Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

жреб4ево
Модератор: sapuna
жреб4ево
кайете ниакои ходил ли е там скоро и как е полужението
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е ся що не му кажеш на човека...нека да отиде и той да хване малко рибка ?
Забелязвам че напоследак рибарите вместо да се хвалят лъжат че не са хванали за да не се ходи там и немам тебе предвид римохит !
Пример отивам си аз на Венелин и питам некаф спонсор на кво удря той вика само на дъно само на торен ... и му гледам в следващият момент сичките му въдичи на плувка... и му го питам за кво са тези въдици на плувка и той вика за таранка...пък те 5-6 въдици а на язовира таранката на плувка на плиткото е пускаш вадиш нема смисъл от 5-6 въдици неможеш и на 2 въдици да свариш даже...за таранката обаче само...добре че беше Вероника от форума да ми каже че истината е на плувка !
АРЕ НАСЛУКА !!!
Забелязвам че напоследак рибарите вместо да се хвалят лъжат че не са хванали за да не се ходи там и немам тебе предвид римохит !
Пример отивам си аз на Венелин и питам некаф спонсор на кво удря той вика само на дъно само на торен ... и му гледам в следващият момент сичките му въдичи на плувка... и му го питам за кво са тези въдици на плувка и той вика за таранка...пък те 5-6 въдици а на язовира таранката на плувка на плиткото е пускаш вадиш нема смисъл от 5-6 въдици неможеш и на 2 въдици да свариш даже...за таранката обаче само...добре че беше Вероника от форума да ми каже че истината е на плувка !
АРЕ НАСЛУКА !!!
-
- сериозен играч
Ами в успешен улов имам две теми за жребчево от този месец.Там доста съм описъл.Няма смисъл да ко.пирам информацията от там тука
Просто да потърси малко го посъветвах колегата .Той едва ли ще ми се разсърди като види какво съм написъл.А акоима въпроси може да пита.
Ей и Скорпи е фен на язовира
Впрочем на брезите се нооси слух че не давало тази година.Аз никога не съм ходил там ама ..
Може да пробваш на северния бряг по заливите.Ти си чел де ..какви ти ги разправям .Пък си и далеч по "стара пушка" от мене
Наслука и да се похвалиш

Ей и Скорпи е фен на язовира

Може да пробваш на северния бряг по заливите.Ти си чел де ..какви ти ги разправям .Пък си и далеч по "стара пушка" от мене

Наслука и да се похвалиш
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
има ли
какво стана скорпи днес ходи ли на жреб4ево и кажи как е,не6то обайда ли се
- Skorpi
- сериозен играч
Повторих риболова на брезите , аз исках да пробвам съвета на Римохит но колегите ме разобедиха Нямаше много хора ,беше по спокоино .Завърших риболова с около 4-5 кг платика под килограм 3бр около 1кг но едната беше мутант някакъв писъл съм за нея в сл. риболов Колеги от ляво на мене удариха един шарко 3-4кг ама го изтърваха до брега Удря и каракуда ама е дребна и дежурната бабушка някои от тях доста едрички