Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Никога вече банка ДСК!
Модератор: dantho.mihov
Re: Никога вече банка ДСК!
Колега Генчев,
Ако беше кръстил тамата "Никога повече банки", бих се съгласил с теб. Но от това, което си написал - явно си противоречиш.
Или какво излиза. В един момент ти трябват пари и си готов без да четеш правила, условия и т.н да ги вземеш. И след това офф тия са мошеници. Е това според мен не е коректно и подвеждащо четящите темата и нечетящите условията на банките.
Всяка банка е защитена юридически и финансово и е "кожудер" за хората, но мога да ти кажа, че ДСК предлагат едни от най-изгодните условия по кредити.
Ако беше кръстил тамата "Никога повече банки", бих се съгласил с теб. Но от това, което си написал - явно си противоречиш.
Или какво излиза. В един момент ти трябват пари и си готов без да четеш правила, условия и т.н да ги вземеш. И след това офф тия са мошеници. Е това според мен не е коректно и подвеждащо четящите темата и нечетящите условията на банките.
Всяка банка е защитена юридически и финансово и е "кожудер" за хората, но мога да ти кажа, че ДСК предлагат едни от най-изгодните условия по кредити.
-
- кандидат преподавател
Обаче има и стотици които без да подозират банка ДСК е отпуснала кредити на тяхно име без те да знаят,понеже са обслужваща банка на МВР и прокуратурата всеки един български гражданин е техен длъжник.kolev написа:Колега Генчев,

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ама четете по-внимателно, бе хора!kolev написа:Колега Генчев,
Аз не се оплаквам от това, че не съм прочел всички условия (дори съм си казал, че не съм). Некоректното в случая е, че не са ми съобщили по никакъв начин за това, че таксата за обслужване на кредита вече е дължима отделно, а не е включена в месечните вноски. По този начин към датата на приключване на договора без да подозирам се оказва, че дължа още пари, което пък от своя страна ми донесе наказание от 60лв

Иначе при извиненията бяха много любезни, т.е., признават, че "грешката" е тяхна...
Между другото да уточня защо не съм чел малките букви - не ме е мързяло, просто нямаше смисъл, защото по онова време само там имах възможност да кандидатствам за кредит.
И последно - лично аз предпочитам да сключа малко по-неизгодна сделка, но с пълна яснота какво предстои да се случва, отколкото да очаквам всякакви изненади без предупреждение. За едно си прав - това май го няма в нито една банка...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аз ползвам услугите на ДСК-Банк и за момента съм доволен, защото попаднах на перфектна служителка, която ме открехна на мноо пинизи, като тези за които говори Генчев, както и различни промоции за по-ниска лихва по кредити итн.. Тоест и преди и сега е важно да имаш свой човек, иначе се пробват, бяха ми удържали месечна такса 2пъти, но благодарение на интернет банкирането забелязах проблема, звъннах на човека и беше възстановена сумата за минути. Искам също да кажа, че таз служителка не мие близка, просто има и свестни хора, или поне малко.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Т.е искаш да кажеш, че в началото на погасяване на кредита такса управление е била разхвърляна във вноските, пък впоследствие не е било така ли?!Димо Генчев написа:Некоректното в случая е, че не са ми съобщили по никакъв начин за това, че таксата за обслужване на кредита вече е дължима отделно, а не е включена в месечните вноски.
По принцип когато взимаш кредит, трябва да имаш погасителен план и всичко да се вижда. Ти имаш ли такъв? Още повече, че всички такси и комисионни ги има в тарифата на банката.
Мога да посъветвам всички, които се нуждаят от кредит да ползват външна фирма консултант, която е напълно безплатна за клиента и ще му предостави най-изгодните условия. Ако някой има интерес ще дам координати. Въпреки това ЧЕТЕТЕ ако трябва по 10 пъти.
Поборников, четох преди за твоя случай, който наистина е неприятен, но не е изненада. Беше обещал да те видим в БТВ. Какво стана? Защо не се обърнеш към господарите - май само тяхна намеса може да изясни нещата.