Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво казват жените...
Модератор: dantho.mihov
- Димича
- ще става разбирач
Какво казват жените...
...НИ , респ.,гаджета,майки,баби,приятелки,...и т.н.,когато се приберем по мръкнало,уморени,кални,измръзнали,нахапани от комари/пък и не само/,мокри,гладни,почерпани,с пълен кош,или пък капо,но с очи,изпълнени с благодата на природата,поели свежестта на утринната пара над водоема,красотата на един незабравим залез,вечерната прохлада,и незаменимото чувство,че си тук и сега,и си част от това необозримо вълшебство,наречено ЖИВОТ!!!???!!! Като се замисля,моята прави"вертикална черта"/също както когато казва"Дай пари!" по заплАтено време/,и казва:"Браво,бе,толкова работа има в къщи,пък ти си си хванал Х..Я ПОД МИШНИЦА.." Върви сетне й обяснявай,че .....
ОГЪН,ЗАБРАНА НЕ ОСТАНА!!!! п.п.Лелииийй,що нящо съм изръсил...мойта ше ма банне! Всяка прилика или разлика с действителни или измислени лица и събития,е случайна или преднамерена!!! 

Последно промяна от Димича на Съб Май 31, 2008 3:52 pm, променено общо 1 път.
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- кандидат преподавател
Re: Какво казват жените...
Само риболовеца знае какво изпитва като е там.....само той и рибата в надхитряне и надлъгване.И на мен ми мърморят ама аз нещо не ебавам 

-
- кандидат преподавател
Жената често е идвала с ман ама пак са мръщи понякога - ко да я правя ха кажетеslivnalia написа:Само риболовеца знае какво изпитва като е там.....само той и рибата в надхитряне и надлъгване.И на мен ми мърморят ама аз нещо не ебавам
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
разковничето е в това,какво им ОТГОВАРЯТЕ

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
При мен пък нещата са ок,жена ми много обича природата и идва с мен за риба.Ако няма време или желание поне не мрънка,ама все пак брака ни е само от 2 години,как ще е занапред...Божа работа!

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мрънкат, не мрънкат, това е като "част" от риболова
/като лошо време по време на риболов
/. Ама в тази тема повечко колежки могат да се включат със съвети май...... 

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Един познат казваше на жена му-Жена, ако си една плувка по цял ден ще те гледам 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Ами......,аз не виждам нищо лошо
Все пак всеки си има своите хобита и интереси
Ако на жената не и е приятно да излиза сред природата : ми да си убива времето с други работи (фризьор,козметик,магазини,и много други).
Но в никакъв случай да мрънка
Незнам,но аз немога да понасям гледката на мрънкаща и недоволна жена ,пък при вас мъжете ,нямам представа как е
Някои може и да си падат
Пък и какво ще и стане на жената,ако пусне 2-3 перални повече ,направи нещо хубаво за хапване и НЕ СЕ ЦУПИ
Баси сме и жените понякога

Баси,или аз не съм добре или ЖЕНАТА
,то дето няма мрънкане за риболова от нейна страна ,ами ми вика,,нямали да изчезваш вече,,...
Къде ли я намерих такава???!!! 

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Браво бе колега.Кажи къде я намери твойта жена,че да взема да сменя мойта!!!

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
-
- ще става разбирач
Е, явно и тя си има „хоби„ .sharo1 написа:Баси,или аз не съм добре или ЖЕНАТА,то дето няма мрънкане за риболова от нейна страна ,ами ми вика,,нямали да изчезваш вече,,...

Ами като не може да плете и да шие - така е!laplandeca написа:
Е, явно и тя си има „хоби„ .![]()
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Еееее,тъкмо човекът се радваше и те праааааас (уби детските му мечти)laplandeca написа:Е, явно и тя си има „хоби„ .sharo1 написа:Баси,или аз не съм добре или ЖЕНАТА,то дето няма мрънкане за риболова от нейна страна ,ами ми вика,,нямали да изчезваш вече,,...
![]()