Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

Малко повече нерви покрай шараните
Модератор: sapuna
- 
				acioice
- новобранец 
- Обратна връзка:
а бе ние си я обичаме ама опитваме да и обясним че няма нужда да се пали за глупости а да споделя опит, да показва големи риби и т.н. все пак това е форум за риболов не да се караме и да показваме кои какво магаре е  не искаме да я променяме просто да го дава по спокойно щото се изписват много редове и накрая всички пак много се обичаме
 не искаме да я променяме просто да го дава по спокойно щото се изписват много редове и накрая всички пак много се обичаме 

не искаме да я променяме просто да го дава по спокойно щото се изписват много редове и накрая всички пак много се обичаме
- Нколай - рибаря
- новобранец 
Re: Re
съгласен съм
между другото, ненавиждам платените водоеми - не можеш да направиш един шарански риболов като хората. Аз съм от Добрич и ходя само на Дуранкулак.
Там поне има шаран и можеш да останеш няколко дни без да плашташ на никого

между другото, ненавиждам платените водоеми - не можеш да направиш един шарански риболов като хората. Аз съм от Добрич и ходя само на Дуранкулак.
Там поне има шаран и можеш да останеш няколко дни без да плашташ на никого
- 
				www.***.com
- ще става разбирач 
Разделих една огромна тема в която бе станало мазало. Сега мненията са подредени като риболов на дъно, така и за риболов на плувка. Разните му заяждания се чудех какво да ги правя и реших да ги отделя като някаква трета тема. Не бих си позволил да трия на който и да било мненията. Всеки е отделил свободно време за да напише нещо и аз най-малко бих седнал да трия. 
Аз с удоволствие иначе бих заключил точно тази тема, защото според мен е изчерпана.

Аз с удоволствие иначе бих заключил точно тази тема, защото според мен е изчерпана.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач 
Re: RE
Просто темата се изчерпа и разводниVeronika написа:Да бе.Заключете я.Поне още някой да беше казал че ще му липсвам ако не пиша тук.Тогава я заключете.
 , няма смисъл да пишеме едни и същи неща по няколко пъти
 , няма смисъл да пишеме едни и същи неща по няколко пъти  
 Вероника, я по добре дай инфо за някой предстоящ излет по Варненския край, че скоро май ще ми дотрябва

- barutchiata ©
- Администратор