Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дискусия
Модератор: nkolev66
-
- научил се да хвърля
Т.нар. кислородни бутилки не са ли леководолазно оборудване, за ралика от рапанджиите, които са твърд скафандър и маркуч с компресор на лодката ?
Не се заяждам, ами ето ви тема - ако бъркам нещо, просветлете ме.
Между другото, на по-млади години (сега имам проблеми с ушите, а и цигарите...), но тогава се бях изчевръстил с маска, шнорхел, един колан с оловни тежести и руски пневматичен харпун - редовно удрях по 20-тина попчета на Обзор, а даже и на два пъти - приличен лефер.
Тази година се топнах на същите места, но - ужас - всичко изтралено, като пустиня, даже миди няма...
Не се заяждам, ами ето ви тема - ако бъркам нещо, просветлете ме.
Между другото, на по-млади години (сега имам проблеми с ушите, а и цигарите...), но тогава се бях изчевръстил с маска, шнорхел, един колан с оловни тежести и руски пневматичен харпун - редовно удрях по 20-тина попчета на Обзор, а даже и на два пъти - приличен лефер.
Тази година се топнах на същите места, но - ужас - всичко изтралено, като пустиня, даже миди няма...
баща на рибарче
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте,
В мое лице имате съмишленик,който се занимава с подводен риболов от дете.Ще отговоря с удоволствие на всички въпроси свързани с този спорт.
Предварително ви предупреждавам,че в този форум ще срещнете яростни противници.Ще бъдете обиждани,иронизирани и тормозени от лица, които според мен нямат ни най-малка представа от подводния риболов и считат Черно море за своя лична и неприкосновена територия.
Не им доставяйте удоволствие като падате на тяхното ниво и отвръщате в техния стил.Нека се опитаме да направим този подфорум място в което всеки да подпомага другия с каквото може.
Ако желаете погледнете и този сайт http://www.spearfish.org/news.php
С пожелание за успехи:justinian
В мое лице имате съмишленик,който се занимава с подводен риболов от дете.Ще отговоря с удоволствие на всички въпроси свързани с този спорт.
Предварително ви предупреждавам,че в този форум ще срещнете яростни противници.Ще бъдете обиждани,иронизирани и тормозени от лица, които според мен нямат ни най-малка представа от подводния риболов и считат Черно море за своя лична и неприкосновена територия.
Не им доставяйте удоволствие като падате на тяхното ниво и отвръщате в техния стил.Нека се опитаме да направим този подфорум място в което всеки да подпомага другия с каквото може.
С пожелание за успехи:justinian
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
- barutchiata ©
- Администратор
без да влизам в подробности доста говорих на Фихера да направиме този подфорум.Мисля всеки има право на изява и разбиране.Пожелавам на харпунджиите успех и богат улов.Това се отнася само за Черноморието Защото ако се срещнеме на някои язовир Жална им майка.
Последно промяна от barutchiata © на Вто Дек 13, 2005 10:40 pm, променено общо 1 път.
- spook
- ще става разбирач
privet i ot men !!
nai-nakraia da se poiavi i tozi podforum
kakto pisah i v morskia - tazi godina se zapalih po podvodnia ribolov
na kamanite sled vlas izlizaha prilichni popove i platerini . tam ne hodiat lodki da traliat i se zavarta mnogo riba.
jalko , che niamam neopren ( vse oshte) ta da se gonim s leferite
nai-nakraia da se poiavi i tozi podforum

kakto pisah i v morskia - tazi godina se zapalih po podvodnia ribolov
na kamanite sled vlas izlizaha prilichni popove i platerini . tam ne hodiat lodki da traliat i se zavarta mnogo riba.
jalko , che niamam neopren ( vse oshte) ta da se gonim s leferite

Здравейте,
С пожелание за успехи:justinian Здравей justinian написаното по горе за кой от двата сайта се отнася
С пожелание за успехи:justinian Здравей justinian написаното по горе за кой от двата сайта се отнася

-
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Защо, не знам ,но е изрично забранен (виж на фиксер съобщението с цитатите от закона)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
justinianе... купих си някои неща за под вода обаче
за снимане!!!
... и не си прав... аз не съм ти враг. Не се прави на света вода нападната от зло куче ...
ядох ме се много с тебе на тая тема... ама виждаш , че и други палят яко заради харпунджиите - така си е, бе , признай си го - плашите рибата
аре т'ва на майтап.....
........защо съм тук, човече, като си отворен свържи се с тия хора:
http://friends-of-the-sea.com/
сайта им е пракраснен - това са много отворени и мъжки момчета, някои познавам лично. Справят се отлично под вода и с фотоапаратите. Водолазното дело, мой човек не е само бучене на риби, то има много направления ...едното от тях пространствено-художественото ме вълнува много. Аз...да ти го кажа направо съм зодия РИБИ 02.03.1961г. съм роден - чак ли си сега - не ми кеф да ме гониш със стрелата
айде и добре да разгледаш сайта, ейййй !!!
ако го видиш късно това ти пускам ЛС с него.

... и не си прав... аз не съм ти враг. Не се прави на света вода нападната от зло куче ...

аре т'ва на майтап.....

........защо съм тук, човече, като си отворен свържи се с тия хора:
http://friends-of-the-sea.com/
сайта им е пракраснен - това са много отворени и мъжки момчета, някои познавам лично. Справят се отлично под вода и с фотоапаратите. Водолазното дело, мой човек не е само бучене на риби, то има много направления ...едното от тях пространствено-художественото ме вълнува много. Аз...да ти го кажа направо съм зодия РИБИ 02.03.1961г. съм роден - чак ли си сега - не ми кеф да ме гониш със стрелата

айде и добре да разгледаш сайта, ейййй !!!
ако го видиш късно това ти пускам ЛС с него.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
Маломерни риби
Занимававсе със подводен риболов отдавна и можеби замен това е най-силното преживяване което нее отминоло и забравено със годините.
Случайно намерих този сайт и много се зарадвах че има още един таъв.Но ме подразни серията от снимки на колегата въдичар със някакво калканче от пристанището в гр.Созопол .Мисля че има далеч по-достойни по размери риби за снимане от покозаните.
Пожелавамво по-голяма слука със която наистина дасе гордее...

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р