Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

На платено ПРЕЗ НОЩА?
Модератор: Paublo_Eskobar
На платено ПРЕЗ НОЩА?
Здравейте колеги 
ПАрво пойелавам наслука на сички на откриването когато и кадето да решат да откриват!
За сайаление днес разбрах че в неделя ще сам на работа и това оби исчките ми мераци.Тъй като смятам да спазя законите имам следното питане:
Каде около София мога да отида на платено ПРЕЗ НОЩА???
С колегата решихме в петък след работа да се настаним на някои платен и да стоим до сабота следобед.
има доста исписано за платените около софия но не можах да открия каде и при какви ословия е позволено през ноща
Аз знам за Пожарево и Суходол но там бях миналата сабота и неделя и ми се стеше да разнообразя.
Ако не е нахално моля и за някаква актоално инфо(мойе и препрадка кам тема) за точни ословия,видове риба и на какво да я търся!!
Благодаря предвалително!
п.п Ако не сам оцелил правелното място в форома за побликация или приемате темата за спам се извинявам

ПАрво пойелавам наслука на сички на откриването когато и кадето да решат да откриват!

За сайаление днес разбрах че в неделя ще сам на работа и това оби исчките ми мераци.Тъй като смятам да спазя законите имам следното питане:
Каде около София мога да отида на платено ПРЕЗ НОЩА???
С колегата решихме в петък след работа да се настаним на някои платен и да стоим до сабота следобед.
има доста исписано за платените около софия но не можах да открия каде и при какви ословия е позволено през ноща
Аз знам за Пожарево и Суходол но там бях миналата сабота и неделя и ми се стеше да разнообразя.
Ако не е нахално моля и за някаква актоално инфо(мойе и препрадка кам тема) за точни ословия,видове риба и на какво да я търся!!
Благодаря предвалително!
п.п Ако не сам оцелил правелното място в форома за побликация или приемате темата за спам се извинявам
-
- ще става разбирач
Re: На платено ПРЕЗ НОЩА?
Върба-Радомирско,Върбица-Радомирско, Червена могила 

благодаря но има ли пресно инфо за тези от след празниците последното което прочетох е от 9май и пише че не е останало нищо
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега, пробвай на Слаковци или на Ярджиловци...
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Извор-Брезнишко !!! Не съм 100% сигурен че е разрешен нощния риболов но пазача е супер разбран и няма да имате проблеми!!! По време на забраната ходих там около 5-6пъти и съм много доволен!!! Ако ловиш и на плувка те съветвам да застанеш до шаварите откъм пътя излиза прилична каракуда като захранваш само с жито и сладка царевица ако хвърлиш захранка се събират доста бабушки които взимат еднакво добре и на житото и на царевицата
(много лакоми), за нощния дънен риболов излизат амури 3-8кг. ,шаран-0,700-3,500кг. на косъм на царевица, и канален сом 0,500-1,500кг който също кълве и на царевица и на грозд бели!!! Казват че е пускана и пастърва но аз лично нито съм ловил нито съм виждал някой да хване!!!
На разклона за Бегуновци хващаш надясно,минаваш първото село след него имаразклон с табела Извор пак надясно и след 3-4км. ще видиш гьола отляво на пътя!!! 7лв. на пръчка нищо друго не се плаща!!!
Надявам се да съм бил достатачно изчерпателен!!!

На разклона за Бегуновци хващаш надясно,минаваш първото село след него имаразклон с табела Извор пак надясно и след 3-4км. ще видиш гьола отляво на пътя!!! 7лв. на пръчка нищо друго не се плаща!!!
коледа кога в петак щте трагваш
заштото ние ште трагваме кам 18.00 ч а таи като не познаваме водоема мойе да ходим заедно???
и ако може малко инфо за условия и каква риба излиза и на какво
заштото ние ште трагваме кам 18.00 ч а таи като не познаваме водоема мойе да ходим заедно???
и ако може малко инфо за условия и каква риба излиза и на какво
- maycal
- ще става разбирач
Бегуновци!?pipo22 написа:Извор-Брезнишко !!! Не съм 100% сигурен че е разрешен нощния риболов но пазача е супер разбран и няма да имате проблеми!!! По време на забраната ходих там около 5-6пъти и съм много доволен!!! Ако ловиш и на плувка те съветвам да застанеш до шаварите откъм пътя излиза прилична каракуда като захранваш само с жито и сладка царевица ако хвърлиш захранка се събират доста бабушки които взимат еднакво добре и на житото и на царевицата(много лакоми), за нощния дънен риболов излизат амури 3-8кг. ,шаран-0,700-3,500кг. на косъм на царевица, и канален сом 0,500-1,500кг който също кълве и на царевица и на грозд бели!!! Казват че е пускана и пастърва но аз лично нито съм ловил нито съм виждал някой да хване!!!
Този язовир ли имаш предвид?

- maycal
- ще става разбирач
Къде тук ("Бегуновци") виждаш село(!??) Извор?

-
- фен клуб-скобар
Бегуновци и Извор ги забравете.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Слаковци там е далавера. На 15.05.2008 г. язовир Слаковци е зарибен с 500 кг. шаран с размери над 0.800 кг.
Никаде не съм споменал че има такова село,(Селото е Брезнишки извор)! както обясних е в посока бегуновци и след разклона....... и т.н. Просто така викат на гьола . Трябва да се мине през Режанци и след него има табела на която пише Извор !maycal написа:Къде тук ("Бегуновци") виждаш село(!??) Извор?![]()