Никога вече банка ДСК!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Никога вече банка ДСК!

Мнение от kolev »

Колега Генчев,
Ако беше кръстил тамата "Никога повече банки", бих се съгласил с теб. Но от това, което си написал - явно си противоречиш.
Или какво излиза. В един момент ти трябват пари и си готов без да четеш правила, условия и т.н да ги вземеш. И след това офф тия са мошеници. Е това според мен не е коректно и подвеждащо четящите темата и нечетящите условията на банките.
Всяка банка е защитена юридически и финансово и е "кожудер" за хората, но мога да ти кажа, че ДСК предлагат едни от най-изгодните условия по кредити.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

kolev написа:Колега Генчев,
Ако беше кръстил тамата "Никога повече банки", бих се съгласил с теб. Но от това, което си написал - явно си противоречиш.
Или какво излиза. В един момент ти трябват пари и си готов без да четеш правила, условия и т.н да ги вземеш. И след това офф тия са мошеници. Е това според мен не е коректно и подвеждащо четящите темата и нечетящите условията на банките.
Всяка банка е защитена юридически и финансово и е "кожудер" за хората, но мога да ти кажа, че ДСК предлагат едни от най-изгодните условия по кредити.
Обаче има и стотици които без да подозират банка ДСК е отпуснала кредити на тяхно име без те да знаят,понеже са обслужваща банка на МВР и прокуратурата всеки един български гражданин е техен длъжник. :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

kolev написа:Колега Генчев,
Ама четете по-внимателно, бе хора!
Аз не се оплаквам от това, че не съм прочел всички условия (дори съм си казал, че не съм). Некоректното в случая е, че не са ми съобщили по никакъв начин за това, че таксата за обслужване на кредита вече е дължима отделно, а не е включена в месечните вноски. По този начин към датата на приключване на договора без да подозирам се оказва, че дължа още пари, което пък от своя страна ми донесе наказание от 60лв :twisted: :twisted:
Иначе при извиненията бяха много любезни, т.е., признават, че "грешката" е тяхна...
Между другото да уточня защо не съм чел малките букви - не ме е мързяло, просто нямаше смисъл, защото по онова време само там имах възможност да кандидатствам за кредит.
И последно - лично аз предпочитам да сключа малко по-неизгодна сделка, но с пълна яснота какво предстои да се случва, отколкото да очаквам всякакви изненади без предупреждение. За едно си прав - това май го няма в нито една банка...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

Аз ползвам услугите на ДСК-Банк и за момента съм доволен, защото попаднах на перфектна служителка, която ме открехна на мноо пинизи, като тези за които говори Генчев, както и различни промоции за по-ниска лихва по кредити итн.. Тоест и преди и сега е важно да имаш свой човек, иначе се пробват, бяха ми удържали месечна такса 2пъти, но благодарение на интернет банкирането забелязах проблема, звъннах на човека и беше възстановена сумата за минути. Искам също да кажа, че таз служителка не мие близка, просто има и свестни хора, или поне малко.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Димо Генчев написа:Некоректното в случая е, че не са ми съобщили по никакъв начин за това, че таксата за обслужване на кредита вече е дължима отделно, а не е включена в месечните вноски.
Т.е искаш да кажеш, че в началото на погасяване на кредита такса управление е била разхвърляна във вноските, пък впоследствие не е било така ли?!
По принцип когато взимаш кредит, трябва да имаш погасителен план и всичко да се вижда. Ти имаш ли такъв? Още повече, че всички такси и комисионни ги има в тарифата на банката.
Мога да посъветвам всички, които се нуждаят от кредит да ползват външна фирма консултант, която е напълно безплатна за клиента и ще му предостави най-изгодните условия. Ако някой има интерес ще дам координати. Въпреки това ЧЕТЕТЕ ако трябва по 10 пъти.

Поборников, четох преди за твоя случай, който наистина е неприятен, но не е изненада. Беше обещал да те видим в БТВ. Какво стана? Защо не се обърнеш към господарите - май само тяхна намеса може да изясни нещата.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”