Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един успешен неуспешен ден
-
- разбира нещата
Един успешен неуспешен ден
ПОСВЕЩАВАМ ТОЗИ ИЗЛЕТ НА НАШИЯТ ВЕЛИК НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, РЕВОЛЮЦИОНЕР И ПОЕТ!!!

Денят на Ботев за мен беше много...особен!
Станах в 07:30 сутринта рано(за мен е рано) и към 08:15 излезнах от нас. От Фантастико си купих ядение и царевица
После до магазина за стръв който като отидох там беше затворен и направо...ми умряха надеждите
Но зад мен тъкмо излизаше от колата магазинера и отвори и бях първият му клиент
Та купих бял и торен. Бях решил да ида до Мало Бучино-платеното. Плана беше от Гео Милев хващам трамвай 20 до бул.Ботев и от там маршрутка 13 до Бучино. По ирония...маршрутката ми 20 с която ходя до Негован обикновенно я чакам 30-40 мин. а тогава след като излязох от магазина тъкмо минаваше
Та си хванах трамвая...патувам си аз и трамвая спира на Васил Левски и всички хора стават и аз питам "Извинете това последна спирка ли е???
(погледа беше такъв) " и ми отговарят с ДА...
казах си: Сега ще падне ходене... Та от Васил Левски до пл.Възраждане си походих и седнах да чакам...и чакам...и чакам... час и половина чакам... ходя по бутки да питам дали я има,питам хора по улицата,спирам маршрутки да питам...всички или НЕ ЗНАМ или НЕ ми отговарят...
Ах тази късметлииска тринайска... Та отидох до Лъвов Мост пеш от там и си хванах 20'ката към Негован... Понеже имах пари за платено...си казах да ида на платеното на Негован... Орландо ...речено сторено...платих една въдица...разопаковах се,хвърлих

...часа вече беше към 12 без 15... и точно когато се чуха в далечината сирените да надуват... плувката потопи... ОП...засичам и:

Един шарко който му се радвах много и даже се снимах на самоснимачка с него
Пуснах го...въпреки че е забранено...аз се бях скрил на ниско... И така...през деня се случаваха най-различни забавни неща там
То беше лов на змии с кеп във водата...лов на жаби...лов на шарани...лов на слънчаци... Хванах си най-голямия слънчак до сега!

В края на гиолчето имаше едни огромни амури...
Колкото от дланта до лакътя само че не кълвяха бе да го *****
Не искаха да кълват...на сяква стръв не щат... в едно друго съседно гиолче в средата се виждаха мнооого шарковци...голями и малки на повърхността ама и те не кълвяха
... Охранили са ги тия риби и това е...но се пак...
И междудругото в белите ми имаше един пинки

Та реших някъде към...17:30 да пробвам за шука...хванах няколко по дребни слънчаци...защото каракудките не кълвяха особено... и отидох в дъното при един канал където имаше еидн корен под водата тооочно като по разни картинки...идеалното убежище за щука
Сложих тапата,тройката кука и отидох там с слънчак на куката...хвърлям...нещо се заблеях...навивам леко има леко напрежение...навивам маалко по силно и се отскубна каквото и да беше и на куката нямаше нищооо... А аз за пръв път се опитвам да ловя щука... Испуснах я... сменям слънчака...вторият беше по голям и беше по умрял...полужив ама не мърдаше особено
Та заметнах...плувката подскочи два пъти ама аз не дръпнах че си помислих че пак ще изтърва
...минаха 5 мин и решавам да видя рибката ми кво прай... и според мен ето как е стояла ситуацията:
Значи рибката стой неподвижна и щуката седи и я гледа...но не напада...аз решавам да си видя рибката...навивам...рибката почва да се движи...щуката тръгва по нея...вече аз виждам рибката ми на педя под водата и в следващият момент една глава на щука ми се показва от тъмното зад рибето...тя в последния момент се обръща и с опашката си изплясква водата и аз си изкарвам акъла!
Нямате си представа как се стреснах!
А всичко това стана за...2-3 сеекунди... и после ме хвана ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЯЯД...и още си ме е яд...направооо...как можах да изпусна щуката бе хорааа!!!
Първата ми щука щеше да бъде...
Ееми...общо взето това беше...

ЗА ТЕЗИ НА КОИТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТЕ:
За деня хванах шарковци,слънчаци и изпуснах една щука!
ПЪРВАТА...ми щука! 

Денят на Ботев за мен беше много...особен!

Станах в 07:30 сутринта рано(за мен е рано) и към 08:15 излезнах от нас. От Фантастико си купих ядение и царевица

...часа вече беше към 12 без 15... и точно когато се чуха в далечината сирените да надуват... плувката потопи... ОП...засичам и:
Един шарко който му се радвах много и даже се снимах на самоснимачка с него

В края на гиолчето имаше едни огромни амури...

И междудругото в белите ми имаше един пинки

Та реших някъде към...17:30 да пробвам за шука...хванах няколко по дребни слънчаци...защото каракудките не кълвяха особено... и отидох в дъното при един канал където имаше еидн корен под водата тооочно като по разни картинки...идеалното убежище за щука

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Re: Един успешен неуспешен ден
симпатично репортажче
другия път без щука да не пишеш 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- сериозен играч
Ако хващахме всяка риба която ни клъвне ,тя нацяло ще свърши!А за първата щука не се кахъри-пробваш пак и пак и пак и все ще и хванеш цаката!
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Евавала там кви са условията за риболов.Следнащия пат ако хванеш некоя малка змия или жаба я пази да дам храна на моя Чочко
.

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
казах си: Сега ще падне ходене... Та от Васил Левски до пл.Възраждане си походих и
Пич, аз всеки ден по два пъти ходя повече само от колата до офиса, няма страшно, полезно е за шкембето
За деня хванах шарковци,слънчаци и изпуснах една щука!
ПЪРВАТА...ми щука! 
Е това трябваше да го сложиш в началото
Иначе, евала за репортажа и ентусиазма, особено снимките са много готини
Пич, аз всеки ден по два пъти ходя повече само от колата до офиса, няма страшно, полезно е за шкембето

Е това трябваше да го сложиш в началото

Иначе, евала за репортажа и ентусиазма, особено снимките са много готини

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сладурски репортаж
Очакваме още
Очакваме още

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- разбира нещата
Чочко какво е?Protos_Immortal написа:Евавала там кви са условията за риболов.Следнащия пат ако хванеш некоя малка змия или жаба я пази да дам храна на моя Чочко.

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Чочко е тарантула имам още 4 ама са малки за да ядат тия гадове още.
-
- разбира нещата
оо..яко...само че змията беше...50-60 см и дебела колкотоо...пура
Това тарантула ще го изяде ли? 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Ми може да се справи като стана на пълно голяма ще се справи и със възрасна водна змия.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Натри,интересувай се от рибките,а не от тарантулите и ще ковнеш първата си щука!
Хубав репортаж,радващ окото и душата!

Хубав репортаж,радващ окото и душата!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ай, сега де..за една щука ли си?!
Тази не е била твоята първа...явно те чака по голяма
Хубав излет, поздравления!

Хубав излет, поздравления!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS