жреб4ево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

panika
новобранец
новобранец

жреб4ево

Мнение от panika »

кайете ниакои ходил ли е там скоро и как е полужението
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Даже бая скоро беше :roll: ма кой да потърси. :lol:
Така по лесно май :wink: :!:
Туй три пъти режи един път мери е голяма работа......
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Е ся що не му кажеш на човека...нека да отиде и той да хване малко рибка ?

Забелязвам че напоследак рибарите вместо да се хвалят лъжат че не са хванали за да не се ходи там и немам тебе предвид римохит !

Пример отивам си аз на Венелин и питам некаф спонсор на кво удря той вика само на дъно само на торен ... и му гледам в следващият момент сичките му въдичи на плувка... и му го питам за кво са тези въдици на плувка и той вика за таранка...пък те 5-6 въдици а на язовира таранката на плувка на плиткото е пускаш вадиш нема смисъл от 5-6 въдици неможеш и на 2 въдици да свариш даже...за таранката обаче само...добре че беше Вероника от форума да ми каже че истината е на плувка !

АРЕ НАСЛУКА !!!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Аз бях тая неделя дето мина и хванах 5 платики под 1кг .
имах 2 удара на по едро ама ми се откачиха Тая неделя ще пробвам отново на брезите :P :P
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Ами в успешен улов имам две теми за жребчево от този месец.Там доста съм описъл.Няма смисъл да ко.пирам информацията от там тука :? Просто да потърси малко го посъветвах колегата .Той едва ли ще ми се разсърди като види какво съм написъл.А акоима въпроси може да пита.
Ей и Скорпи е фен на язовира :)Впрочем на брезите се нооси слух че не давало тази година.Аз никога не съм ходил там ама .. :?
Може да пробваш на северния бряг по заливите.Ти си чел де ..какви ти ги разправям .Пък си и далеч по "стара пушка" от мене :lol: :lol: :lol:
Наслука и да се похвалиш
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
panika
новобранец
новобранец

има ли

Мнение от panika »

какво стана скорпи днес ходи ли на жреб4ево и кажи как е,не6то обайда ли се
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Повторих риболова на брезите , аз исках да пробвам съвета на Римохит но колегите ме разобедиха Нямаше много хора ,беше по спокоино .Завърших риболова с около 4-5 кг платика под килограм 3бр около 1кг но едната беше мутант някакъв писъл съм за нея в сл. риболов Колеги от ляво на мене удариха един шарко 3-4кг ама го изтърваха до брега Удря и каракуда ама е дребна и дежурната бабушка някои от тях доста едрички :P
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

явно това за брезите си е било само слух :D
Дава си що годе ..
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”