Слаковци от 2 до 5 юни.

Модератори: bobopeli, sapuna

drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Слаковци от 2 до 5 юни.

Мнение от drebens »

От втори до днес с брат ми хванахме десетина каракуди и едно сомче.Незнам на какво се дължи но няма нищо общо със ситуацията от преди месец :( .Опитахме на какво ли не,даже и протеинови топчета носех,постоянно хранене с лодката.Лошото е че ситуацията е такава на целия язовир.Само се радвам че си направих няколко извода,и за напред мисля да се раководя от тях.
Аватар
saso_87
новобранец
новобранец

Re: Слаковци от 2 до 5 юни.

Мнение от saso_87 »

аз с още двама приятели отиваме на Слаковци от 6 до 8 юни! Като вчера звънях на един телефон посочен в сайта им и ми казаха, че утре ще пускат 500 кг. шаран с размери над 1 кг., а на 31 май били пуснали 500 кг. сом с размери над 1 кг.Питах дали има хора на язовира и ми казаха че имало, а в субота и неделя щяло да бъде пълно До сега в сайта четох горе долу само добри отзиви за тоя язовир, но сега след твоя коментар се замислям дали да ходиме там :D
За едни това е път, за други предизвикателство!!!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Mхмм лоша работа брат , аз мисля другата седмица към брезнишкия да бегам :wink:
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

saso_87 написа: Като вчера звънях на един телефон посочен в сайта им и ми казаха, че утре ще пускат 500 кг. шаран с размери над 1 кг., а на 31 май били пуснали 500 кг. сом с размери над 1 кг.Питах дали има хора на язовира и ми казаха че имало, а в субота и неделя щяло да бъде пълно До сега в сайта четох горе долу само добри отзиви за тоя язовир, но сега след твоя коментар се замислям дали да ходиме там
:D Това го казват на всеки,ти какво искаш обратно ли да кажат :?: Това с добрите отзиви беше,не е това Слаковци като преди.Всъщност колко е последно таксата?Но ,ако ви се спонсорира ,ходете.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
saso_87
новобранец
новобранец

Мнение от saso_87 »

MITKO70 написа:
saso_87 написа: Като вчера звънях на един телефон посочен в сайта им и ми казаха, че утре ще пускат 500 кг. шаран с размери над 1 кг., а на 31 май били пуснали 500 кг. сом с размери над 1 кг.Питах дали има хора на язовира и ми казаха че имало, а в субота и неделя щяло да бъде пълно До сега в сайта четох горе долу само добри отзиви за тоя язовир, но сега след твоя коментар се замислям дали да ходиме там
:D Това го казват на всеки,ти какво искаш обратно ли да кажат :?: Това с добрите отзиви беше,не е това Слаковци като преди.Всъщност колко е последно таксата?Но ,ако ви се спонсорира ,ходете.
Сигурно е така! Таксата е 8 лева на пръчка за 24 часа
За едни това е път, за други предизвикателство!!!
bobcheto
новобранец
новобранец

Мнение от bobcheto »

Много слабо на Слаковци.От 6 пръчки нищо друго освен 20-30 слънчака :x Нито на пружина нито на протеинови топчета нито на царевица.3 кофи захранка и пак нищо.За 24 часа не видях да се вади риба на язовира освен един човек срещу нас се радваше че е извадил пастърва :smt011
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”