Дискусия

Модератор: nkolev66

Advokat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Advokat »

Т.нар. кислородни бутилки не са ли леководолазно оборудване, за ралика от рапанджиите, които са твърд скафандър и маркуч с компресор на лодката ?
Не се заяждам, ами ето ви тема - ако бъркам нещо, просветлете ме.
Между другото, на по-млади години (сега имам проблеми с ушите, а и цигарите...), но тогава се бях изчевръстил с маска, шнорхел, един колан с оловни тежести и руски пневматичен харпун - редовно удрях по 20-тина попчета на Обзор, а даже и на два пъти - приличен лефер.
Тази година се топнах на същите места, но - ужас - всичко изтралено, като пустиня, даже миди няма...
баща на рибарче
sigji
новобранец
новобранец

Мнение от sigji »

Zdraveite az sam nov vav sait4eto ma mnogo se kefia na podvodnia ribolov do sega nesam go praktikuval na more no imam goliamo jelanie da opitam ina4e sam se gmurkal za rapan4eta ma biah po malak i ba6tami ne mi davahe da se gmurkam s harpun.
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Здравейте,
В мое лице имате съмишленик,който се занимава с подводен риболов от дете.Ще отговоря с удоволствие на всички въпроси свързани с този спорт.
Предварително ви предупреждавам,че в този форум ще срещнете яростни противници.Ще бъдете обиждани,иронизирани и тормозени от лица, които според мен нямат ни най-малка представа от подводния риболов и считат Черно море за своя лична и неприкосновена територия.
Не им доставяйте удоволствие като падате на тяхното ниво и отвръщате в техния стил.Нека се опитаме да направим този подфорум място в което всеки да подпомага другия с каквото може.
Ако желаете погледнете и този сайт http://www.spearfish.org/news.php
С пожелание за успехи:justinian
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

без да влизам в подробности доста говорих на Фихера да направиме този подфорум.Мисля всеки има право на изява и разбиране.Пожелавам на харпунджиите успех и богат улов.Това се отнася само за Черноморието Защото ако се срещнеме на някои язовир Жална им майка.
Последно промяна от barutchiata © на Вто Дек 13, 2005 10:40 pm, променено общо 1 път.
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

privet i ot men !!
nai-nakraia da se poiavi i tozi podforum 8)
kakto pisah i v morskia - tazi godina se zapalih po podvodnia ribolov
na kamanite sled vlas izlizaha prilichni popove i platerini . tam ne hodiat lodki da traliat i se zavarta mnogo riba.
jalko , che niamam neopren ( vse oshte) ta da se gonim s leferite :cry:
FENDER
новобранец
новобранец

Мнение от FENDER »

Здравейте,
В мое лице имате съмишленик,който се занимава с подводен риболов от дете.Ще отговоря с удоволствие на всички въпроси свързани с този спорт.
Предварително ви предупреждавам,че в този форум ще срещнете яростни противници.Ще бъдете обиждани,иронизирани и тормозени от лица, които според мен нямат ни най-малка представа от подводния риболов и считат Черно море за своя лична и неприкосновена територия.
Не им доставяйте удоволствие като падате на тяхното ниво и отвръщате в техния стил.Нека се опитаме да направим този подфорум място в което всеки да подпомага другия с каквото може.
Ако желаете погледнете и този сайт http://www.spearfish.org/news.php
С пожелание за успехи:justinian
Здравей justinian написаното по горе за кой от двата сайта се отнася :?:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

FENDER,
Не си ли разбрал?!?Прочети отново какво съм написал по-горе.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
FENDER
новобранец
новобранец

Мнение от FENDER »

Явно наистина не съм чел внимателно. :oops: Но и времето все не стига да си проверя любимите сайтове че и други нови.
WishMonSteR
новобранец
новобранец

Мнение от WishMonSteR »

много се извинявам колеги и ако може да ме светнете малко защо не е разрешен подводния риболов в сладководните водоеми при услови че съм без кислороден апарат
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Защо, не знам ,но е изрично забранен (виж на фиксер съобщението с цитатите от закона)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

justinianе... купих си някои неща за под вода обаче :wink: за снимане!!!
... и не си прав... аз не съм ти враг. Не се прави на света вода нападната от зло куче ... :lol: ядох ме се много с тебе на тая тема... ама виждаш , че и други палят яко заради харпунджиите - така си е, бе , признай си го - плашите рибата :lol: :lol: :lol:
аре т'ва на майтап..... :lol: :lol: :lol:

........защо съм тук, човече, като си отворен свържи се с тия хора:
http://friends-of-the-sea.com/
сайта им е пракраснен - това са много отворени и мъжки момчета, някои познавам лично. Справят се отлично под вода и с фотоапаратите. Водолазното дело, мой човек не е само бучене на риби, то има много направления ...едното от тях пространствено-художественото ме вълнува много. Аз...да ти го кажа направо съм зодия РИБИ 02.03.1961г. съм роден - чак ли си сега - не ми кеф да ме гониш със стрелата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
айде и добре да разгледаш сайта, ейййй !!!
ако го видиш късно това ти пускам ЛС с него.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
joro_olympus
новобранец
новобранец

Мнение от joro_olympus »

За тази година - толкоз...
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Маломерни риби

Мнение от Скорпид »

Занимававсе със подводен риболов отдавна и можеби замен това е най-силното преживяване което нее отминоло и забравено със годините. :P Случайно намерих този сайт и много се зарадвах че има още един таъв.Но ме подразни серията от снимки на колегата въдичар със някакво калканче от пристанището в гр.Созопол .Мисля че има далеч по-достойни по размери риби за снимане от покозаните. :x :idea: :wink: Пожелавамво по-голяма слука със която наистина дасе гордее... :? :oops:
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Една идея към админите :oops: в пъвоначалната страница там където са изредени морските риби :? мисля че списака е доста непълен :wink: Ако искат може даго продължим и да сложим по някоя снимка :wink: :wink: :cry: :?:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:shock: Преди да забранят яз Студена, с един колега се топнахме, че беше жега и видяхме по дъното някакви бели неща. На другия ден с маски и шнорхели видяхме, че тези бели неща е разложена пастърва :!: Беше ужасна гледка. На 40 - 50 метра дъното беще покрито с дребна и едра риба чак до горското. Та сигурно за това е забраната - да могат някои да си я тровят на спокойствие :shock: :shock: От тогава не съм далдисвал :shock: :shock:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”