Филм за НС-3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Филм за НС-3

Мнение от Краси_поборника »

sapuna написа:Айде бе!Какво стана?В Холивуд ли го пратихте за обработка?
То дойде време за 4-та вече,а не сме гледали 3-тата!
Работи се по въпроса,тайно тайно :roll:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Моля да проявите малко търпение момчета.Не сме забравили за филма , просто имам доста ангажименти тия дни и не мога да обърна внимание на всичко.Ще се заема по сериозно :wink: Освен това бях написал , че които има видео файлове да ми праща .. та никой за сега освен Бат Ицо не ми е пратил нищо.Я по сериозно давайте! :wink:
TICA FAN
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

SONY написа:Моля да проявите малко търпение момчета.Не сме забравили за филма , просто имам доста ангажименти тия дни и не мога да обърна внимание на всичко.Ще се заема по сериозно :wink: Освен това бях написал , че които има видео файлове да ми праща .. та никой за сега освен Бат Ицо не ми е пратил нищо.Я по сериозно давайте! :wink:
Я ми обясни 3,5GB как да ти ги пратя освен с DHL друг вариант не виждам.
:roll:
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Поборников написа:Я ми обясни 3,5GB как да ти ги пратя освен с DHL друг вариант не виждам.
:roll:
Качи го в някой тракер :D
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз,понеже малко се понаквасих,искам да помоля много културно,да си ми направите дискчето което ми беше обещано,много културно преди срещата и ако искате да не започвам със поздравите към някой близки-много близки роднини но всеослушание,моля да ми доставите първото :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Имам двама нарочени за поздрави :lol: :lol: :lol: :lol: и се надявам да намерят време да направят този филм,който да показваме на внуците ни/ако ги доживеем/ :shock: :idea: :lol: :wink: А сега сериозно,наистина ли още не сте направили филма ??? Я дасе вземете в ръце и да си свършите това което сте обещали че като пия още две -три-четири,незнам какво още мога да напиша :twisted: :mrgreen: А наздраве сега :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Krokibg написа: ??? Я дасе вземете в ръце и да си свършите това което сте обещали че като пия още две -три-четири,незнам какво още мога да напиша :twisted: :mrgreen: А наздраве сега :lol: :lol: :lol: :wink:
Я да се вслушате в приказките на Бат Любо,че знайте ли къФ е лош :D снощи кат го видох по една бяла риза кат смоленска дъфка толкоз интелегентен изглеждаше,че напау респект получих :D :D :D Та ако някой от София са наема да прави нещо да ми се обади на личини да му кажа откъде да вземе моя диск със записите които правих на срещата защото камерата я изпратих там на моя шурей.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Филм ще има и то скоро.Ами Поборников може да го разцепиш , и да ми пратиш по интересните клипчета.Не е задължително цялото и без това филма няма да е толкова дълъг.Давайте ми видео клипчета , хайде де много народ снимахте сега всички спите! :wink:
TICA FAN
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

SONY написа:Филм ще има и то скоро.Ами Поборников може да го разцепиш , и да ми пратиш по интересните клипчета.Не е задължително цялото и без това филма няма да е толкова дълъг.Давайте ми видео клипчета , хайде де много народ снимахте сега всички спите! :wink:
Със Кроки май сте от един град на него му оставих диск който е от мойта камера разберете се снего,на мен нета мие на Вивател ие много бавен трябва да си играя 3 дена и на края жена ми ще ме изгони от вкъщи и ще трябва да ходя на риба. :wink:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

мойте са на сървъра качени ,Краси дай да го взема този диск ,ще го кача за 5 минути там ,айде на лс :wink:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”