Най-гадната стръв

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Най-гадната стръв

Мнение от vladoto »

Опашатка-така поне му казват в Благоевград.Бял червей с опашка.Събира се от съвсем прясна,рядка тор.
Пусти скобар ,,мре,, за тая гадинка.Ама смърди ужасно.Два пъти си варих пинсетите ,за да махна миризмата.
Риболовът не е слука,а наука!
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Мисля, че и аз се присъединявам към колегата Владото. Става въпрос за едни подобни червеи(може и да са същите), които вадех от един свинарник. Мнооооооооого кофти миризма и усещане.Даже сега като се сетя и ми става неприятно. Иначе към другите видове стръв неам особени скрупули.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Напрао не мога да се сетя чак пък за гадна стръв.Мръсна - да,но туй е от гледна точка на социалистическото възпитание и официалната гигиена.Чи смърдяло на лайна -мноо важно,вий там... в тоалетната да не произвеждате парфюм?Да смърди /торните червеи лятно време,а и онези с опашчиците от свинската тор /,топна си пръстите във водата след това,после към обяд си изяждам с кеф еденето,със същите почернели миризливи пръсти.А пък ако чувството за гнус е непреодолимо - ми има блесни,воблери,туистери и в крайна сметка и чисто човешка почти храна - царевица,жито,хляб,тесто,дето си миришат нормално и апетитно.Бе накратко -за мене нема гадна стръв.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Не пробвайте развален рапан,иначе и каята,и сафрида го търсят за десерт.Ама жената няма да ви пусне в къщи поне седмица.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Какво значи гадна?Като я обожава рибата значи че е прекрасна :smt110 .Ако на някой не му се пипа какъв риболовец е той,пък и продават хирургически ръкавици.Аз лично ползвам ракия за дизинфекция ,вътрешно :drinkers:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
lusienn

Мнение от lusienn »

vladoto написа:Опашатка-така поне му казват в Благоевград.Бял червей с опашка.Събира се от съвсем прясна,рядка тор.
Пусти скобар ,,мре,, за тая гадинка.Ама смърди ужасно.Два пъти си варих пинсетите ,за да махна миризмата.
съгласен -но е деликатес и за мряната -черната :rolleyes: -кедето има свинарници по струма и са се образували смърдящи блата -късаш един клон и го потапяш -лепят се по него -под САНДАНСКИ където реката се влива в струма това е мястото там на това е свикнала :rolleyes:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Само да потрябва пак ще събирам опашатки :D Ама не са популярна стръв по нашия край.
Благодарности на колегата Lusienn за споделения опит!
Риболовът не е слука,а наука!
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Вчера попаднах на някакъв червей,който едвам се гърчеше във водата.Приличаше на земен.Помислих,че е от някой колега преди мен/Ей,това си е направо за"БИСЕРИ"!/. Понечих да го взема,ама :smt078 ,все едно-сопол си хванал!И уж едвам шаваше,пък като драсна да бяга...Като се прибрах ми трябваха мнооооооо :drinkers: за дезинфекция!
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Ако не и е гадно на рибата,не ми е гадно и на мене :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”