Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Успешен на яз. Душанци
Успешен на яз. Душанци
Добър ден колеги . Вчера с моите приятели решихме да опробваме новите покупки на фирма Ава- Шима , по точно - фидер 3.90 м и телескоп 7м . В 8 сутринта вече бяхме на язовира Душанци , на устието на язовира , от страна на Копрившица , който мисли да ходи там - да има напредвид че пътя станал оште по лош заради това че започнали оттам да изкарват дърва със камиони , та распънахме такъми и почнахме да ловим - уклеи , червеноперки , бабушки и платички , кълве мошно , но наша цел не беше да наловим в промишлено количество , а да испробваме нови такъми и както винаги - да получиш удоволствие от природа и от самия риболов . Всичко е беше добре само , че много боклуци навсякаде , колеги - убирайте след себе си ! Сега ште опитам да пусна снимки

Последно промяна от EGOR на Сря Юни 11, 2008 5:07 pm, променено общо 2 пъти.
-
- учете се от него
Re: Успешен на яз. Душанци
Браво колега , един от любимите ми язовири.
Скоро ще го посетя но от северната страна 

-
- новобранец
Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир. 

- ivan_yo
- разбира нещата
Откаде ще са се взели пък те?stanka_laki написа:Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир.
Сигорно са секачи. С тебе сме се виждали . Дй някаква дата пък може и да се засечем.
НАСЛУКА
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
добър вечер колега , и аз чух от много места че изтървали сатки и че излизат пастърви , и че захранка за тях е специална на гранули , но нито аз , нито други риболовци които били до мен не хванали пастърва , едра платика да , а за събратя , вчера ги нямаше , а те ходят на северна страна на скалите , ние бяхме от южната и макар че вчера беше вторник - всички места беше заетиstanka_laki написа:Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир.
Добре колегаivan_yo написа:Откаде ще са се взели пък те?stanka_laki написа:Колега едни приятели се отбили вчера през Дущанци и казаха че излизала пастърва можеш ли да потвърдиш тази информация. Също така че имало много мургави събратя . Да си направя извод да ходя или да неходя на панаир.
Сигорно са секачи. С тебе сме се виждали . Дй някаква дата пък може и да се засечем.
НАСЛУКА
-
- новобранец
Първо здравей колега ivan_yo . Ходих на язовира в четвъртък значи и помен нямаше от пастървата скачаше от към скалите но по еденични броики . Значи бабущката кълве яко 1 щука си хфанах 2 платики и времето се развали събра се земя и небе и се прецака кълвенето. Питах един колега който ми помогна та си извадих щуката от шавара с лодка та тои ми каза че излизат 2 бичима по 300гр и по 800гр които са останали от зимата когато се ообърнали 2 садки .но не и там където се видяхме за последно. Не я пробвах и по реката защото течеше мътна.Та риболова там на всеки му стана ясно какъв е. Който сее запътил за там НАСЛУКА......
Има Гъбари и след обед ловят риба/ Индиянци/

- ivan_yo
- разбира нещата
Кажи нещо за пътя от гарата за устието, че в тези дъждове и ако минават и камиони с дърва, сигурно ще е ужасен.stanka_laki написа:Първо здравей колега ivan_yo . Ходих на язовира в четвъртък значи и помен нямаше от пастървата скачаше от към скалите но по еденични броики . Значи бабущката кълве яко 1 щука си хфанах 2 платики и времето се развали събра се земя и небе и се прецака кълвенето. Питах един колега който ми помогна та си извадих щуката от шавара с лодка та тои ми каза че излизат 2 бичима по 300гр и по 800гр които са останали от зимата когато се ообърнали 2 садки .но не и там където се видяхме за последно. Не я пробвах и по реката защото течеше мътна.Та риболова там на всеки му стана ясно какъв е. Който сее запътил за там НАСЛУКА......![]()
![]()
Има Гъбари и след обед ловят риба/ Индиянци/
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- новобранец
Нее кой знае каква трагедия ти го познаваш в началото големите камъни където ги заобикаляхме са ги извадили и е по добре некаде по средата малко е поразклепан с кал и преди язовира до края е кал но с две думи и по лош е бил. С опела влизам без проблем . НАСЛУКА............