Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.

Мнение от Бачо Илия »

natrii написа:А 1000 гласа за колко време са събрани? :shock: И като станат...колко там...7000 какво става? :mrgreen:

Бре че съм официален :D
И аз попитах , Ал Капоне обясни по-нататък какво следва , но явно не си видял поста в другата тема:
AL KAPONE написа:

Проекта няма как да се финализира бързо и вие като възрастни трябва да го осъзнавате !!! При събирането на необходимия брой гласове ще се внесе... това е ясно :roll: Следва срок за разглеждане на Проблема който е от 6 месеца до Година :roll: През това време се правят проверки в законодателството на съответната държава !!! При остановяване на проблем.... се налагат Европейски програми обвързани със срокове за резултати и санкции :idea: Всеки регистриран имейл служи за обратна връзка и информация към гражданите тъжители по въпроса :roll:

Всичко дето пиша е от втора ръка инфо и може да греша за някои неща... и ще ми прощавате за грешки, всяко действие и напредък ще се публикува в сайта :roll: Въпросът е че това е преход за следващото поколение... който трябва ние да минем :roll: Поздрав
Поздрави и Успех!
Изображение
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Ех...да беше толквоа лесно...драскаме 5-6 реда 7000-8000 човека и вече сме добре...ама не... :( мерси IDA за обяснението... :wink:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

sapuna написа:Пуснал съм теми в:http://zarta.org/forums.php?action=view ... opicid=387Направете го и Вие!
Ааааа Сапуне изпревари съм те :wink:
http://zarta.org/forums.php?action=view ... opicid=385
ако искаш изтрий моята тема нали си МОД. за да не стане нахално... :|
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Вярно!Рядко гледам другите раздели,освен Риболов и по тази причина съм допуснал дублаж!Нека стоят и двете! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

И аз гласувах :wink: Дано да помогне с нещо ,ама се съмнявам :roll:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Jechev написа:
IDA написа:Ами явно държавниците там , си гледат интересите на държавата , пък тук 70 000 потребители и читатали на рибарски форуми , не можем да съберем 7000 подписа , че да заставят и нашите държавници да си вършат работат.....
IDA стига плака с тая петиция, само с подписи не става, а и законите не са ни толкова лоши и неефективни, какво го бригат подписите ни свикналия да не работи и да поема отговорност служител, а точно с такива люде е пълно в администрацията ни!!!???
А и Не е само до държавници, просто обикновените хората там ги дразни простотията и мърсотията която им доставяме безплатно по водоемите и вземат адекватни мерки...ми вижте гръцките села , къщи и дворове как изглеждат....абе заслужаваме си рестрикциите и това е! :evil:
Колега Jechev ,
Ще постна в тази тема , да не спамя онази за Гърция. Аз не "плача с тая петиция" , ПЕТИЦИЯТА в края на краищата е един вот или една анкета , ако щеш го наречи , на начин на мислене и на ценностна система на организираните под формата на Форуми ,писатели и читатели " по интереси"- в случая , Любителски Риболов. За сега , имайки в предвид цифрите по-горе , положителния ВОТ е едва 1.5% ( 1077 подписа) Представям си за какво става дума пък и като не сме си "у нас" - ми пак толкова ще са процентите на съвестните риболовци - 1.5% ( статистиката никога не греши , при достатъчно голям брой участници) Така че поне за сега нещата и там и тук са ясни......
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Не съм песимист, но Илийката го каза правилно. Никои не е длъжен и извода пак го написа, явно на много не им изнася. Какво по ясно от това. Може и малко да сме но ще се борим с всякакви законни средсрва да спрем малоумщината по водоемите.

Може ли с маломерни шаранчета, сулки, писалки, сомчета и др. да си храним котките, че нямаме плъхове достатъчно или да пускаме мрежи за да продадем нещо за жълти стотинки. Колеги за риболова знам три термина:

Спортен - тръпка от риболова и състезанието
Любителски - тръпка от риболов и почивка
Промишлен - изисква се разрешително и специални условия

Всеки един вид риболов си има законни норми, за това е тази петиция, за да накараме всички да ги спазват.
За екологията е също болезнено. Въпрос на самосъзнание. Щом си тръскаме пепелника до врата на колата !!!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Лошото е че дори и ония в Белгия да настъпят нашите....те привидно ще вземат мерки и после пак по старо му. Защото оня с мрежите знае на кого да занесе един шаран, а въпросния шаран яде....
Мерките трябва ние да взимаме.....примерно една бойна дружинка от 10 души към всеки ловно-рибарски клуб.....и така....с една лодка хоп 1 мрежа, хоп 2...па си напалят 1 огън с тях /да не премръзнат/. Ха тука на един отдуят гумите....там на друг лодката потопят. А може и някой ошамарен да стане....с педагогически цели. Колкото и неосъществимо да ви звучи това.....по вероятно е това да е успешно отколкото другото. Защото ние българите така сме свикнали....в каче с мед да бъркаме и после лапа да ближем.
Но нищо не губим....дано успеем с подписите....
Иначе не 1 и 2 мрежи от водата съм извадил и не 1 и 2-ма рибата си без да искат в водата са върнали....
Те иначе в водата са силни...крака чупят, глави... обаче като излезе на брега...."не бе, дай да се разбереме като хора, е сега ще извадя мрежата". Само че ние нетрябва само пред компютъра да се жалваме а и на водоема глас да нададем, че ако те са 2-ма.....ние сме 10-тима...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Пробвам и аз да ви дам поткрепа в петициата вече на два пати,но не ми успева,ми писа че ште получа некакав mail но не получавам,ако некои знае какво става да каже
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Няколко приятели които ползват поща в Yahoo имаха същия проблем..... В Abv всичко е наред мисля...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги ,темата тук , и подписа ми към нея , е към всички , които още не са видяли че имаме ПЕТИЦИЯ !!!!
Изображение
lu40
новобранец
новобранец

Мнение от lu40 »

И от abv и от Gmail няма проблеми-пуснах и от двете-става за минути.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги , правете каквото правя аз , а аз това което знам и мога , го правя обществено достояние ( пък аз знам и мога много ....) Моля Ви , гласувайте за ПЕТИЦИЯТА- тя е бъдещето на нашите деца и внуци!!! Ние , трябва да извървим "трънливия" ...., и кръста се носи -поименно!!!
Капоне е хиляда пъти прав- ние с вота си , по един или по друг начин ще платим тази цена ! Ние , българите , винаги сме си плащали ,по големите сметки , и винаги си е струвало......
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Nemezis_ss написа:Мерките трябва ние да взимаме.....примерно една бойна дружинка от 10 души към всеки ловно-рибарски клуб.....и така....с една лодка хоп 1 мрежа, хоп 2...па си напалят 1 огън с тях /да не премръзнат/. Ха тука на един отдуят гумите....там на друг лодката потопят. А може и някой ошамарен да стане....с педагогически цели. Колкото и неосъществимо да ви звучи това.....по вероятно е това да е успешно отколкото другото. Защото ние българите така сме свикнали....в каче с мед да бъркаме и после лапа да ближем.
Но нищо не губим....дано успеем с подписите....
Иначе не 1 и 2 мрежи от водата съм извадил и не 1 и 2-ма рибата си без да искат в водата са върнали....
Те иначе в водата са силни...крака чупят, глави... обаче като излезе на брега...."не бе, дай да се разбереме като хора, е сега ще извадя мрежата". Само че ние нетрябва само пред компютъра да се жалваме а и на водоема глас да нададем, че ако те са 2-ма.....ние сме 10-тима...
Колега с такива бойни отряди можем да си навлечем само беля(макар че много ми се иска ама...),защото колкото си воаражен ти-толкова може да е и тоя отсреща и ако се стигне до бум-бам....а недай си боже го гръмнеш или раниш после неможеш да се оправиш......Наща ъпсурдна държава съди собствения си граничар че гъмнял турски браконйер при самозащита и изпълнявайки служения си дълг........какво остава за бригадите които предлагаш-самозванци с идеална цел?!? :?
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ей , не спамете темата :evil: Тя Е ЗА ПОДПИСВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА , а не за бракониерите!!! За тях си има отделен подфорум и достатъчно теми :idea: :idea: :idea:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”