Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Николаевка 7 ми водоем.
Модератор: Кърцата
Николаевка 7 ми водоем.
Здравейте, колеги! Смятаме събота да отидем на Николаевка тъй като отдавна не сме ходили там и сега не знаем какви са условията. Ще помоля ако някой е ходил на скоро да сподели какво е станало и имали риба. 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Николаевка 7 ми водоем.
Таксата вече е 15лв. но за рибата не мога да кажя нищо.Миналата седмица излизаха само таранки и маломерни шаранчета.Пожелавам наслука и да пишете в успешни като се върнете.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Наслука, ама както каза solveiko наистина излизат само каракуди и тук, таме малки шаранчета 

ми таксата не е 15 а 10 лева бях там на 15.6.08 само каракуди и малко амурче 6 кгsolveiko написа:Таксата вече е 15лв. но за рибата не мога да кажя нищо.Миналата седмица излизаха само таранки и маломерни шаранчета.Пожелавам наслука и да пишете в успешни като се върнете.
- doktor1012
- новобранец
Пускам инфо от събота 14.06,ходих на 7-ми рибарник.такса 15лв.През деня не излезе нищо (щот съм аматьор).
В неделя от 04ч. до 11ч. 13 шаранчета и три таранки.Трите по кило и нещо,останалите маломерни.Нямям снимки защото заваля и офейкахме.А иначе на 1-ви рибарник таксата е 10лв.Успех.
В неделя от 04ч. до 11ч. 13 шаранчета и три таранки.Трите по кило и нещо,останалите маломерни.Нямям снимки защото заваля и офейкахме.А иначе на 1-ви рибарник таксата е 10лв.Успех.