Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна

Мнение от wohim »

Колеги,
няма какво да го увъртаме - Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна!!!
Вчера 18.09 направих 12 парчета, като естествено не броим чернокопчетата (тях ги броиха котките :lol: ) Колегите също дръпнаха доста риби.
Обаче Дурумов е прав, като казва, че почнеш ли да вадиш - около теб завира от народ. Навират се отгоре, като че ли рибата е само пред теб. И се почва едно пляскане на бомбарди, едно оплитане на влакна-
в крайна сметка всички почваме да вадим по- рядко и по-малко. Не знам как може да се спре това- все пак риболова не е колективен спорт. Който свари - той натовари - т.е който си уцели мястото не е длъжен да го дели с други или поне да са на такова място дето да не си пречат :twisted: :twisted: Снимки ще сложа допълнително.
Хайде на слука - идват 4 почивни дни и гледайте да не пречите на другите край вас.
Аватар
Neptun
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Neptun »

Действително напоследък стана голяма лудница по буните. Миналата неделя бях на Траката - имаше поне 30-40 души, блъскане и оплитане колкото искаш :( Всеки хвърля през другия като че ли ще хване "неговата" риба... Докато се дръпна да сложа нов червей и вече някой е застанал на мястото ми :shock: и хвърля усилено. Култура и колегиалност никакава...
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Вчера на Кранево на буните дръпнах 8 заргани 2лефера платирина и много чернокоп.А КОЛКО БИДЕМА изкарах без куки няма да ви кажа.Успявах да ги докарам да ги видя колко са големи ,но бях до там :oops: Варираха между 500-600гр.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

камен написа:Вчера на Кранево на буните дръпнах 8 заргани 2лефера платирина и много чернокоп.А КОЛКО БИДЕМА изкарах без куки няма да ви кажа.Успявах да ги докарам да ги видя колко са големи ,но бях до там :oops: Варираха между 500-600гр.
Лефера с какъв такъм го гони
Пробвал ли си да сложиш проволка дето я продават за риболов на щука.?
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

На заргански а проволките ,стоят при такъмите за сладководен. Нека стоят там а лефера да бяга :evil: Другият път ще има кевларени проволки :D
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

камен написа:На заргански
Не му ли е малка куката или слагаш друга и ако да- Кой номер?
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Re: Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна

Мнение от fixxer »

wohim написа: Обаче Дурумов е прав, като казва, че почнеш ли да вадиш - около теб завира от народ. Навират се отгоре, като че ли рибата е само пред теб. И се почва едно пляскане на бомбарди, едно оплитане на влакна-
в крайна сметка всички почваме да вадим по- рядко и по-малко. Не знам как може да се спре това- все пак риболова не е колективен спорт.
Питай barutchiqta , той ще те светне как да избегнеш това :twisted:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна

Мнение от wohim »

fixxer написа:
wohim написа: Обаче Дурумов е прав, като казва, че почнеш ли да вадиш - около теб завира от народ. Навират се отгоре, като че ли рибата е само пред теб. И се почва едно пляскане на бомбарди, едно оплитане на влакна-
в крайна сметка всички почваме да вадим по- рядко и по-малко. Не знам как може да се спре това- все пак риболова не е колективен спорт.
Питай barutchiqta , той ще те светне как да избегнеш това :twisted:
barutchiqta - Как бе?
Да не си си купил плаж? :lol: :lol: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Имаше една местна рибарка която събираше на 4-5 човека бомбардите на куп.А пичовете си траят,само мрънкат под сурдинка.На всичкото отгоре и прилича на грозен мъж таа пичка. Викам и -Ало травестита ако не можеш да хвърляш ходи се учи другадеА наглата се едно не говора на нея и продължава да хвърля отгоре ни.Метнах отгоре и, събрах и влакното ударих два зъба и айде събирай.Травестита се разписка и започна да ми се заканва.Не издържах гръмнах им един шамар и я изпратих да си ходи.
Идва след два дена и хвърля перфектно пред себе си.Значи можела ама се прай на луда.
Определено не се гордея с тая си поступка ,но в крайна сметка сме отошли да ловиме риба и да си правиме кефа а не някой да ни трови риболова.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Oтносно куката естествено ,че е малка ,всепак хвърлях за заргана.После
сложих N8 и изкарах двата лефера но не бяха толкова големи като тия дето ми изядаха малките куки.Така,че не мога да си правя изводи дали и
с N8 щях да имам късмет да се преборя с това куче :evil:
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

barutchiata написа:Травестита се разписка и започна да ми се заканва.Не издържах гръмнах им един шамар и я изпратих да си ходи.
Бравус, оправдаваш си името
Обаче тези около мен не приличаха на травестити :lol: :lol: :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Сезон 2005 почна и+4 почивни дни,но нещо времето не е с нас.Това за мене си е голяма мъка :evil: А ми се лови зарганка,че чак ми се плачи :cry: Сигорно ще ходя на друг вид риболов,но все пак ми е спечено :cry:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Що ве камене времето е хубаво за рибите хладно е днеска няма вятър водата изстива хищникът у зарганата се пробужда :D нали и тя тряя да са храни за зимата !
baralya
новобранец
новобранец

Мнение от baralya »

Оффф
да ви завижда човек на Вас край морето
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”