На платено ПРЕЗ НОЩА?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

bfk
новобранец
новобранец

На платено ПРЕЗ НОЩА?

Мнение от bfk »

Здравейте колеги :)
ПАрво пойелавам наслука на сички на откриването когато и кадето да решат да откриват! :smt023
За сайаление днес разбрах че в неделя ще сам на работа и това оби исчките ми мераци.Тъй като смятам да спазя законите имам следното питане:
Каде около София мога да отида на платено ПРЕЗ НОЩА???
С колегата решихме в петък след работа да се настаним на някои платен и да стоим до сабота следобед.
има доста исписано за платените около софия но не можах да открия каде и при какви ословия е позволено през ноща
Аз знам за Пожарево и Суходол но там бях миналата сабота и неделя и ми се стеше да разнообразя.
Ако не е нахално моля и за някаква актоално инфо(мойе и препрадка кам тема) за точни ословия,видове риба и на какво да я търся!!

Благодаря предвалително!

п.п Ако не сам оцелил правелното място в форома за побликация или приемате темата за спам се извинявам
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: На платено ПРЕЗ НОЩА?

Мнение от fishingmania »

Върба-Радомирско,Върбица-Радомирско, Червена могила ;)
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

благодаря но има ли пресно инфо за тези от след празниците последното което прочетох е от 9май и пише че не е останало нищо
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Velikana »

Колега, пробвай на Слаковци или на Ярджиловци...
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Аватар
pipo22
новобранец
новобранец

Мнение от pipo22 »

Извор-Брезнишко !!! Не съм 100% сигурен че е разрешен нощния риболов но пазача е супер разбран и няма да имате проблеми!!! По време на забраната ходих там около 5-6пъти и съм много доволен!!! Ако ловиш и на плувка те съветвам да застанеш до шаварите откъм пътя излиза прилична каракуда като захранваш само с жито и сладка царевица ако хвърлиш захранка се събират доста бабушки които взимат еднакво добре и на житото и на царевицата :shock: (много лакоми), за нощния дънен риболов излизат амури 3-8кг. ,шаран-0,700-3,500кг. на косъм на царевица, и канален сом 0,500-1,500кг който също кълве и на царевица и на грозд бели!!! Казват че е пускана и пастърва но аз лично нито съм ловил нито съм виждал някой да хване!!!
На разклона за Бегуновци хващаш надясно,минаваш първото село след него имаразклон с табела Извор пак надясно и след 3-4км. ще видиш гьола отляво на пътя!!! 7лв. на пръчка нищо друго не се плаща!!!
Надявам се да съм бил достатачно изчерпателен!!!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

И аз предлагам на Слаковци , то и аз ще ходя петък до събота :wink:
Изображение
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

коледа кога в петак щте трагваш
заштото ние ште трагваме кам 18.00 ч а таи като не познаваме водоема мойе да ходим заедно???
и ако може малко инфо за условия и каква риба излиза и на какво
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

pipo22 написа:Извор-Брезнишко !!! Не съм 100% сигурен че е разрешен нощния риболов но пазача е супер разбран и няма да имате проблеми!!! По време на забраната ходих там около 5-6пъти и съм много доволен!!! Ако ловиш и на плувка те съветвам да застанеш до шаварите откъм пътя излиза прилична каракуда като захранваш само с жито и сладка царевица ако хвърлиш захранка се събират доста бабушки които взимат еднакво добре и на житото и на царевицата :shock: (много лакоми), за нощния дънен риболов излизат амури 3-8кг. ,шаран-0,700-3,500кг. на косъм на царевица, и канален сом 0,500-1,500кг който също кълве и на царевица и на грозд бели!!! Казват че е пускана и пастърва но аз лично нито съм ловил нито съм виждал някой да хване!!!
На разклона за Бегуновци хващаш надясно,минаваш първото село след него имаразклон с табела Извор пак надясно и след 3-4км. ще видиш гьола отляво на пътя!!! 7лв. на пръчка нищо друго не се плаща!!!
Надявам се да съм бил достатачно изчерпателен!!!
Бегуновци!?

Изображение
Този язовир ли имаш предвид? :shock:Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Къде тук ("Бегуновци") виждаш село(!??) Извор? :shock:

Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Бегуновци и Извор ги забравете.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Слаковци там е далавера. На 15.05.2008 г. язовир Слаковци е зарибен с 500 кг. шаран с размери над 0.800 кг.
Аватар
pipo22
новобранец
новобранец

Мнение от pipo22 »

maycal написа:Къде тук ("Бегуновци") виждаш село(!??) Извор? :shock:

Изображение
Никаде не съм споменал че има такова село,(Селото е Брезнишки извор)! както обясних е в посока бегуновци и след разклона....... и т.н. Просто така викат на гьола . Трябва да се мине през Режанци и след него има табела на която пише Извор !
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”