Николаевка 7 ми водоем.

Модератор: Кърцата

Swordfish92

Николаевка 7 ми водоем.

Мнение от Swordfish92 »

Здравейте, колеги! Смятаме събота да отидем на Николаевка тъй като отдавна не сме ходили там и сега не знаем какви са условията. Ще помоля ако някой е ходил на скоро да сподели какво е станало и имали риба. :)
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Николаевка 7 ми водоем.

Мнение от solveiko »

Таксата вече е 15лв. но за рибата не мога да кажя нищо.Миналата седмица излизаха само таранки и маломерни шаранчета.Пожелавам наслука и да пишете в успешни като се върнете.
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Наслука, ама както каза solveiko наистина излизат само каракуди и тук, таме малки шаранчета :D
snuri
новобранец
новобранец

Мнение от snuri »

solveiko написа:Таксата вече е 15лв. но за рибата не мога да кажя нищо.Миналата седмица излизаха само таранки и маломерни шаранчета.Пожелавам наслука и да пишете в успешни като се върнете.
ми таксата не е 15 а 10 лева бях там на 15.6.08 само каракуди и малко амурче 6 кг
Аватар
doktor1012
новобранец
новобранец

Мнение от doktor1012 »

Пускам инфо от събота 14.06,ходих на 7-ми рибарник.такса 15лв.През деня не излезе нищо (щот съм аматьор).
В неделя от 04ч. до 11ч. 13 шаранчета и три таранки.Трите по кило и нещо,останалите маломерни.Нямям снимки защото заваля и офейкахме.А иначе на 1-ви рибарник таксата е 10лв.Успех.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”