Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна
Модератори: emo vasilev, alekst
- wohim
- научил се да хвърля
Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна
Колеги,
няма какво да го увъртаме - Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна!!!
Вчера 18.09 направих 12 парчета, като естествено не броим чернокопчетата (тях ги броиха котките
) Колегите също дръпнаха доста риби.
Обаче Дурумов е прав, като казва, че почнеш ли да вадиш - около теб завира от народ. Навират се отгоре, като че ли рибата е само пред теб. И се почва едно пляскане на бомбарди, едно оплитане на влакна-
в крайна сметка всички почваме да вадим по- рядко и по-малко. Не знам как може да се спре това- все пак риболова не е колективен спорт. Който свари - той натовари - т.е който си уцели мястото не е длъжен да го дели с други или поне да са на такова място дето да не си пречат
Снимки ще сложа допълнително.
Хайде на слука - идват 4 почивни дни и гледайте да не пречите на другите край вас.
няма какво да го увъртаме - Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна!!!
Вчера 18.09 направих 12 парчета, като естествено не броим чернокопчетата (тях ги броиха котките

Обаче Дурумов е прав, като казва, че почнеш ли да вадиш - около теб завира от народ. Навират се отгоре, като че ли рибата е само пред теб. И се почва едно пляскане на бомбарди, едно оплитане на влакна-
в крайна сметка всички почваме да вадим по- рядко и по-малко. Не знам как може да се спре това- все пак риболова не е колективен спорт. Който свари - той натовари - т.е който си уцели мястото не е длъжен да го дели с други или поне да са на такова място дето да не си пречат

Хайде на слука - идват 4 почивни дни и гледайте да не пречите на другите край вас.
- Neptun
- новобранец
- Обратна връзка:
Действително напоследък стана голяма лудница по буните. Миналата неделя бях на Траката - имаше поне 30-40 души, блъскане и оплитане колкото искаш
Всеки хвърля през другия като че ли ще хване "неговата" риба... Докато се дръпна да сложа нов червей и вече някой е застанал на мястото ми
и хвърля усилено. Култура и колегиалност никакава...

- wohim
- научил се да хвърля
Лефера с какъв такъм го гоникамен написа:Вчера на Кранево на буните дръпнах 8 заргани 2лефера платирина и много чернокоп.А КОЛКО БИДЕМА изкарах без куки няма да ви кажа.Успявах да ги докарам да ги видя колко са големи ,но бях до тамВарираха между 500-600гр.
Пробвал ли си да сложиш проволка дето я продават за риболов на щука.?
Re: Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна
Питай barutchiqta , той ще те светне как да избегнеш товаwohim написа: Обаче Дурумов е прав, като казва, че почнеш ли да вадиш - около теб завира от народ. Навират се отгоре, като че ли рибата е само пред теб. И се почва едно пляскане на бомбарди, едно оплитане на влакна-
в крайна сметка всички почваме да вадим по- рядко и по-малко. Не знам как може да се спре това- все пак риболова не е колективен спорт.

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- wohim
- научил се да хвърля
Re: Сезонът "ЗАРГАН 2005" започна
barutchiqta - Как бе?fixxer написа:Питай barutchiqta , той ще те светне как да избегнеш товаwohim написа: Обаче Дурумов е прав, като казва, че почнеш ли да вадиш - около теб завира от народ. Навират се отгоре, като че ли рибата е само пред теб. И се почва едно пляскане на бомбарди, едно оплитане на влакна-
в крайна сметка всички почваме да вадим по- рядко и по-малко. Не знам как може да се спре това- все пак риболова не е колективен спорт.
Да не си си купил плаж?

- barutchiata ©
- Администратор
Имаше една местна рибарка която събираше на 4-5 човека бомбардите на куп.А пичовете си траят,само мрънкат под сурдинка.На всичкото отгоре и прилича на грозен мъж таа пичка. Викам и -Ало травестита ако не можеш да хвърляш ходи се учи другадеА наглата се едно не говора на нея и продължава да хвърля отгоре ни.Метнах отгоре и, събрах и влакното ударих два зъба и айде събирай.Травестита се разписка и започна да ми се заканва.Не издържах гръмнах им един шамар и я изпратих да си ходи.
Идва след два дена и хвърля перфектно пред себе си.Значи можела ама се прай на луда.
Определено не се гордея с тая си поступка ,но в крайна сметка сме отошли да ловиме риба и да си правиме кефа а не някой да ни трови риболова.
Идва след два дена и хвърля перфектно пред себе си.Значи можела ама се прай на луда.
Определено не се гордея с тая си поступка ,но в крайна сметка сме отошли да ловиме риба и да си правиме кефа а не някой да ни трови риболова.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Oтносно куката естествено ,че е малка ,всепак хвърлях за заргана.После
сложих N8 и изкарах двата лефера но не бяха толкова големи като тия дето ми изядаха малките куки.Така,че не мога да си правя изводи дали и
с N8 щях да имам късмет да се преборя с това куче
сложих N8 и изкарах двата лефера но не бяха толкова големи като тия дето ми изядаха малките куки.Така,че не мога да си правя изводи дали и
с N8 щях да имам късмет да се преборя с това куче

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА