Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

сърца червени,за "В" родени!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: сърца червени,за "В" родени!
Боли ме за Цска и то много,но това е жалка родна картинка.Такава ни е цялата скапана държава.Жалко за всички нас феновете!!!А на тези които се радват и злорадстват ще им кажа че няма ЛЕВСКИ,ЛОКО,ЛИТЕКС според мен всички са си едни :ПЕРАЛНИ: такаче ако започнат да се разнищват нещата ще стане страшно.И накрая един виц: Американското правителство преговаряло с Александър Томов,да бъде внедрен като лидер на Ал Кайда,за една година няма да остане един читав терорист

- vodi77
- ще става разбирач
slivnalia написа:Боли ме за Цска и то много,но това е жалка родна картинка.Такава ни е цялата скапана държава.Жалко за всички нас феновете!!!А на тези които се радват и злорадстват ще им кажа че няма ЛЕВСКИ,ЛОКО,ЛИТЕКС според мен всички са си едни :ПЕРАЛНИ: такаче ако започнат да се разнищват нещата ще стане страшно.И накрая един виц: Американското правителство преговаряло с Александър Томов,да бъде внедрен като лидер на Ал Кайда,за една година няма да остане един читав терорист![]()
![]()

Аз пак съм за риба;;;;
-
- кандидат преподавател
Докато позволявате във спорта да се месят неуспели политици,кат въпросния Томов,и такива изненади ще има.
- vodi77
- ще става разбирач
Аз му позволих и сега съжалявам.INCUBUS написа:Докато позволявате във спорта да се месят неуспели политици,кат въпросния Томов,и такива изненади ще има.

Аз пак съм за риба;;;;
-
- кандидат преподавател
Горещи новини от CNN
Сръбското правителство е вербувало г-н Томов да стане президент на Косово!!!
След година Република Косово няма да съществува

Сръбското правителство е вербувало г-н Томов да стане президент на Косово!!!
След година Република Косово няма да съществува

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
drebens написа:След като Пирин Благоевград играе във В група за неплатени данаци значи че и това отборче трябва да гние там.
Това е истината.За едни може,за други не?Що така?Който на каквото си постеле,на такова ще легне.Каквато попара си надроби,такава ще сърба.Може да се случи такова нещо на всеки отбор в България,но дали ще се вдигне толкова шум например за Ботев,или Черно море?НЕ!Е сега им дойде реда на ЦСКА да се отровят малко,пък то е сигурно,че ще ги гледаме пак в Шампионската лига и в А група,въпрос на време и шум.Пожелавам им да се оправят по-бързо и да си имат обичка на ушенцето!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
slivnalia написа:Боли ме за Цска и то много,но това е жалка родна картинка.Такава ни е цялата скапана държава.Жалко за всички нас феновете!!!А на тези които се радват и злорадстват ще им кажа че няма ЛЕВСКИ,ЛОКО,ЛИТЕКС според мен всички са си едни :ПЕРАЛНИ: такаче ако започнат да се разнищват нещата ще стане страшно.И накрая един виц: Американското правителство преговаряло с Александър Томов,да бъде внедрен като лидер на Ал Кайда,за една година няма да остане един читав терорист![]()
![]()

Ако изхвърлят ЦСКА във В група,БГ футбола тотално ще деградира,вместо убиеца на европейски шампиони в А група мездра,Беласица,(маргарин)Калиакра Краварна и се такива грандове.
Не е редно клубният отбор които може би най много е направил за това името на България да се прослави сред европеиските отбори да играе по селата!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дори и във В група пак сме Шампиони .сектор Б Кой Сега Е Номер Едноооо

- asenovpk
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Е да то остава Pадомир Бучино Ярджиловци Витановци и тн да не може да биете срам позор фанете се скриите некадеMiTaKa™ написа:Дори и във В група пак сме Шампиони .сектор Б Кой Сега Е Номер Едноооо

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сичките левскарчета са палячовци !!!!!!! Незнам кой е за В група като смешния левски пада от черноморец !!!!!!!! Да те бие черноморец
Ами по добре го закрийте тоя клуб !!!!!!

- CERRUTI
- сериозен играч
Мислех да пиша още в началото на темата но ми стана интересно какво точно ще напише Митака..MiTaKa™ написа:Дори и във В група пак сме Шампиони .сектор Б Кой Сега Е Номер Едноооо

Аз съм левскар и моето мнение е че за станалото не е виновен нито Левски,нито ЦСКА или който и да е друг клуб или БФС,най-големия виновник е Лупи,и Митал че е сложил Лупи там кадето не му е хич мястото.Той(лупи)горкия доскоро не заеше топката кръгла ли е,квадратна ли е...и го сложили да ръководи П.Ф.К..Ти не може да ръководиш един клуб и да не се интересуваш какви условия и срокове тябва да покриеш за лиценз,това кадето разправят -за неизпратения факс и тем подобни са глупости,ти не си се поинтересувал какво трябва да се направи...после другите ти виновни защо не ти били казали....

Какво да се прави пак ще гледате Синята Одисея в ШЛ по телевизията.....

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
стига сте се карали какво като е във "В" пак се рита топка ,е верно терените са малко по различни ,публиката по- държи на алкохол ,съдиите са по-евтини и издържат на бой
!
Като гледам май и стадиона ще ви вземат ,ДА ГОВОРЯ ЛИ СЪС КМЕТА НА БОВ ДА ВИ ОТДАДЕ НАШИЯ! скромно, 2/3 прасета на месец и танк "5ти ОКЕАН" глей къв красавец е страничния съдия е алпинист

ей го в по голям размер ,да си запазите по-хубав сектор ЕЙ! http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500

Като гледам май и стадиона ще ви вземат ,ДА ГОВОРЯ ЛИ СЪС КМЕТА НА БОВ ДА ВИ ОТДАДЕ НАШИЯ! скромно, 2/3 прасета на месец и танк "5ти ОКЕАН" глей къв красавец е страничния съдия е алпинист

ей го в по голям размер ,да си запазите по-хубав сектор ЕЙ! http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хахах чудесен е
, аз от скалите ще гледам мача , по-високо е хах и ще гледам подобре .... вие се ебавате ама положението е в ситуация

-
- сериозен играч
Това беше единствения мач на който бях тази година.Еми то Дързост и красота е по-интересно бе.Смях,смях,направо нямам думи.А що се отнася до ЦСКА-ако имат задължения към институциите,да ги гонят от футбола направо.Мен заради една смешна сума ми разкаха играта(чак на агенцията за държавни вземавия ме дадоха тъпанарите).Без значение дали са Левски или ЦСКА-щом си сгафил,ще си плащаш.DrAkoN написа:Сичките левскарчета са палячовци !!!!!!! Незнам кой е за В група като смешния левски пада от черноморец !!!!!!!! Да те бие черноморец![]()
![]()
![]()
![]()
Ами по добре го закрийте тоя клуб !!!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако БФС се надупи на чорбата си заслужаваме да ни изхвърлят от международния футбол.Да не би един Ювентус да е по малко емблема от това изкуствено отборче.И не мога да разбера как може да се дава гласност на такива като тоя тупан Дучето,че чак пък и правила започнаха да определят,а и заплахи раздават ,щели да преркратяват мачовете на Левски,интересно с кой,след като на тяхните мачове ходят по 300 човека.Поне за стадион няма да мислят,тоя си е екстра за В група.