Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Моят риболовен излет
 Моят риболовен излет

Успешен на яз. Душанци
Успешен на яз. Душанци
Добър ден колеги . Вчера с моите приятели решихме да опробваме новите покупки на фирма Ава- Шима , по точно - фидер 3.90 м  и телескоп 7м . В 8 сутринта вече бяхме на язовира Душанци , на устието на язовира , от страна на Копрившица , който мисли да ходи там - да има напредвид че пътя станал оште по лош заради това че започнали оттам да изкарват дърва със камиони , та распънахме такъми и почнахме да ловим - уклеи , червеноперки , бабушки и платички , кълве мошно , но наша цел не беше да наловим в промишлено количество , а да испробваме нови такъми и както винаги - да получиш удоволствие от природа и от самия риболов . Всичко е беше добре само , че много боклуци навсякаде , колеги - убирайте след  себе си ! Сега ште опитам да пусна снимки

Последно промяна от EGOR на Сря Юни 11, 2008 5:07 pm, променено общо 2 пъти.

- 
				Бачо Илия
- учете се от него 
Re: Успешен на яз. Душанци
Браво колега , един от любимите ми язовири.   

Скоро ще го посетя но от северната страна

- 
				stanka_laki
- новобранец 
Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир. 

- ivan_yo
- разбира нещата 
Откаде ще са се взели пък те?stanka_laki написа:Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир.
Сигорно са секачи. С тебе сме се виждали . Дй някаква дата пък може и да се засечем.
НАСЛУКА
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ

добър вечер колега , и аз чух от много места че изтървали сатки и че излизат пастърви , и че захранка за тях е специална на гранули , но нито аз , нито други риболовци които били до мен не хванали пастърва , едра платика да , а за събратя , вчера ги нямаше , а те ходят на северна страна на скалите , ние бяхме от южната и макар че вчера беше вторник - всички места беше заетиstanka_laki написа:Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир.
Добре колегаivan_yo написа:Откаде ще са се взели пък те?stanka_laki написа:Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир.
Сигорно са секачи. С тебе сме се виждали . Дй някаква дата пък може и да се засечем.
НАСЛУКА
- 
				stanka_laki
- новобранец 
Първо здравей колега ivan_yo . Ходих на язовира в четвъртък значи и помен нямаше от пастървата скачаше от към скалите но по еденични броики . Значи бабущката кълве яко  1 щука си хфанах 2 платики и времето се развали събра се земя и небе  и се прецака кълвенето. Питах един колега  който ми помогна та си извадих щуката от шавара с лодка  та тои ми каза че излизат 2 бичима по 300гр и по 800гр които са останали от зимата когато се ообърнали 2 садки .но не и там където се видяхме за последно. Не я пробвах и по реката защото течеше мътна.Та риболова там на всеки му стана ясно  какъв е. Който сее запътил за там НАСЛУКА......  

Има  Гъбари  и след обед ловят риба/ Индиянци/

Има  Гъбари  и след обед ловят риба/ Индиянци/- ivan_yo
- разбира нещата 
Кажи нещо за пътя от гарата за устието, че в тези дъждове и ако минават и камиони с дърва, сигурно ще е ужасен.stanka_laki написа:Първо здравей колега ivan_yo . Ходих на язовира в четвъртък значи и помен нямаше от пастървата скачаше от към скалите но по еденични броики . Значи бабущката кълве яко 1 щука си хфанах 2 платики и времето се развали събра се земя и небе и се прецака кълвенето. Питах един колега който ми помогна та си извадих щуката от шавара с лодка та тои ми каза че излизат 2 бичима по 300гр и по 800гр които са останали от зимата когато се ообърнали 2 садки .но не и там където се видяхме за последно. Не я пробвах и по реката защото течеше мътна.Та риболова там на всеки му стана ясно какъв е. Който сее запътил за там НАСЛУКА......

Има Гъбари и след обед ловят риба/ Индиянци/
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ

- 
				stanka_laki
- новобранец 
Нее кой знае каква трагедия ти го познаваш  в началото големите камъни където ги заобикаляхме са ги извадили и е по добре некаде по средата малко е поразклепан с кал и преди язовира до края е кал но с две думи и по лош е бил. С опела влизам без проблем . НАСЛУКА............