Размисли върху забраната

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Размисли върху забраната

Мнение от КИРО »

Направо ВИ съчувствам с тази забрана.Ама в събота ония дали ще са на работа? Почвайте тогава,че ще клеяса греста по макарите ви.
Тук един авер /който морския риболов не го уважава /, ме светна,че в частните водоеми няма забрана.Не знам доколко е прав,но отдавна си ходи за риба.Е,какво е хванал,не спомена /щото и без това често е капо /,но този факт ме учуди де.
Troli

Мнение от Troli »

Забраната за риболов в събота 31.05 е очевадно глупава!Един ден не решава никакви проблеми относно размножаването на рибата.Явно целта е да се глобяват повече хора,защото малко от нас биха се въздържали,влючително и аз.Жалко,че съм на работа в събота и няма да участвам в шоуто,което ще ни спретнат от ИАРА! :D :D :D
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Днес един момък е ходил в ИАРА да си вади билет и му казали, че в събота няма да ходят на проверки, защото влизали в положение на хората. :roll:
Утре обаче ще им звънна един телефон, за да видя дали наистина ще е така.
Може пък да имат негласна заповед? :roll: Пуснах питане и в техния форум, та ще видим.

За утре дават 37 градуса! :shock: А Дунава качва яко.

Ново село +56 :shock: :shock: :shock: Дано да се нормализира за откриването, че иначе капото е в кърпа вързано...а досега готвих за рибите. :?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

КИРО написа:Направо ВИ съчувствам с тази забрана.Ама в събота ония дали ще са на работа? Почвайте тогава,че ще клеяса греста по макарите ви.
Тук един авер /който морския риболов не го уважава /, ме светна,че в частните водоеми няма забрана.Не знам доколко е прав,но отдавна си ходи за риба.Е,какво е хванал,не спомена /щото и без това често е капо /,но този факт ме учуди де.
Наборе , кога ли ще го разпарчалосат и там и аидеееее.... , под аренда :D :D :D Тарифа за замятане от брега-0.05лв. , от буна- 0.10лв и 3лв. на килограм(калкан-15лв,риба не се пуска обратно) :D :D :D Ми колко му е-един , два закона и айдеее....Ще си ходим на "сафарита"-аз на море , ти на реки и язовири :lol: :lol: :lol:

п.п. за по-навътре , на сектори и от ония мрежи за подводниците (нали ги знаеш) 8) 8) 8)
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

IDA,да не цитирам всичко,но май вече почнаха.На пристана на златните през лятото е забранен риболова.Въпрос на време е ,и по другите места да стане така.Времето е наше,ще видим.Вече са под въпрос и лодкостоянките на доста места.И всичко опира до три букви,ТИМ.
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

[quote="GODzillata"]Днес един момък е ходил в ИАРА да си вади билет и му казали, че в събота няма да ходят на проверки, защото влизали в положение на хората. :roll:
Утре обаче ще им звънна един телефон, за да видя дали наистина ще е така.
Може пък да имат негласна заповед? :roll: Пуснах питане и в техния форум, та ще видим.

За утре дават 37 градуса! :shock: А Дунава качва яко.

Ново село +56 :shock: :shock: :shock: Дано да се нормализира за откриването, че иначе капото е в кърпа вързано...а досега готвих за рибите. :?[/quote

Като не стане с манджите за рибите с другите със сигурност ще се получи. Пък скобара миже и да не го сбърка качването. Чувал съм от други рибари ,че най го бърка падането. Намери ли Мястото.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

marinov1973 написа:
GODzillata написа:Намери ли Мястото.
Снощи ходих на едно, днес ще ходя на друго.
Явно ще трябва да се направи компромис между удобството и "тайно, труднодостъпно" място. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Troli

Мнение от Troli »

Оказах се прав и в събота е имало шоу! :wink: :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”