо - ми има блесни,воблери,туистери и в крайна сметка и чисто човешка почти храна - царевица,жито,хляб,тесто,дето си миришат нормално и апетитно.Бе накратко -за мене нема гадна стръв.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не пробвайте развален рапан,иначе и каята,и сафрида го търсят за десерт.Ама жената няма да ви пусне в къщи поне седмица.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Какво значи гадна?Като я обожава рибата значи че е прекрасна
.Ако на някой не му се пипа какъв риболовец е той,пък и продават хирургически ръкавици.Аз лично ползвам ракия за дизинфекция ,вътрешно 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

съгласен -но е деликатес и за мряната -чернатаvladoto написа:Опашатка-така поне му казват в Благоевград.Бял червей с опашка.Събира се от съвсем прясна,рядка тор.

Риболовци.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Само да потрябва пак ще събирам опашатки
Ама не са популярна стръв по нашия край.
Благодарности на колегата Lusienn за споделения опит!

Благодарности на колегата Lusienn за споделения опит!
Риболовът не е слука,а наука!
- Димича
- ще става разбирач
Вчера попаднах на някакъв червей,който едвам се гърчеше във водата.Приличаше на земен.Помислих,че е от някой колега преди мен/Ей,това си е направо за"БИСЕРИ"!/. Понечих да го взема,ама
,все едно-сопол си хванал!И уж едвам шаваше,пък като драсна да бяга...Като се прибрах ми трябваха мнооооооо
за дезинфекция!

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако не и е гадно на рибата,не ми е гадно и на мене 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!