Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Филм за НС-3
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Филм за НС-3
Работи се по въпроса,тайно тайноsapuna написа:Айде бе!Какво стана?В Холивуд ли го пратихте за обработка?
То дойде време за 4-та вече,а не сме гледали 3-тата!

Моля да проявите малко търпение момчета.Не сме забравили за филма , просто имам доста ангажименти тия дни и не мога да обърна внимание на всичко.Ще се заема по сериозно
Освен това бях написал , че които има видео файлове да ми праща .. та никой за сега освен Бат Ицо не ми е пратил нищо.Я по сериозно давайте! 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Я ми обясни 3,5GB как да ти ги пратя освен с DHL друг вариант не виждам.SONY написа:Моля да проявите малко търпение момчета.Не сме забравили за филма , просто имам доста ангажименти тия дни и не мога да обърна внимание на всичко.Ще се заема по сериозноОсвен това бях написал , че които има видео файлове да ми праща .. та никой за сега освен Бат Ицо не ми е пратил нищо.Я по сериозно давайте!

- doko
- ще става разбирач
Качи го в някой тракерПоборников написа:Я ми обясни 3,5GB как да ти ги пратя освен с DHL друг вариант не виждам.

- krokibg
- учете се от него
Аз,понеже малко се понаквасих,искам да помоля много културно,да си ми направите дискчето което ми беше обещано,много културно преди срещата и ако искате да не започвам със поздравите към някой близки-много близки роднини но всеослушание,моля да ми доставите първото
Имам двама нарочени за поздрави
и се надявам да намерят време да направят този филм,който да показваме на внуците ни/ако ги доживеем/
А сега сериозно,наистина ли още не сте направили филма ??? Я дасе вземете в ръце и да си свършите това което сте обещали че като пия още две -три-четири,незнам какво още мога да напиша
А наздраве сега

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Я да се вслушате в приказките на Бат Любо,че знайте ли къФ е лошKrokibg написа: ??? Я дасе вземете в ръце и да си свършите това което сте обещали че като пия още две -три-четири,незнам какво още мога да напиша![]()
А наздраве сега
![]()
![]()
![]()

Филм ще има и то скоро.Ами Поборников може да го разцепиш , и да ми пратиш по интересните клипчета.Не е задължително цялото и без това филма няма да е толкова дълъг.Давайте ми видео клипчета , хайде де много народ снимахте сега всички спите! 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Със Кроки май сте от един град на него му оставих диск който е от мойта камера разберете се снего,на мен нета мие на Вивател ие много бавен трябва да си играя 3 дена и на края жена ми ще ме изгони от вкъщи и ще трябва да ходя на риба.SONY написа:Филм ще има и то скоро.Ами Поборников може да го разцепиш , и да ми пратиш по интересните клипчета.Не е задължително цялото и без това филма няма да е толкова дълъг.Давайте ми видео клипчета , хайде де много народ снимахте сега всички спите!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мойте са на сървъра качени ,Краси дай да го взема този диск ,ще го кача за 5 минути там ,айде на лс