Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Размисли върху забраната
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Размисли върху забраната
Направо ВИ съчувствам с тази забрана.Ама в събота ония дали ще са на работа? Почвайте тогава,че ще клеяса греста по макарите ви.
Тук един авер /който морския риболов не го уважава /, ме светна,че в частните водоеми няма забрана.Не знам доколко е прав,но отдавна си ходи за риба.Е,какво е хванал,не спомена /щото и без това често е капо /,но този факт ме учуди де.
Тук един авер /който морския риболов не го уважава /, ме светна,че в частните водоеми няма забрана.Не знам доколко е прав,но отдавна си ходи за риба.Е,какво е хванал,не спомена /щото и без това често е капо /,но този факт ме учуди де.
Забраната за риболов в събота 31.05 е очевадно глупава!Един ден не решава никакви проблеми относно размножаването на рибата.Явно целта е да се глобяват повече хора,защото малко от нас биха се въздържали,влючително и аз.Жалко,че съм на работа в събота и няма да участвам в шоуто,което ще ни спретнат от ИАРА!

- GODzillata
Днес един момък е ходил в ИАРА да си вади билет и му казали, че в събота няма да ходят на проверки, защото влизали в положение на хората.
Утре обаче ще им звънна един телефон, за да видя дали наистина ще е така.
Може пък да имат негласна заповед?
Пуснах питане и в техния форум, та ще видим.
За утре дават 37 градуса!
А Дунава качва яко.
Ново село +56
Дано да се нормализира за откриването, че иначе капото е в кърпа вързано...а досега готвих за рибите. 

Ново село +56

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- учете се от него
Наборе , кога ли ще го разпарчалосат и там и аидеееее.... , под арендаКИРО написа:Направо ВИ съчувствам с тази забрана.Ама в събота ония дали ще са на работа? Почвайте тогава,че ще клеяса греста по макарите ви.

п.п. за по-навътре , на сектори и от ония мрежи за подводниците (нали ги знаеш)

- КИРО
- Обратна връзка:
IDA,да не цитирам всичко,но май вече почнаха.На пристана на златните през лятото е забранен риболова.Въпрос на време е ,и по другите места да стане така.Времето е наше,ще видим.Вече са под въпрос и лодкостоянките на доста места.И всичко опира до три букви,ТИМ.
-
- фен клуб-скобар
[quote="GODzillata"]Днес един момък е ходил в ИАРА да си вади билет и му казали, че в събота няма да ходят на проверки, защото влизали в положение на хората.
Пуснах питане и в техния форум, та ще видим.
А Дунава качва яко.
Ново село +56
Дано да се нормализира за откриването, че иначе капото е в кърпа вързано...а досега готвих за рибите.
[/quote
Като не стане с манджите за рибите с другите със сигурност ще се получи. Пък скобара миже и да не го сбърка качването. Чувал съм от други рибари ,че най го бърка падането. Намери ли Мястото.

Ново село +56

Като не стане с манджите за рибите с другите със сигурност ще се получи. Пък скобара миже и да не го сбърка качването. Чувал съм от други рибари ,че най го бърка падането. Намери ли Мястото.
- GODzillata
Снощи ходих на едно, днес ще ходя на друго.marinov1973 написа:GODzillata написа:Намери ли Мястото.
Явно ще трябва да се направи компромис между удобството и "тайно, труднодостъпно" място.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!