Един успешен неуспешен ден

Модератори: bobopeli, sapuna

natrii
разбира нещата
разбира нещата

Един успешен неуспешен ден

Мнение от natrii »

ПОСВЕЩАВАМ ТОЗИ ИЗЛЕТ НА НАШИЯТ ВЕЛИК НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, РЕВОЛЮЦИОНЕР И ПОЕТ!!!

Изображение

Денят на Ботев за мен беше много...особен! :mrgreen:

Станах в 07:30 сутринта рано(за мен е рано) и към 08:15 излезнах от нас. От Фантастико си купих ядение и царевица :roll: После до магазина за стръв който като отидох там беше затворен и направо...ми умряха надеждите :D Но зад мен тъкмо излизаше от колата магазинера и отвори и бях първият му клиент :roll: Та купих бял и торен. Бях решил да ида до Мало Бучино-платеното. Плана беше от Гео Милев хващам трамвай 20 до бул.Ботев и от там маршрутка 13 до Бучино. По ирония...маршрутката ми 20 с която ходя до Негован обикновенно я чакам 30-40 мин. а тогава след като излязох от магазина тъкмо минаваше :mrgreen: Та си хванах трамвая...патувам си аз и трамвая спира на Васил Левски и всички хора стават и аз питам "Извинете това последна спирка ли е??? :shock: (погледа беше такъв) " и ми отговарят с ДА... :shock: казах си: Сега ще падне ходене... Та от Васил Левски до пл.Възраждане си походих и седнах да чакам...и чакам...и чакам... час и половина чакам... ходя по бутки да питам дали я има,питам хора по улицата,спирам маршрутки да питам...всички или НЕ ЗНАМ или НЕ ми отговарят... :evil: Ах тази късметлииска тринайска... Та отидох до Лъвов Мост пеш от там и си хванах 20'ката към Негован... Понеже имах пари за платено...си казах да ида на платеното на Негован... Орландо ...речено сторено...платих една въдица...разопаковах се,хвърлих

Изображение Изображение

...часа вече беше към 12 без 15... и точно когато се чуха в далечината сирените да надуват... плувката потопи... ОП...засичам и:

Изображение Изображение Изображение

Един шарко който му се радвах много и даже се снимах на самоснимачка с него :mrgreen: Пуснах го...въпреки че е забранено...аз се бях скрил на ниско... И така...през деня се случаваха най-различни забавни неща там :lol: То беше лов на змии с кеп във водата...лов на жаби...лов на шарани...лов на слънчаци... Хванах си най-голямия слънчак до сега! :mrgreen:

Изображение

В края на гиолчето имаше едни огромни амури... :shock: Колкото от дланта до лакътя само че не кълвяха бе да го ***** :twisted: Не искаха да кълват...на сяква стръв не щат... в едно друго съседно гиолче в средата се виждаха мнооого шарковци...голями и малки на повърхността ама и те не кълвяха :twisted: ... Охранили са ги тия риби и това е...но се пак...
И междудругото в белите ми имаше един пинки :mrgreen:

Изображение

Та реших някъде към...17:30 да пробвам за шука...хванах няколко по дребни слънчаци...защото каракудките не кълвяха особено... и отидох в дъното при един канал където имаше еидн корен под водата тооочно като по разни картинки...идеалното убежище за щука :roll: Сложих тапата,тройката кука и отидох там с слънчак на куката...хвърлям...нещо се заблеях...навивам леко има леко напрежение...навивам маалко по силно и се отскубна каквото и да беше и на куката нямаше нищооо... А аз за пръв път се опитвам да ловя щука... Испуснах я... сменям слънчака...вторият беше по голям и беше по умрял...полужив ама не мърдаше особено :( Та заметнах...плувката подскочи два пъти ама аз не дръпнах че си помислих че пак ще изтърва :( ...минаха 5 мин и решавам да видя рибката ми кво прай... и според мен ето как е стояла ситуацията: :mrgreen: Значи рибката стой неподвижна и щуката седи и я гледа...но не напада...аз решавам да си видя рибката...навивам...рибката почва да се движи...щуката тръгва по нея...вече аз виждам рибката ми на педя под водата и в следващият момент една глава на щука ми се показва от тъмното зад рибето...тя в последния момент се обръща и с опашката си изплясква водата и аз си изкарвам акъла! :lol: :lol: Нямате си представа как се стреснах! :lol: А всичко това стана за...2-3 сеекунди... и после ме хвана ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЯЯД...и още си ме е яд...направооо...как можах да изпусна щуката бе хорааа!!! :cry: :cry: Първата ми щука щеше да бъде... :cry: Ееми...общо взето това беше...

Изображение

ЗА ТЕЗИ НА КОИТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТЕ: :roll: За деня хванах шарковци,слънчаци и изпуснах една щука! :cry: :cry: ПЪРВАТА...ми щука! :cry:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Един успешен неуспешен ден

Мнение от Jechev »

симпатично репортажче 8) другия път без щука да не пишеш :D
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ако хващахме всяка риба която ни клъвне ,тя нацяло ще свърши!А за първата щука не се кахъри-пробваш пак и пак и пак и все ще и хванеш цаката!
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Евавала там кви са условията за риболов.Следнащия пат ако хванеш некоя малка змия или жаба я пази да дам храна на моя Чочко :mrgreen: .
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

казах си: Сега ще падне ходене... Та от Васил Левски до пл.Възраждане си походих и
Пич, аз всеки ден по два пъти ходя повече само от колата до офиса, няма страшно, полезно е за шкембето :D

ЗА ТЕЗИ НА КОИТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТЕ: :roll: За деня хванах шарковци,слънчаци и изпуснах една щука! :cry: :cry: ПЪРВАТА...ми щука! :cry:
Е това трябваше да го сложиш в началото :wink:

Иначе, евала за репортажа и ентусиазма, особено снимките са много готини :supz:
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Сладурски репортаж
Очакваме още :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Protos_Immortal написа:Евавала там кви са условията за риболов.Следнащия пат ако хванеш некоя малка змия или жаба я пази да дам храна на моя Чочко :mrgreen: .
Чочко какво е? :mrgreen: Аз за малко да хвана една ама наполовина я загребах и тя падна у водата... :roll: Не мога да преживея щуката! :cry:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Чочко е тарантула имам още 4 ама са малки за да ядат тия гадове още.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

оо..яко...само че змията беше...50-60 см и дебела колкотоо...пура :D Това тарантула ще го изяде ли? :shock:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Ми може да се справи като стана на пълно голяма ще се справи и със възрасна водна змия.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Натри,интересувай се от рибките,а не от тарантулите и ще ковнеш първата си щука! :wink:
Хубав репортаж,радващ окото и душата!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво! Успешен и интересен репортаж. :wink:
TICA FAN
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Ай, сега де..за една щука ли си?! :wink: Тази не е била твоята първа...явно те чака по голяма :D
Хубав излет, поздравления!
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”