сърца червени,за "В" родени!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: сърца червени,за "В" родени!

Мнение от slivnalia »

Боли ме за Цска и то много,но това е жалка родна картинка.Такава ни е цялата скапана държава.Жалко за всички нас феновете!!!А на тези които се радват и злорадстват ще им кажа че няма ЛЕВСКИ,ЛОКО,ЛИТЕКС според мен всички са си едни :ПЕРАЛНИ: такаче ако започнат да се разнищват нещата ще стане страшно.И накрая един виц: Американското правителство преговаряло с Александър Томов,да бъде внедрен като лидер на Ал Кайда,за една година няма да остане един читав терорист :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

slivnalia написа:Боли ме за Цска и то много,но това е жалка родна картинка.Такава ни е цялата скапана държава.Жалко за всички нас феновете!!!А на тези които се радват и злорадстват ще им кажа че няма ЛЕВСКИ,ЛОКО,ЛИТЕКС според мен всички са си едни :ПЕРАЛНИ: такаче ако започнат да се разнищват нещата ще стане страшно.И накрая един виц: Американското правителство преговаряло с Александър Томов,да бъде внедрен като лидер на Ал Кайда,за една година няма да остане един читав терорист :lol: :lol: :lol:
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Аз пак съм за риба;;;;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Докато позволявате във спорта да се месят неуспели политици,кат въпросния Томов,и такива изненади ще има.
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

INCUBUS написа:Докато позволявате във спорта да се месят неуспели политици,кат въпросния Томов,и такива изненади ще има.
Аз му позволих и сега съжалявам. :smt071
Аз пак съм за риба;;;;
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Горещи новини от CNN
Сръбското правителство е вербувало г-н Томов да стане президент на Косово!!!
След година Република Косово няма да съществува :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

drebens написа:След като Пирин Благоевград играе във В група за неплатени данаци значи че и това отборче трябва да гние там.

Това е истината.За едни може,за други не?Що така?Който на каквото си постеле,на такова ще легне.Каквато попара си надроби,такава ще сърба.Може да се случи такова нещо на всеки отбор в България,но дали ще се вдигне толкова шум например за Ботев,или Черно море?НЕ!Е сега им дойде реда на ЦСКА да се отровят малко,пък то е сигурно,че ще ги гледаме пак в Шампионската лига и в А група,въпрос на време и шум.Пожелавам им да се оправят по-бързо и да си имат обичка на ушенцето!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
stoka
новобранец
новобранец

Мнение от stoka »

slivnalia написа:Боли ме за Цска и то много,но това е жалка родна картинка.Такава ни е цялата скапана държава.Жалко за всички нас феновете!!!А на тези които се радват и злорадстват ще им кажа че няма ЛЕВСКИ,ЛОКО,ЛИТЕКС според мен всички са си едни :ПЕРАЛНИ: такаче ако започнат да се разнищват нещата ще стане страшно.И накрая един виц: Американското правителство преговаряло с Александър Томов,да бъде внедрен като лидер на Ал Кайда,за една година няма да остане един читав терорист :lol: :lol: :lol:
:smt023 :smt023 :smt023
Ако изхвърлят ЦСКА във В група,БГ футбола тотално ще деградира,вместо убиеца на европейски шампиони в А група мездра,Беласица,(маргарин)Калиакра Краварна и се такива грандове.
Не е редно клубният отбор които може би най много е направил за това името на България да се прослави сред европеиските отбори да играе по селата!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Дори и във В група пак сме Шампиони .сектор Б Кой Сега Е Номер Едноооо
Изображение
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

MiTaKa™ написа:Дори и във В група пак сме Шампиони .сектор Б Кой Сега Е Номер Едноооо
Е да то остава Pадомир Бучино Ярджиловци Витановци и тн да не може да биете срам позор фанете се скриите некаде :lol: :oops: така е чорбар срам нема :lol: :finga:
Изображение Chelsea
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Сичките левскарчета са палячовци !!!!!!! Незнам кой е за В група като смешния левски пада от черноморец !!!!!!!! Да те бие черноморец :D :D :D :D :D Ами по добре го закрийте тоя клуб !!!!!!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

MiTaKa™ написа:Дори и във В група пак сме Шампиони .сектор Б Кой Сега Е Номер Едноооо
Мислех да пиша още в началото на темата но ми стана интересно какво точно ще напише Митака.. :) и не останах разочарован-вся смут с това мнение..
Аз съм левскар и моето мнение е че за станалото не е виновен нито Левски,нито ЦСКА или който и да е друг клуб или БФС,най-големия виновник е Лупи,и Митал че е сложил Лупи там кадето не му е хич мястото.Той(лупи)горкия доскоро не заеше топката кръгла ли е,квадратна ли е...и го сложили да ръководи П.Ф.К..Ти не може да ръководиш един клуб и да не се интересуваш какви условия и срокове тябва да покриеш за лиценз,това кадето разправят -за неизпратения факс и тем подобни са глупости,ти не си се поинтересувал какво трябва да се направи...после другите ти виновни защо не ти били казали.... :) Така че неможе да се очаква друго от невежата маймуна Лупи освен да затрие отбора......А за "В"група мисля че няма да ви преместят защото за нашето първенство отговаря БФС и ще ви пощадят.....
Какво да се прави пак ще гледате Синята Одисея в ШЛ по телевизията..... :wink:
Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

стига сте се карали какво като е във "В" пак се рита топка ,е верно терените са малко по различни ,публиката по- държи на алкохол ,съдиите са по-евтини и издържат на бой :axe: !
Като гледам май и стадиона ще ви вземат ,ДА ГОВОРЯ ЛИ СЪС КМЕТА НА БОВ ДА ВИ ОТДАДЕ НАШИЯ! скромно, 2/3 прасета на месец и танк "5ти ОКЕАН" глей къв красавец е страничния съдия е алпинист :lol:

Изображение

ей го в по голям размер ,да си запазите по-хубав сектор ЕЙ! http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

хахах чудесен е :lol: , аз от скалите ще гледам мача , по-високо е хах и ще гледам подобре .... вие се ебавате ама положението е в ситуация :cry:
Изображение
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

DrAkoN написа:Сичките левскарчета са палячовци !!!!!!! Незнам кой е за В група като смешния левски пада от черноморец !!!!!!!! Да те бие черноморец :D :D :D :D :D Ами по добре го закрийте тоя клуб !!!!!!
Това беше единствения мач на който бях тази година.Еми то Дързост и красота е по-интересно бе.Смях,смях,направо нямам думи.А що се отнася до ЦСКА-ако имат задължения към институциите,да ги гонят от футбола направо.Мен заради една смешна сума ми разкаха играта(чак на агенцията за държавни вземавия ме дадоха тъпанарите).Без значение дали са Левски или ЦСКА-щом си сгафил,ще си плащаш.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Ако БФС се надупи на чорбата си заслужаваме да ни изхвърлят от международния футбол.Да не би един Ювентус да е по малко емблема от това изкуствено отборче.И не мога да разбера как може да се дава гласност на такива като тоя тупан Дучето,че чак пък и правила започнаха да определят,а и заплахи раздават ,щели да преркратяват мачовете на Левски,интересно с кой,след като на тяхните мачове ходят по 300 човека.Поне за стадион няма да мислят,тоя си е екстра за В група.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”