Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.
И аз попитах , Ал Капоне обясни по-нататък какво следва , но явно не си видял поста в другата тема:natrii написа:А 1000 гласа за колко време са събрани?И като станат...колко там...7000 какво става?
Бре че съм официален
Поздрави и Успех!AL KAPONE написа:
Проекта няма как да се финализира бързо и вие като възрастни трябва да го осъзнавате !!! При събирането на необходимия брой гласове ще се внесе... това е ясноСледва срок за разглеждане на Проблема който е от 6 месеца до Година
През това време се правят проверки в законодателството на съответната държава !!! При остановяване на проблем.... се налагат Европейски програми обвързани със срокове за резултати и санкции
Всеки регистриран имейл служи за обратна връзка и информация към гражданите тъжители по въпроса
![]()
Всичко дето пиша е от втора ръка инфо и може да греша за някои неща... и ще ми прощавате за грешки, всяко действие и напредък ще се публикува в сайтаВъпросът е че това е преход за следващото поколение... който трябва ние да минем
Поздрав
-
- разбира нещата
Ех...да беше толквоа лесно...драскаме 5-6 реда 7000-8000 човека и вече сме добре...ама не...
мерси IDA за обяснението... 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- CERRUTI
- сериозен играч
Ааааа Сапуне изпревари съм теsapuna написа:Пуснал съм теми в:http://zarta.org/forums.php?action=view ... opicid=387Направете го и Вие!

http://zarta.org/forums.php?action=view ... opicid=385
ако искаш изтрий моята тема нали си МОД. за да не стане нахално...

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вярно!Рядко гледам другите раздели,освен Риболов и по тази причина съм допуснал дублаж!Нека стоят и двете! 

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз гласувах
Дано да помогне с нещо ,ама се съмнявам 

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- учете се от него
Колега Jechev ,Jechev написа:IDA стига плака с тая петиция, само с подписи не става, а и законите не са ни толкова лоши и неефективни, какво го бригат подписите ни свикналия да не работи и да поема отговорност служител, а точно с такива люде е пълно в администрацията ни!!!???IDA написа:Ами явно държавниците там , си гледат интересите на държавата , пък тук 70 000 потребители и читатали на рибарски форуми , не можем да съберем 7000 подписа , че да заставят и нашите държавници да си вършат работат.....
А и Не е само до държавници, просто обикновените хората там ги дразни простотията и мърсотията която им доставяме безплатно по водоемите и вземат адекватни мерки...ми вижте гръцките села , къщи и дворове как изглеждат....абе заслужаваме си рестрикциите и това е!
Ще постна в тази тема , да не спамя онази за Гърция. Аз не "плача с тая петиция" , ПЕТИЦИЯТА в края на краищата е един вот или една анкета , ако щеш го наречи , на начин на мислене и на ценностна система на организираните под формата на Форуми ,писатели и читатели " по интереси"- в случая , Любителски Риболов. За сега , имайки в предвид цифрите по-горе , положителния ВОТ е едва 1.5% ( 1077 подписа) Представям си за какво става дума пък и като не сме си "у нас" - ми пак толкова ще са процентите на съвестните риболовци - 1.5% ( статистиката никога не греши , при достатъчно голям брой участници) Така че поне за сега нещата и там и тук са ясни......
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не съм песимист, но Илийката го каза правилно. Никои не е длъжен и извода пак го написа, явно на много не им изнася. Какво по ясно от това. Може и малко да сме но ще се борим с всякакви законни средсрва да спрем малоумщината по водоемите.
Може ли с маломерни шаранчета, сулки, писалки, сомчета и др. да си храним котките, че нямаме плъхове достатъчно или да пускаме мрежи за да продадем нещо за жълти стотинки. Колеги за риболова знам три термина:
Спортен - тръпка от риболова и състезанието
Любителски - тръпка от риболов и почивка
Промишлен - изисква се разрешително и специални условия
Всеки един вид риболов си има законни норми, за това е тази петиция, за да накараме всички да ги спазват.
За екологията е също болезнено. Въпрос на самосъзнание. Щом си тръскаме пепелника до врата на колата !!!
Може ли с маломерни шаранчета, сулки, писалки, сомчета и др. да си храним котките, че нямаме плъхове достатъчно или да пускаме мрежи за да продадем нещо за жълти стотинки. Колеги за риболова знам три термина:
Спортен - тръпка от риболова и състезанието
Любителски - тръпка от риболов и почивка
Промишлен - изисква се разрешително и специални условия
Всеки един вид риболов си има законни норми, за това е тази петиция, за да накараме всички да ги спазват.
За екологията е също болезнено. Въпрос на самосъзнание. Щом си тръскаме пепелника до врата на колата !!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Лошото е че дори и ония в Белгия да настъпят нашите....те привидно ще вземат мерки и после пак по старо му. Защото оня с мрежите знае на кого да занесе един шаран, а въпросния шаран яде....
Мерките трябва ние да взимаме.....примерно една бойна дружинка от 10 души към всеки ловно-рибарски клуб.....и така....с една лодка хоп 1 мрежа, хоп 2...па си напалят 1 огън с тях /да не премръзнат/. Ха тука на един отдуят гумите....там на друг лодката потопят. А може и някой ошамарен да стане....с педагогически цели. Колкото и неосъществимо да ви звучи това.....по вероятно е това да е успешно отколкото другото. Защото ние българите така сме свикнали....в каче с мед да бъркаме и после лапа да ближем.
Но нищо не губим....дано успеем с подписите....
Иначе не 1 и 2 мрежи от водата съм извадил и не 1 и 2-ма рибата си без да искат в водата са върнали....
Те иначе в водата са силни...крака чупят, глави... обаче като излезе на брега...."не бе, дай да се разбереме като хора, е сега ще извадя мрежата". Само че ние нетрябва само пред компютъра да се жалваме а и на водоема глас да нададем, че ако те са 2-ма.....ние сме 10-тима...
Мерките трябва ние да взимаме.....примерно една бойна дружинка от 10 души към всеки ловно-рибарски клуб.....и така....с една лодка хоп 1 мрежа, хоп 2...па си напалят 1 огън с тях /да не премръзнат/. Ха тука на един отдуят гумите....там на друг лодката потопят. А може и някой ошамарен да стане....с педагогически цели. Колкото и неосъществимо да ви звучи това.....по вероятно е това да е успешно отколкото другото. Защото ние българите така сме свикнали....в каче с мед да бъркаме и после лапа да ближем.
Иначе не 1 и 2 мрежи от водата съм извадил и не 1 и 2-ма рибата си без да искат в водата са върнали....
Те иначе в водата са силни...крака чупят, глави... обаче като излезе на брега...."не бе, дай да се разбереме като хора, е сега ще извадя мрежата". Само че ние нетрябва само пред компютъра да се жалваме а и на водоема глас да нададем, че ако те са 2-ма.....ние сме 10-тима...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пробвам и аз да ви дам поткрепа в петициата вече на два пати,но не ми успева,ми писа че ште получа некакав mail но не получавам,ако некои знае какво става да каже
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Няколко приятели които ползват поща в Yahoo имаха същия проблем..... В Abv всичко е наред мисля...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
Колеги ,темата тук , и подписа ми към нея , е към всички , които още не са видяли че имаме ПЕТИЦИЯ !!!!
И от abv и от Gmail няма проблеми-пуснах и от двете-става за минути.
-
- учете се от него
Колеги , правете каквото правя аз , а аз това което знам и мога , го правя обществено достояние ( пък аз знам и мога много ....) Моля Ви , гласувайте за ПЕТИЦИЯТА- тя е бъдещето на нашите деца и внуци!!! Ние , трябва да извървим "трънливия" ...., и кръста се носи -поименно!!!
Капоне е хиляда пъти прав- ние с вота си , по един или по друг начин ще платим тази цена ! Ние , българите , винаги сме си плащали ,по големите сметки , и винаги си е струвало......
Капоне е хиляда пъти прав- ние с вота си , по един или по друг начин ще платим тази цена ! Ние , българите , винаги сме си плащали ,по големите сметки , и винаги си е струвало......
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега с такива бойни отряди можем да си навлечем само беля(макар че много ми се иска ама...),защото колкото си воаражен ти-толкова може да е и тоя отсреща и ако се стигне до бум-бам....а недай си боже го гръмнеш или раниш после неможеш да се оправиш......Наща ъпсурдна държава съди собствения си граничар че гъмнял турски браконйер при самозащита и изпълнявайки служения си дълг........какво остава за бригадите които предлагаш-самозванци с идеална цел?!?Nemezis_ss написа:Мерките трябва ние да взимаме.....примерно една бойна дружинка от 10 души към всеки ловно-рибарски клуб.....и така....с една лодка хоп 1 мрежа, хоп 2...па си напалят 1 огън с тях /да не премръзнат/. Ха тука на един отдуят гумите....там на друг лодката потопят. А може и някой ошамарен да стане....с педагогически цели. Колкото и неосъществимо да ви звучи това.....по вероятно е това да е успешно отколкото другото. Защото ние българите така сме свикнали....в каче с мед да бъркаме и после лапа да ближем.

-
- учете се от него
Ей , не спамете темата
Тя Е ЗА ПОДПИСВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА , а не за бракониерите!!! За тях си има отделен подфорум и достатъчно теми