Какво казват жените...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Какво казват жените...

Мнение от Димича »

...НИ , респ.,гаджета,майки,баби,приятелки,...и т.н.,когато се приберем по мръкнало,уморени,кални,измръзнали,нахапани от комари/пък и не само/,мокри,гладни,почерпани,с пълен кош,или пък капо,но с очи,изпълнени с благодата на природата,поели свежестта на утринната пара над водоема,красотата на един незабравим залез,вечерната прохлада,и незаменимото чувство,че си тук и сега,и си част от това необозримо вълшебство,наречено ЖИВОТ!!!???!!! Като се замисля,моята прави"вертикална черта"/също както когато казва"Дай пари!" по заплАтено време/,и казва:"Браво,бе,толкова работа има в къщи,пък ти си си хванал Х..Я ПОД МИШНИЦА.." Върви сетне й обяснявай,че ..... :?: :oops: :roll: ОГЪН,ЗАБРАНА НЕ ОСТАНА!!!! п.п.Лелииийй,що нящо съм изръсил...мойта ше ма банне! Всяка прилика или разлика с действителни или измислени лица и събития,е случайна или преднамерена!!! :roll:
Последно промяна от Димича на Съб Май 31, 2008 3:52 pm, променено общо 1 път.
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Какво казват жените...

Мнение от CERRUTI »

Добре казано..... :smt038
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Само риболовеца знае какво изпитва като е там.....само той и рибата в надхитряне и надлъгване.И на мен ми мърморят ама аз нещо не ебавам :wink:
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Много си прав колега :smt041 :smt038
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

slivnalia написа:Само риболовеца знае какво изпитва като е там.....само той и рибата в надхитряне и надлъгване.И на мен ми мърморят ама аз нещо не ебавам :wink:
Жената често е идвала с ман ама пак са мръщи понякога - ко да я правя ха кажете
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

разковничето е в това,какво им ОТГОВАРЯТЕ :wink: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

При мен пък нещата са ок,жена ми много обича природата и идва с мен за риба.Ако няма време или желание поне не мрънка,ама все пак брака ни е само от 2 години,как ще е занапред...Божа работа! :lol: :lol: :lol:
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Мрънкат, не мрънкат, това е като "част" от риболова :) :) /като лошо време по време на риболов :D /. Ама в тази тема повечко колежки могат да се включат със съвети май...... :wink:
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Един познат казваше на жена му-Жена, ако си една плувка по цял ден ще те гледам :D
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Ами......,аз не виждам нищо лошо :P Все пак всеки си има своите хобита и интереси :roll: Ако на жената не и е приятно да излиза сред природата : ми да си убива времето с други работи (фризьор,козметик,магазини,и много други). :D Но в никакъв случай да мрънка :P Незнам,но аз немога да понасям гледката на мрънкаща и недоволна жена ,пък при вас мъжете ,нямам представа как е :wink: Някои може и да си падат :wink: :arrow: Пък и какво ще и стане на жената,ако пусне 2-3 перални повече ,направи нещо хубаво за хапване и НЕ СЕ ЦУПИ :?: Баси сме и жените понякога
sharo1

Мнение от sharo1 »

Баси,или аз не съм добре или ЖЕНАТА :roll: ,то дето няма мрънкане за риболова от нейна страна ,ами ми вика,,нямали да изчезваш вече,,... :smt102 Къде ли я намерих такава???!!! :finga:
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

Браво бе колега.Кажи къде я намери твойта жена,че да взема да сменя мойта!!! :smt023 :smt023 :smt023
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

sharo1 написа:Баси,или аз не съм добре или ЖЕНАТА :roll: ,то дето няма мрънкане за риболова от нейна страна ,ами ми вика,,нямали да изчезваш вече,,... :smt102 Къде ли я намерих такава???!!! :finga:
Е, явно и тя си има „хоби„ . :wink: :D
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

laplandeca написа:
Ами като не може да плете и да шие - така е!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

laplandeca написа:
sharo1 написа:Баси,или аз не съм добре или ЖЕНАТА :roll: ,то дето няма мрънкане за риболова от нейна страна ,ами ми вика,,нямали да изчезваш вече,,... :smt102 Къде ли я намерих такава???!!! :finga:
Еееее,тъкмо човекът се радваше и те праааааас (уби детските му мечти) :P Ми ще го пита няма ли да тръгва (той Гошо съседа като знае един час ,а той се размотава) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”